- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Яма перестала толком пропускать воду. Выкачивать нужно было раз в пару месяцев. Решили попробовать это средство. Перед использованием препарата яму не выкачивали, т.е. вносили препарат в заполненную до максимума яму. За месяц использования вода реально опустилась, до максимума пока не поднимается, т.е. уходит как и должна. Единственное, в чем отошли от инструкции первую двойную дозу закинули две недели подряд, ну, чтоб уж наверняка :)
- Переваги:
- Работает. Проходимость воды в яме увеличилась.
- Недоліки:
- Не нашли.
- Тамара Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Користуюся на дачі вже другий рік. Задоволена. Добре переробляється вся органіка.
- Переваги:
- Якісний препарат. Діє!
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Беру препарат не первый раз. Случайно прочитал последние отзывы...очень похоже на опускание и не добросовестную конкуренцию...брал бы первый раз, поверил бы... К сожалению такое везде во всех бизнесах...Говорите хорошее о себе и не пишите гадости о конкурентах и к вам потянутся клиенты.. негатив в один небольшой промежуток времени вас выдает.. Я беру уже два года для чд маме и себе, все работает.
- Переваги:
- Оаботает
- Владимир
Вообще то отзывы пишут люди высказывая свое мнение. А ваш бред о каких то конкурентах вызывает смех и мысль что это ваш товар и вы таким бредовым методом его рекламируете. Это насмешка. А если серьезно то каждый человек имеет право высказаться о товаре. Мне НЕ понравился к примеру. Умнейте. Все.
- Костянтин Ш***
Я не в курсі за конкурентів
Але сипав кілограм препарату майже ціле літо і не побачив різниці.
Вже Купив інший препарат.
Він працює
Шкода що значно дорожчий
Представник постачальникаКостянтине, дякуємо за ваш відгук. Опишіть, будь ласка, більш детально вашу ситуацію, стан ями, як саме і у якій кількості ви застосовували препарат. Дуже часто навіть незначне порушення інструкції застосування є причиною відсутності результату.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Binexs
Дуже кльовий засіб, самий кращий серед інших, він дійсно забирає запах з септика, очищає труби і т.п.
Рекомендую, користуюсь цим засобом вже більше 5 років.- Переваги:
- робить роботу
- Недоліки:
- ТимофейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Розетка, завезите это средство! Лучше не встречал!!!
- Матюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Пользуюсь недавно. Запах из септика отсутствует, а в остальном время покажет!
- Переваги:
- Есть мерная ложечка.
- Недоліки:
- Бактерии боятся хлора.
- Степан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Купляю даний продукт, щоб позбутися неприємного запаху від вигрібної ями, яка стоїть спереду будинку. 1 мірної ложки на тиждень для моєї вигрібної ями вистачає, запах відсутній. Товаром задоволений. Вода із однієї ями в іншу переливається абсолютно чиста. Рекомендую!
- Переваги:
- Відсутній запах - головна причина вигрібної ями
- Недоліки:
- відсутні
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOSTORM
Все чудово! Відповідає опису.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Вага: 450 г
- Переваги:
- Чудовий засіб. Багато перепробував, але цей дійсно працює. Раніше викликав викачку раз на місяц, а з цим засобом вже півроку немає потреби.
- Недоліки:
Представник постачальникаСтаніслав, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Binexs
Самий кращий засіб для септика
- наталия к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Используем уже 3 года, нареканий нет. Микробы работают, запаха нет. септик в порядке
- Переваги:
- работает на 100%
- Недоліки:
- Димон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
запах исчез практически сразу, рекомендую
- Olga B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Запах из сливной ямы после применения препарата отсутствует. Рекомендую.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Купляю вдруге. Неприємний запах з септика, після початку додавання даного препарату, зник швидко. Септик з одним переливом. Користуюсь майже два роки - ще жодного разу не викачував. Препарат рекомендую.
- Переваги:
- Працює.
Представитель поставщикаЮрій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Користуюсь цим засобом чотири роки. За цей час жодного разу не викачували! Запаху нема зовсім. Упаковки вистачає на 9- 10 місяців. Рекомендую.
