- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Колір: Чорний
Дуже зручна річ замість звичайних сірників і дешевих п’єзо. Гнучка шийка дозволяє підігнути її під будь-який кут . Дуже дякую!
- Артемій Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Практична кухонна приналежність. Незамінний помічник на кухні. Без цієї речі тепер як без рук
- Переваги:
- Швидко заряджається
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Lemeshop
- Александр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Хорошая зажигалка, но есто один недостаток. Кнопка включения/выключения ползунковая - на кухне руки могут быть жирными, кнопка проскальзывает при включении/выключении. Хотелось бы чтобы ползунок был с более рельефными зубчиками.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Ползунковая кнопка включения/отключения.
- Продавець Lemeshop
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Користуюсь пів року, тепер незамінна річ на кухні
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Запальничка пропрацювала 4 місяці, дуже зручна і функціональна, за весь час заряджав разів п'ять, аккумулятор на 220мАг, перемикачі працюють надійно. Мабуть, куплю повторно.
Щодо поломки: коротке замикання в нерозбірному модулі, що передає струм на дугові контакти; причина незрозуміла (може, діти щось наекспериментували).- Продавець Lemeshop
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Годная вещь. Поджигает норм, заряда хватает на долго.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий
Очень удобно пользоваться, купила родителям.
- Переваги:
- Сплошные
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець Lemeshop
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Товар у наявності, справний надійшов швидко. Все ок. Дякую.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Працює чудово! Дякую за швидку та оперативну доставку.
- Переваги:
- Перевершила всі очікування
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Вчасно відправлено. Працює відмінно. Дякую за сервіс)
- Переваги:
- Все влаштовує
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Lemeshop
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Отримала швидко. Товар гідної якості. Все згідно анонсу. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Дуже стильна
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Максимальна небезпечна річ зламалась через тиждень і під час зарядки почала плавитись
- Недоліки:
- Небезпечна для життя
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо, був перепад у мережі або ви використовували дуже потужний блок? Напишіть нам в особисті, будь-ласка.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий
Дуже зручна річ.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Обрав цю запальничку за гарними відгуками, замовив і оплатив. При отриманні у точці видачі Розетки виявилось, що продавець "випадково" поклав у коробку якусь дешевшу і простішу запальничку, які і близько не схожа на замовлену. Зателефонував на гарячу лінію, замінити на потрібну менеджер відмовився (хоча вони є в наявності у інших кольорах), запропонував віжмовитись від товару, зачекати близько тижня повернення коштів і зробити замовлення знову. При цьому ціна на сайті вже вища і якоїсь гарантії, що наступного разу покладуть потрібний товар - немає.
- Переваги:
- Не вдалось оцінити
- Недоліки:
- Не вдалось оцінити
- Продавець Lemeshop
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Рекомендую
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Пока что норм посмотрим что будет дальше
- Переваги:
- Быстрота запала
- Продавець Lemeshop
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Отличная вещь при продолжительном отсутствии электроэнергии
- Переваги:
- Удобная в руке, экран заряда
- Недоліки:
- Не увидел
- Продавець Lemeshop
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Мене товар влаштував. Така запальничка, яку й хотів.
- Переваги:
- Швидка доставка, все інтуїтивно працює, з першого разу запалює.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Lemeshop
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Дуже зручний у використанні, корпус не гріється, швидко заряджається, рекомендую.
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Класна запальничка, працює чудово
- Переваги:
- Зручна ручка
- Продавець Lemeshop
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Гарна якість запальнички,естетично виглядає на кухні.Дякую продавцю за відмінний сервіс: швидка доставка,адекватна ціна,товар відповідає заявленим на сайті характеристикам .
- Переваги:
- Якість,ціна,зовнішній вигляд,сервіс продавця
- ЛіліанаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Шукала собі якісну запальничку, після того як декілька газових зламались через деякий час використання. Електричні не розглядала, так як часто відсутнє світло. Тому вирішила спробувати такий варіант. Запальничка якісна, запалює без проблем і газову плитку і свічки. Заряджається доволі швидко. Товар прийшов на наступний день після замовлення в точку видачі.
- Переваги:
- Якісно зроблена
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець Lemeshop
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Дуже гарна. Рекомендую
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Чудова запальничка. Я такого не очікувала. Запалює тихо і відразу. Дякую
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Рекомендую.
- Переваги:
- Працює бездоганно, зручна, швидко заряджається. Реально запалює свічки.
- Продавець Lemeshop
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Мало того, що прилад прийшов без упаковки і повністю розряджений, так ще й працює через раз.
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему з заміною.
- Капитан С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Ок
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий
Дуже гарна річ!
Зручна, запалює свічку, заряд тримає довго- Переваги:
- Зручна, запалює свічку, заряд тримає довго
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Дуже зручна і працює гарно. Є можливість заряджати через mini USB.
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
приємна нова штука ) Працює добре
- Переваги:
- Ергономічна ручка, колір, працює незвично для першого використання, тихо і швидко запалює
- Недоліки:
- не виявив в перші дні
- Продавець Lemeshop
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий
Відповідає опису
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Дуже задоволена запальничкою. Вона легко запалюється, її зручно тримати в руці та вішати на гачок, і вона дуже гарна.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Чудова річ.
- Ира М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Очень внимательный продавец. Скоро прислали, спасибо
- Переваги:
- Понравилось очень. Спасибо
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Отличная зажигалка, работает тихо, 1 заряда хватает как минимум на 1 месяц (использую ежедневно). От первого же использования просто в восторге. Приходит заряженная. Посоветовала купить и сослуживцам у кого есть газовые плиты.
- Переваги:
- Тихая, 1 зарядки хватает надолго, никаких сбоев в работе.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний
Купила уже вторую зажигалку для родственников. Очень удобная и качественная, работает лучше газовых зажигалок. Заряд не заканчивается!
- Переваги:
- Удобная, красивая и практичная