- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Гарна та дуже зручна річ
- Переваги:
- Чудова якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Корисна річ, чудова якість! Дякую!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Корисна річ. Рекомендую
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Mobi Fish. Колір: Чорний
Супер все влаштовує.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Супер! То що треба! Ця пробка з ситечком мала бути в комплекті.
- Переваги:
- Зручність, якість.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Чудовий аксесуар для термосу. Тепер більше ніяких плаваючих листя та пелюсток в чаях)
- Переваги:
- Якісне виконання
- Недоліки:
- Не виявив
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Дуже зручна для швидкого процесу заварювання чаю як крупно листового так і з використанням «котиків» . Кинув, налив кипʼятку і пішов. А не ось це все з чайником для заварювання. Головне сильно не затискати ситечко щоб не зірвати різьбу
- Переваги:
- Зручно для швидкого заварювання ти обслуговування після використання
- Недоліки:
- Обережне використання.
- Гороховський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Все працює, для термосів Tramp. Швидка доставка.
- Переваги:
- Якісна річ.
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Підходить, але нажаль тримає гірше ніж рідна пробка
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження передаємо до технічного відділу.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Колір: Чорний
Хорший заварник,стал на место отлично. Доставка без проблем.
- Переваги:
- Вкусный чай
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Чудова задумка
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Отличный
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Отличний заварник
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування.
- Станіслав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Річ потрібна. Однак після другого використання ситечко не фіксується на пробці. Прокручується. Прикро.
- Переваги:
- Гарна задумка.
- Недоліки:
- Не тримається ситечко.
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за незручності. За описом схоже на виробничий дефект. Просимо звернутися до сервісного відділу Розетка для передачі товару на експертизу. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт. Будемо раді знову бачити серед наших покупців.
- Станіслав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Все супер
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Отличный товар, пришёл все вовремя все устраивает.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- АНДРІЙ К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Відмінний
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
....додаю фото щодо фіксування сітечка на кришці за допомогою фольги.
- Переваги:
- Зручно заварювати чай прямо в термосі
- Недоліки:
- Дефектне виробництво
- Роман Ч***
Я собі спеціальну капсулу для заварки купив, повністю з нержавійки кидаєш в термос і все з недостатні: 1) ти її не дістаниш поки не допєш чай.
2) під кінець починає тарохкотіти
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Друзі. Підклавши під різьбу фольгу, мені вдалося зафіксувати сітечко щоб воно не випадало. Можливо це комусь дозволить не викидувати цю річ, бо насправді дуже зручно заварювати чай прямо в термосі. Виробнику великий мінус за те що продовжує продавати цей недороблений девайс та навіть не вибачився перед ошуканими покупцями.
- Недоліки:
- Недороблений та дефектний товар
Будемо раді вас знову бачити серед покупців товарів нашого бренду.- Олексій Б***
Зрозуміло, дякую за зворотній зв'язок! Справа в тому що термос я використовую майже щодня та заварюю чай тільки за допомогою вашого сітечка. Якщо я передам сітечко на експертизу, то залишусь без нього надовго, а без сітечка я не хочу бути:(( ну і насправді я розумію що відремонтувати ви наврядчи зможете, а обмін на такий самий девайс мене не врятує. Маю надію що на виробництві ви все ж таки зможете усунути цей недолік і я наступний раз куплю вже робочий девайс. Дякую))
Представник постачальникаТакі проблемні ситечка трапляються, хоч і рідко. Дякуємо, що звернули увагу.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Доброго дня! Представники, дайте відповідь що нам робити коли через місяць використання сітечко відпадає. Ви ж не безкоштовно даруєте цю річ. На виробництві зробіть зауваження щоб різьбу робили глибшу і буде все Ок.
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Ненадовго
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за незручності. За описом схоже на виробничий дефект. Просимо звернутися до сервісного відділу Розетка для передачі товару на експертизу. Передамо вашу інформацію до відділу контролю якості. Будемо раді вас знову бачити серед покупців товарів нашого бренду.
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Міцна пробка
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Прикольна і потрібна річ для термосу, але як виявилось недовговічна. У використанні менше місяця. Почалося з того, що спершу вона відпадала в термосі, а потім зовсім перестала закручуватись.
- Переваги:
- Практична
- Недоліки:
- Різьба зкручується. Недовговічна
- Орех А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Ok
- Галатиба В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Гроші на вітер (( через тиждень перестала закручуватись різьба. Напевно метал розширився і сито не тримається взагалі..
- Переваги:
- По факту нема
- Недоліки:
- Через тиждень можна викинути..
- Віталій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Очень мягкая прокладка пробки, поэтому герметизация хромает, а так штука хорошая
- Переваги:
- Удобство пользования
- Недоліки:
- Неважная герметизация самой пробки
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук, впевнені, що ваш досвід допоможе не тільки клієнтам при виборі, а й нам щоб стати краще. Передамо вашу інформацію до відділу контролю якості. Будемо раді вас знову бачити серед покупців товарів нашого бренду.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Все супер класна річ.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Дуже зручна і корисна річ
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Користуйтеся з задоволенням!
- Эдуард Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
було б п'ять зірочок,якби не крива силіконова прокладка.Чай не протікає,але пробкою,яка йшла з термосом відкрмвать-закривать зручніше в рази.
- Переваги:
- Зручно заварювати чай
- Недоліки:
- крива силіконова прокладка
- Дмітрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Зручна штука!
- Переваги:
- Норм качество
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Після місяця використання, стала прокручуватися різьба сита і пробки. Треба не дотягувати,бо зривається.
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже прикро, що ви залишилися невдоволені товаром
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Все добре!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Підійшла ідеально
- Николай В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Очень удобная штучка
- Переваги:
- Удобство
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Дуже задоволений. Заварюю. Працює відмінно.
- Переваги:
- Маю можливість заварювати
- Недоліки:
- не помітив
- михаил з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік
Конкретно тот экземпляр, который купил я, оказался то ли с дефектом, то ли я неправильно эксплуатировал. После двух недель ежедневного использования начала самопроизвольно выпадать металлическая часть-ситечко, отправлялась в свободное плавание, чаинки попадали в термос. В общем, теряется смысл этой пробки. Происходит это не постоянно, но уже раза три было.
- Переваги:
- Отличная вещь. Получается отличный чай без чаинок
- Недоліки:
- Возможно, попался брак.
- михаил з***
Хотелось бы увидеть реакцию представителя продавца или производителя на мой отзыв. Ситечко отваливается от пробки уже регулярно, хотя, зная об этом дефекте, я слежу, чтобы детали пробки соединились правильно, без перекосов, чтобы не было перетянута резьба. В любом случае, жду каких-то комментариев или подсказок от официалов. Может, я слишком горячий кипяток заливаю или нужно еще докупить пару таких пробок в надежде, что какая-нибудь из них окажется исправной?
- михаил з***
В итоге вернули деньги за неисправную пробку. Взамен была куплена другая. Продолжаем наблюдение.