Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Харчовий контейнер Ubox герметичний 3 л (4820275420145)

Оцінка користувачів 2.33/5
  • Людмила М***

До попереднього відгуки, кришки зламані усі 5(((^

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий

Я дуже люблю ці лотки, маю всі розміри від 0.8 до 10 літрів , в роботі вони ідеальні вже більше року.
    Але нажаль і мені з 5 лотків, один попався із зламаною кришкою. Нажаль тепер вже не герметично.

Переваги:
    Міцний пластик, без запаху.
    Недоліки:
    Прийшла зламана 1 кришка.

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий

Контейнер на вигляд гарний, АЛЕ кріплення кришок ДУЖЕ НЕЗРУЧНЕ ТА КРИХКЕ!!! Купила 6 шт, на трех кришках записи одразу лопнули при закритті. Впевнена, що три інші також скоро зламаються. Дуже зла. Хочу здати цей товар і повернути кошти!

Недоліки:
    Невдобні та крихкі кріплення на кришці.

• Артем
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 7 л. Колір: Прозорий

Очень удобно ручка, герметичная крышка , запаха рыбы в авто нет. Также рекомендую 10 л , размер очень удобный плюс ручка для переноски , рекомендую.

Переваги:
    Брал для рыбалки . Очень удобно ручка, герметичная крышка , запаха рыбы в авто нет, дети довольны .
  • Артем
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий

Дуже зручно для розміщення в холодильнику, займає мало місця, плюс герметик.

Переваги:
    Брали щоб засолити огіркі , помідори ,Дійсно герметик .Багатофункційний , для шашлика на виїзд саме те . Оцінка Супер !!!
  • Алина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий

Купувала всі ліртажі. Використовую для соління, для заморозки, для зберігання круп
    Дуже задоволена якістю! Дякую!

Переваги:
    Якість
  • Аміна Л***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 7 л. Колір: Прозорий

Купувала для маринування та соління, також дуже зручно збьерігати крупи.Є всі літражі - дуже задоволеня

Переваги:
    Дійсно герметичний
    • Володимир

Класний герметичний бокс. Купив собі щоб ховати продукти в холодильнику і не було зайвого запаху. Цілком задоволений.