Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитячий стільчик для годування 2 в 1 високий м’який стілець трансформер дитяче крісло для малюків з підніжкою знімний столик кошик універсальний багатофункціональний зручний стійкий для дітей із PU екошкіри від 6 місяців сірий у коробці

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Відгуки про товар продавця УляРома
  • Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Зелений

Користуємось стільчиком вже досить давно, і він справді зручний. Другий варіант з підніжкою та столиком дуже практичний коли дитина трохи підростає. Матеріал приємний, легко чистити, що для мене важливо. Компактно складається, не займає багато місця, що зручно вдома і в гостях. Загалом хороший вибір для щоденного використання.

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Рожевий

Гарний стілець, добре регулюється. Сподобались колеса, на кожному ж блок. Одне але, кошик для іграшок з тканини і на липучках, але функцію свою виконує

• Анастасія П***

Чудовий стільчик

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Зелений

Чудовий стільчик для годування. Зручно регулюються спинка сидіння, столик та висота. Гарна якість виробу. Легко миється.

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Зелений

Все супер, дитині одразу сподобався

• Иванна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Чудовий стільчик, швидка доставка приїхало все якісно упаковане, з інструкцією для збирання. Продавець швидко підтвердив замовлення і відправив.... Все чудово рекомендую

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Зелений

Дуже класний стільчик. Дуже зручний у використанні , легко мити та переміщати по квартирі. Я дуже задоволена

• Жовта Д***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Задоволена покупкою, гарна ціна, гарна якість , швидка доставка, приємні продавці

Переваги:
    Гарні ремені безпеки, кошик для іграшок, зручний у використанні
  • Анна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Задоволені стільчиком,зручний та не дорогий!

Переваги:
    Дуже комфортний,зручний!
    Недоліки:
    Не має
  • Элла Т***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Очень нравится, Малыш сидит с комфортом, а уборка не превращается в испытание.

• Мирослава Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Товар нормальний, стільчик зручний і легкий в догляді, тканина якісна, дитино легко сідає і не вибігає з місця. Загалом, все підходить для щоденного використання.

• Ксенія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Сірий

Стільчик реально зручний і практичний, тканина легка в чищенні, а з’ємна стільниця спрощує годування. Ми кайфуємо від його функціоналу та мобільності.

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: УляРома. Колір: Зелений

Вже лишала відгук після перших днів використання, але, на жаль, поспішила. Очевидно, нам не пощастило потрапити на бракований товар, оскільки сьогодні лопнула деталь, яка закріплює висоту стільця, прямо під час сніданку дитини. Пройшло лише 2.5 тижні з моменту покупки....

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: 173 квартал

Стільчик сподобався, малюку зручно.

Переваги:
    Відносно не дорогий. Якість хороша.
    Недоліки:
    Єдиний мінус в тому, що не регулюється підніжка.
    • Продавець  173 квартал

Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що стільчик сподобався і вашому малюку зручно — це для нас найголовніше

Загалом бренд Toti вже добре себе зарекомендував: якісні матеріали, зручність та гарний вигляд. Багато батьків залишаються задоволені

Бажаємо вам та малюку приємного користування! Завжди раді вам

• Дмитрий А***

Приїхала дуже швидко.
    Збирається легко,є інструкція по складанню.
    Надійна у використанні,нічого не бовтається.
    Використовуємо вже декілька місяців. Задоволені,дитина також радіє

Переваги:
    Легка,зручна,безпечна
  • Анна А***

Товар соответствует описанию . Пришёл не царапаный, в новом состоянии

Переваги:
    1000000
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: 173 квартал

Доброго дня.Купили стільчик на подарок.Дуже задоволені.Якість гарна.Прийшло все ціле.Тканина міцна і гарна.Всі інші елементи теж гарні і міцні.За таку ціну дуже рекомендую.

Переваги:
    Міцні деталі.І те що потім замість годувального крісла можна зробити просто стільчик.
    • Лідія Б***

У Вас не такий як на картинці!

• Лілія К***

Доброго дня. Якщо ви бачити в мене в руках є корзина я її ще тоді не зачіпила