- Данута Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Постійно користуюсь цими лінзами. В цього продавця брала вперше. Все добре. Покупкою задоволена Дякую
- Недоліки:
- не виявлені
- Наташа Ф***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Добрий день. Чому фірма на лінзі 1 інша? Дякую
- Переваги:
- Biofinity хороші лінзи. Вперше купила
- Недоліки:
- Четверта не Biofinity
- Продавець ClearLook
Добрий день Наталія! Четверта лінза також Biofinity, просто в деяких випадках виробник наносить на упаковку не назву Biofinity, а сам матеріал з якого виготовлена лінза - Comfilcon A. У підсумку: всі чотири лінзи є лінзами Biofinity і всі вони виготовлені з матеріалу Comfilcon A. Відмінності лише у маркетингових написах. Дякую за уважність і цікавість до нашого товару.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -5.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Гуд))
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Все добре
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Одна лінза замерзла у поштоматі, зателефонували і повідомили, що на таке взагалі обміну немає, але обміняють за мій рахунок і лише на відділення, лінза не придатна уже до використання. Сказали, що в поштомати зараз не відправляють, так навіщо мені відправили. В хамовитому тоні відповіли, що у мене теж розум був так оформити замовлення. Це взагалі що за відношення до клієнтів? Розчарована, потрібно купувати нові лінзи, пакування було погане.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неповага до клієнтів
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Не вперше замовляю лінзи у цього продавця. Покупкою задоволена.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
CooperVision Biofinity -2.50 (3 шт.)
Такі самі зручні та м’які, як і інші лінзи цієї серії. Гарно пропускають кисень, очі не втомлюються. Зір чіткий, лінзи легко одягаються та не рвуться. Дуже задоволена покупкою. - Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
CooperVision Biofinity -3.00 (3 шт.)
Дуже комфортні лінзи: не відчуваються на оці, не пересушують, добре тримають зір протягом усього дня. Не викликають подразнення навіть після тривалого носіння. Зручні у використанні та якісні. Рекомендую. - Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все клас! Чудові лінзи !
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Якісне упакування.
- Переваги:
- Все добре, швидка доставка.
- Недоліки:
- відсутні.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Все добре, лінзи якісні. На відміну від всім відомой оффлайн оптики.
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Найкращі лінзи з усіх,що ми пробували.
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Хороші лінзи. Беру їх сину підлітку. Ці і Біофініті найкращі
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Замовляю у цього продавця контактні лінзи вже не вперше. Якість продукції завжди на високому рівні, лінзи зручні у використанні. Доставка своєчасна, упаковка акуратна. Дуже задоволена покупкою та обслуговуванням. Рекомендую продавця!
- Зоряна Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все добре. Рекомендую
- Зоряна Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все на рівні
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -8.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Швидка доставка, гарна якість. Дякую!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Все чудово! Дякую !
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Все чудово.Швидко підтвердили замовлення,швидка відправка,товар відповідає картинці,терміни до 2028року.
- Переваги:
- Цілком задоволена сервісом
- Недоліки:
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Все супер . Відправили швидко
- Переваги:
- Швидкість відправки , акційна ціна
- Недоліки:
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -0.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Доброго дня, замовлення обробили швидко, лінзи прийшли запаковані, гарної якості, продавець чудовий
- Переваги:
- Швидкість обробки та доставки, ціна
- Недоліки:
- Владислава Р***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Отличные линзы . Сроки в норме . Отправили в тот же день что заказала . Цена вообще супер я такие же у себя в оптике в два раза дороже покупала (
- Переваги:
- Сроки в норме . Быстрая отправка . Линзы отличные .
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
дякую продавцю швидку та якісну
- Переваги:
- якісні , приємна ціна
- Недоліки:
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Беру в этом магазине линзы уже не первый год, оригинал 100% советую
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Замовляла 3+1 лінзи біофініті,та що в подарунок була бракована ,просто як силіконка без діоптрія.Я як одягла вже думала зір впав різко ,а потім виявила що одна з лінз ніяказа 4 роки користування лінзами таке вперше
- Продавець FILMNLENS
Добрий день Анастасія! Дякуємо за відгук. Щоб зробити заміну бракованої лінзи на нову, треба щоб Ви нам надіслали цю браковану лінзу. Ми її відправимо на експертизу до постачальника і, якщо це брак товару, то лінзу замінять на нову.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Вже два роки користуюся даним видом лінз. Якістю задоволений на 100%.
Доставка відбулася досить швидко.
Лінзи були гарно запаковані.- Переваги:
- Гарна якість лінз та ціна.
- Недоліки:
- Не помітив.
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -5.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Дуже сподобалось!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Всегда покупал такие линзы в этом магазине и всё было отлично. В этот раз купил три линзы и все три порвались с интервалом в неделю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Некачественный товар
- Продавець Smart Lens
Вітаємо, Олександре! Дійсно дивна ситуація, але крім Вас на цю позицію ніхто не скаржився. Нажаль, навіть у контактних лінз брак іноді трапляється. Але ми як продавець не можемо проконтролювати якість лінз всередині, оскільки вони надходять від постачальника у закрітиз упаковках та блістерах.
- Лариса Я***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Дякую і рекомендую! - ціна приваблива, обробка заказу і доставка оперативна, якісне пакування, термін дії товару достатній (2030р.)
- Переваги:
- ціна приваблива, оформлення заказу і доставка оперативна, упаковка надійна
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Користуємося товарами цього магазину з лютого 2024 року, все чудово, продавці молодці, лінзи якісні, сервіс на високому рівні. Дякую.
- Переваги:
- Швидко та якісно
- Недоліки:
- Гуч Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1
Відмінна якість! Швидка доставка
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Вигідна ціна
Якісний товар, відповідальний продавець
- Переваги:
- Недоліки:
- Відчутні
- Виолетта Б***Відгук від покупця. Продавець: ClearLook. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 4
Поки кращі лінзи, що використовувала. Купляю вже роки 3
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Завжди беру їх. Самі комфортні.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3
Чудові лінзи, доставка, все ОК. Ношу)