- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Тип механічних перемикачів: KRGD Brown. Розкладка: Англійська / Українська
Это лучшая беспроводная клавиатура на рынке за свои деньги. Лучше вы не найдете. Да у нее не подсвечиваются буквы, а свет идет только под кейкапами, у нее только они цвета диодов, НО она не сильно громкая(средняя), у ее около 20 программ подсветки, у нее приятный тайпинг и при этом она беспроводная, как через флеш так и через блютуз подключение, так и шнур, так еще и 100% размера, как раз для тех кто работает. В общем я не пожалел ни капли о том что ее купил
Размеры 100%
Средней громкости свитчи
Доп свитчи в наборе и инструмент для эксплуатации - Недоліки:
- Не подсвечиваются сами буквы
Пластиковый корпус
Представник постачальникаШановний Пане Владислав, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA.Приємного користування.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із синім. Тип механічних перемикачів: KRGD Red. Розкладка: Англійська / Українська
Перестала работать клавиша с буквой И.вернул через отделение в запорожье 12 апреля ,сегодня 27.ни клааиатуры ни денег на карту нет.никто со мной не связывается.отношение к клиенту пофигистическое.клавитатура на гарантии
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Тип механічних перемикачів: KRGD Brown. Розкладка: Англійська / Українська
Хороша клава для тих, хто грає ігри і друкує текст. Але з парочкою серйозних мінусів. Наприклад коли увімкнена підсвітка - свистять дроселі. Якщо у вас тихий пк, просто забудьте про цю клавіатуру. Ну і звук клавіш теж сильний, майже як на blue перемикачах.
- Переваги:
- Прекрасний баланс ходу клавіш для ігор + печатки.
- Недоліки:
- Свистять дроселі коли увімкнена підсвітка
Представник постачальникаШановний Пане Сергій, дякуємо Вам за відгук та вибір продукції AULA.Приємного користування.
- Богдан У***
Будь ласка зможете записати цей свист при підствітці клавіш а то хочу замовити але це питання мене не покидає
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Тип механічних перемикачів: KRGD Brown. Розкладка: Англійська / Українська
Шукав саме компакт з цифровим блоком для роботи. Мав клавіши і краще за ті ж гроші, але саме такий формат (100 компакт) дуже рідко буває ще й за ті гроші, до тогож і свічі і кейкапи можна міняти. Це моя третя механіка і сама шумна, звук не зовсім "шляхетний", тому хто хоче відчути "магію" механіки шукайте інше або готуйтесь до апгрейду.
Кому не треба брати: якшо немає свого помешкання, з офісу вас виженуть, а мамкіним геймерам мамка або дівчина по вухам дасть якщо немає своєї кімнати.
Судячів з тих недоліків що усі зазначили - підсвітка одназу на викненя (Fn+Down).
А на справді норм варіант, краще будь якої мембранки (маколюби не в ту касу про кращу клаву, я її до макбука взяв, бачив мембранки краще).- Переваги:
- Компактна як для 100 кнопок, багато варіантів підключення. Гарний варіант для свого кабінету
- Недоліки:
- Гудить при активаціі повної підсвітки, клавіши не прозорі.
Представник постачальникаШановний Пане Олексій, дякуємо Вам за розлогий відгук та вибір AULA.Приємного користування.
- Богдан У***
- Олексій
Богдан, я намагався записати, але мій телефон майже не пише його, мабуть шумодав якись. Якщо цікавить як воно. Цей звук схож на то як шумить люмінісцентна лапмпа (довга скляна трубка якщо такі памʼятаєте) коли в неї стартер здох. Звук не сильний але дуже дратівливий як для мене, може й кому і норм. Якщо гратися то думаю що воно фіолетово, якщо працювати то треба вимикати підсвітку і все норм буде
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із синім. Тип механічних перемикачів: KRGD Red. Розкладка: Англійська / Українська
прикольна можно брати. на ці грощі топ.
- Переваги:
- приятний тайпінг, важка, якщо на підставках то трохи гучна, не виликі габарити.
- Недоліки:
- гудить коли працює підсвітка на всі клавіши. якщо в навушниках то не чутно
Представник постачальникаШановний Пане Олександр, дякуємо Вам за відгук та вибір продукції AULA. Приємного користування.
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Тип механічних перемикачів: KRGD Brown. Розкладка: Англійська / Українська
В цілому гарна клава.
Тихий хід клавіш.
2.4 герца. Великий вибір підсвітки.
Компактна ! Є нампад!
Але як на мене трішки висока!
За 4 дні гри ще не разу на зарядку не ставив) є можливість перевірки заряду натисканням клавіш fn B.
З недоліків те що в темноті взагалі не буде видно букв….
Підсвітка знизу під клавішами, але самі клавіші не просвічуються!- Переваги:
- Нампад , приємна на дотик, не шумна, великий вибір підсвітки!
- Недоліки:
- Не підсвічуються букви:( трішки висока.
Представник постачальникаШановний Пане Вячеслав, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA.Приємного користування.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із синім. Тип механічних перемикачів: KRGD Red. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже гарна клавіатура за такі гроші. Зручно заряджати через кабель type c який входить до комплекту. Не потрібно купляти батарейки.
Представник постачальникаШановна Пане Олександр, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA. Приємного користування.
- Владислав Н***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Тип механічних перемикачів: KRGD Brown. Розкладка: Англійська / Українська
Оставлю здесь ссылку на драйвер, может кому то будет полезно. В инструкции ни слова про то что клавиатура поддерживает ПО.
посилання- Переваги:
- Доступная
- Олександр Л***Продавець: Rozetka. Колір: Білий із синім. Тип механічних перемикачів: KRGD Red. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже крута клавіатура
- Переваги:
- Круто
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний Пане Олександр, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA.Приємного користування.