Відгуки покупців про Харчовий контейнер Ubox герметичний 3 л (4820275420145)
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий
До попереднього відгуки, кришки зламані усі 5(((^
Я дуже люблю ці лотки, маю всі розміри від 0.8 до 10 літрів , в роботі вони ідеальні вже більше року.
Але нажаль і мені з 5 лотків, один попався із зламаною кришкою. Нажаль тепер вже не герметично.- Переваги:
- Міцний пластик, без запаху.
- Недоліки:
- Прийшла зламана 1 кришка.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий
Контейнер на вигляд гарний, АЛЕ кріплення кришок ДУЖЕ НЕЗРУЧНЕ ТА КРИХКЕ!!! Купила 6 шт, на трех кришках записи одразу лопнули при закритті. Впевнена, що три інші також скоро зламаються. Дуже зла. Хочу здати цей товар і повернути кошти!
- Недоліки:
- Невдобні та крихкі кріплення на кришці.
- АртемПродавець: Rozetka. Об'єм: 7 л. Колір: Прозорий
Очень удобно ручка, герметичная крышка , запаха рыбы в авто нет. Также рекомендую 10 л , размер очень удобный плюс ручка для переноски , рекомендую.
- Переваги:
- Брал для рыбалки . Очень удобно ручка, герметичная крышка , запаха рыбы в авто нет, дети довольны .
- АртемПродавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий
Дуже зручно для розміщення в холодильнику, займає мало місця, плюс герметик.
- Переваги:
- Брали щоб засолити огіркі , помідори ,Дійсно герметик .Багатофункційний , для шашлика на виїзд саме те . Оцінка Супер !!!
- АлинаПродавець: Rozetka. Об'єм: 3 л. Колір: Прозорий
Купувала всі ліртажі. Використовую для соління, для заморозки, для зберігання круп
Дуже задоволена якістю! Дякую!- Переваги:
- Аміна Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 7 л. Колір: Прозорий
Купувала для маринування та соління, також дуже зручно збьерігати крупи.Є всі літражі - дуже задоволеня
- Переваги:
- Дійсно герметичний
- Володимир
Класний герметичний бокс. Купив собі щоб ховати продукти в холодильнику і не було зайвого запаху. Цілком задоволений.