- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Надійний
Дуже крутий трактор. 2 тижні дитина ганяє і задоволена. Крепкий матеріал, гарний. Те що треба.
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що трактор сподобався і вже став улюбленою іграшкою. Нехай він і надалі дарує дитині активні ігри
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Трактор дуже гарної якості. Дитина задоволена! Впевнена, що служитиме довго
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що трактор-каталка сподобався і дитина залишилась задоволена. Нехай він дарує багато веселих ігор та активних прогулянок
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Трактор чудовий, дитина задоволена без кінця катається та грається вдома. Якість пластику гарна. Рекомендую, ми брали на 1,5 р.
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що дитячий трактор-каталка приносить стільки радості вашій дитині. Нехай він дарує багато веселих ігрових моментів вдома та надворі
- Раиса Т***Відгук від покупця. Продавець: Надійний
Отличный трактор. Ребёнок 2 года просто в восторге. Хотя есть другие машинки,катается только на тракторе. Покупайте,не пожалеете.
- Переваги:
- Качество на высоте. Удобный,и прицеп держится,не отваливается.
- Недоліки:
- Нет вообще
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що трактор сподобався вашій дитині. Бажаємо яскравих і веселих прогулянок щодня!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Надійний
Сподобався тракторець, легкий, яскравий. Катаємось по будинку, чекаємо погоди щоб піти з ним на прогулянку.
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук!
Раді, що тракторець сподобався вам і вашій дитині. Нехай він дарує радість, допомагає у розвитку координації та веселих прогулянках.