- Переваги:
- Діє
- Недоліки:
- Не завжди є у наявності
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага: 25 г
Користуюсь давно, часний будинок в якому проживаю, туалет, ванна і т.д. практично не викачую яму
- Кузьо С***Відгук від покупця. Продавець: Binexs
Працює
- Переваги:
- Супер
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Засіб працює. Буду купувати вчергове на літній сезон. Гарно прибирає запахи. Збільшує всмоктування рідини.
- Переваги:
- 1кг вистачило майже на 2 сезона
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: АлефАгроСенс. Вага: 1 кг
Дійсно дієвий засіб
- Продавець АлефАгроСенс
Дякуємо за відгук
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Binexs
Все як в описі, швидка доставка. Препарат справляється з своєю задачею.
- Недоліки:
- Немає.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Користуємося вже багато років, свої функції виконує повністю. Сторонніх запахів немає. Використовуємо для санвузла в приватному будинку.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Ціна кожного разу зростає нажаль
Представник постачальникаЄвгенію,дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Дякую!
- Переваги:
- хороший якісний септик
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Вага: 450 г
Свою функцию выполняет
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не выявил.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Вага: 450 г
Препарат працює чудово,як на мене він найкращий на нашому ринку) сподобалось зручне пакування бумажне ,дуже зручно користуватися )
- Переваги:
- Працює чудово,зручні пакетики) пахне)
- Недоліки:
- Потрібно запускати кожен тиждень( погано що вони тільки анаеробні,хотілося б в майбутньому щоб вдосконалили і добавили й аеробні бактерії в склад)
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
найкращий продукт серед тих, які я використовував. просто супер. дякую.
- Переваги:
- все, як написано. працює бездоганно.
- Недоліки:
- нема
Представитель поставщикаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Пожалуйста, завезите снова это средство! Ну очень оно хорошое!
- Переваги:
- Средство очень хорошее. После первой выкачки ямы начали пользоватся этим средством и к следующей выкачке ассенезатор смог выкачать намног больше. То есть бактерии справились со своей работой и разжижили мул на дне ямы.
- Юлія С***
Останнім часом дуже важко знайти Microbec, ми роками ним користувалися, дуже хороший засіб. На заміну спробували профі плюс, також дієвий засіб.
- elena.kholiavchuk
А если в стоке химия от уборок? Пользуюсь безсульфатными
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Уже используем больше 6 месяцев строго по инструкции, то есть 1 ложка бактерий в неделю. Запах пропал сразу, раньше яма наполнялась каждый месяц и приходилось выкачивать. После начала использования ни разу больше не выкачивали, а это существенная экономия времени и сил. Перед началом использования откачали яму но не чистили. Для теста взяли маленькие пачки, а когда удостоверились в работе то заказали эту на 1 кг. Возможно помогло, то что начали использовать весной, то есть все теплое время года бактерии работали максимально эффективно.
- Переваги:
- Убирает запах, очищает яму, существенная экономия
- Недоліки:
- Койнаш А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Рекомендую
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Покупали много антисептиков, но они мало помогали. Канадско-украин. очень хороший был, а этот тоже хороший
- Переваги:
- Реально работает, убирает запах
- Недоліки:
Представитель поставщикаАлла, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- ElenaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Отримала на Розетці швидко. Після 2-х тижнів користування згідно з інструкцією засіб допоміг вирішити проблему.
- Переваги:
- ефективний засіб
Представитель поставщикаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Микробы работают и уменьшился объём.
- Переваги:
- Уменьшился неприятный запах
- Недоліки:
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Із усіх яких купляв цей найкращий!
- Переваги:
- Немає запаху і це найголовніше.
- Недоліки:
- непомітив
При регулярному використанні запах із вигрібної ями зник повністю. Використав цілу пачку (1 кг.), задоволений товаром. Замовив ще 3 пачки.
- Переваги:
- Відсутність запаху при використанні
- Недоліки:
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1 кг
Рекомендую для использования .Цена:качество- супер.
- Переваги:
- Пересыпала в пластмассовое ведерко- удобно пользоваться. Есть мерная ложечка. Выгребная яма теперь совсем не пахнет.
- Інга П***Відгук від покупця. Продавець: ЧистоТон. Кількість в упаковці: 18. Вага: 25 г
Препарат працює