- натальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
не погана, на тверду 4. щіточка класна, сама туш звичайна, нормальна, трохи суховата і не дуже чорна. не осипається, не розмазується, швидко сохне
- Переваги:
- акційна ціна, гарна щіточка
- Недоліки:
- суховата
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Рожевий
На жаль, даремно витрачені гроші.
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Повністю висохша
- Катя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Пошкодувала, що придбала цю ноунейм туш.
Абсолютно не вартує своєї ціни, краще докласти 50 гривень і придбати туш нормального бренду...- Переваги:
- Недоліки:
- Не коричнева, не надає ніякого ефекту віям (не підкручує, не додає обʼєм тощо), дуже рідка і зліплює вії
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Рожевий
Нажаль туш прийшла суха, хоча за термінами до 2026 року.
Нажаль.- Недоліки:
- Суха
- Антоніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Фіолетовий
Впечатление неоднозначное. Ложится достаточно хорошо, не обсыпается, но и цвета почти не видно. Как будто воспользовалась неплохой черной тушью. Но сама по себе тушь - сухая. Не знаю, может это ее естественное состояние и поэтому она не склеивает ресницы и не собирается в комки, но наносить ее по этому поводу очень трудно. Сейчас - нормально (тем более брала со скидкой), но второй раз не куплю.
- Переваги:
- Не крошится, не зарнится, не размазывается, не берется комочками
- Недоліки:
- Почти не видно, что она фиолетовая; суховата
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Зелений
Сухая, осыпаешься и в последствии чешутся глаза
Надеюсь такого опыта больше не будет.
Брала зелёную. - ViktoriaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Зелений
Після покупки туші яка була не якісна, мені зателефонували та запропонували обмін. Успішно обміняли туш, без додаткових витрат з моєї сторони. За, що дуже дякую, на разі це рідкість. Про сам товар: колір темно-зелений, наноситься добре, не обсипається, можна нанести двічі. Задоволена
- Переваги:
- Не обсипається, не створює комочків
- Недоліки:
- Не виявила
- ViktoriaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Зелений
Туш прийшла суха(
На тубі є наліпка з терміном придатності, там все ок. Але туш засохла і я її навіть спробувати не можу, упаковки не було. Повністю розчарована- Переваги:
- Недоліки:
- Туш не придатна для користування
Эксперт RozetkaДоброго дня, Viktoria! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Евми Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Зелений
Хорошая туш не берется комочками,не осипаетца, и цена отличная, Спасибо РОЗЕТКЕ!!
- Переваги:
- Не осипаетца , не беретца комочками,хорошая цена
- СТАВРУНОВА В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Зелений
Спасибо Розетке,хоть пересылка недорого.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Может из-за щеточки,но не красит вообще,фирма вроде хорошая,помады у них отличные.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Рожевий
Хорошо держится,не осыпается,цвет синий.
- Переваги:
- цена.
- Недоліки:
- нет.
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Фіолетовий
Тушь неплохая, не осыпается, держится на ресницах нормально.
Но очень трудно наносить.Чтобы получить эффект длинных и пушистых ресниц нужно постараться и набраться терпения. Наносить нужно несколько раз (не меньше 5).
Я брала фиолетовую. Мне показалась очень темная, почти не отличается от черной. То что она фиолетовая, мне хорошо видно только при смывании.- Переваги:
- недорогая
- Недоліки:
- твердая кисточка
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Рожевий
обычная синяя тушь которая придает синий оттенок...держыться нормально