Відгуки покупців про Стилус магнітний універсальний для планшета і телефона активна сенсорна ручка для роботи письма нотаток та малювання без блютуз iOS Android iPad Windows ноутбука

Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 543 відгуки
  • Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Працює добре не у всіх програмах на базі єпл працює коректно тому зауважте це, при активному користуванні вистачає на 6—7 годин

Переваги:
    Недорого та досить корисно
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Все працює, приїхав стілус заряджений, дочка задоволена, малює на планшеті та в айфоні

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    Невиявили
  • Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Дякую все чудово працює я задоволений )

• Лилия К***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Забрала товар,стилус работает но конечно не 10 часов ва 3.Запасных наконечников в комплекте нет хотя место для них было!Включение и выключение тоже немного глючит(покупали ребенку для пробы)

• Настя Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Стилус наче непоганий (за свою ціну), в роботі ще себе продемонструє, але поки що не завжди реагує на натиск. Також по фото відгукам було видно, що в комплекті мають бути додаткові накінечники - їх, на жаль, у нас не було, хоча в коробці є пусте місце під них. Тут відповідають, що саме вони впливають на роботу стилуса, хотілося б перевірити і з іншими насадками, бо поки є моменти і небездоганності

Переваги:
    Недоліки:
    Не повний комплект, не завжди реагує на рухи по екрану
    • Продавець  TreviaBox

Вітаю, дякую за Ваш відгук! В комплекті окремо насадок немає. Комплектація, вказана в описі, та в лінку зображень. Рекомендуємо спробувати на інших пристроях, а також можемо відправити окремо насадки.

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Стілус працює, цілком задовільнив потреби доньки щодо праці з ним.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Вадим Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Нарікань нема, чудово працює. Зручно користуватися як з телефоном так і з планшетом. Заряджається швидко. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Працює чудово. Швидка доставка.

• Олександра С***

Працює, дитина насолоджується

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Стилус працює чудово, дитина задоволена. Швидко відправили. Дуже дякуємо)

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Товар відповідає опису. Працює без нарікань. Відправили швидко.

Переваги:
    Недоліки:
    Не помічено
  • Анастасія І***

Все працює чудово, дякую

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Стилус працює, все добре. Дитина задоволена

Переваги:
    Зручно лежить у руці, добре відпрацьовує як легкий дотик так і утримання
    Недоліки:
    Не помічено
  • Діана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Гарно працює. Не важкий, приємно тримати

• Аміна К***

Отличный товар!

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

супер, працює відмінно, я задоволена

Переваги:
    ціна = якість
  • Діана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Дуже швидко заряджається, мені таке прямо потрібно було

• Антон В***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Покористувався 3 години, взяв його ще раз а він не працює, горять 4 лампочки і все. На дотики не реагує на зарядку теж. Бачу що найчастіше відповідають "Спробуйте другий кабель", так що одразу скажу що спробував 3 різних а зависання не пройшло. Поверніть кошти будь ласка.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  GETLUX

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Якщо товар бракований - замінимо на справний.

• Продавець  GETLUX

Ви повідомили нас, що не маєте часу займатися обміном товару, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на 1 рік на даний пристрій.

• Віка Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Швидка доставка товару, працює добре . Заряджається швидко . Брала дитині вона задоволена !

Переваги:
    Все супер
  • Леся Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Все супер.працюе третій рік.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Доволі хорошої якості але є один нюанс що стилус працює тільки під нахилом і не с першого разу, але на айфоні гарно працює

• Олександр П***

Чудово працює, покупкою задоволений

• Микита І***

чудово працює

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Працює до телефона, а у планшеті через раз. Автономність непогана.

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Брала на подарунок, дуже задоволені

Переваги:
    Зручний у користуванні
  • Роман М***

Дуже бистро ламається

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Поламався через два дня
    • Продавець  TreviaBox

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо за ваш відгук.

У подібних стилусах робочим елементом є змінний наконечник. Якщо він пошкоджується або зношується, стилус може перестати коректно працювати.

Ми зв’язалися з вами та відправили новий наконечник для заміни. Після його встановлення стилус працює справно.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти.

• віта к***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Купувала донечці стилус,дуже сподобався,працює добре,ми задоврлені замовленням.

Переваги:
    Швидке реагування на замовлення,класний стилус.
  • Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Замовляли" стилус", дуже сподобався, а дитина взагалі в захваті, оригінальний для подарунка.
    Ціна стилуса приємно здивувала, Дякую!!!

• Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Працює добре, стилусом задоволені.

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Дитині сподобався підійшов і до телефону і до планшету. Нажаль через тиждень вмер((

Переваги:
    Універсальний
    Недоліки:
    Дуже швидко вийшов з ладу
    • Продавець  TreviaBox

Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро прикро, що виникла така ситуація

Підкажіть, будь ласка, що саме сталося зі стилусом — він не вмикається, не заряджається чи не реагує на екран? Це допоможе нам краще розібратися в ситуації.

Будь ласка, напишіть нам в чат повідомлень , щоб ми могли оперативно перевірити інформацію та запропонувати рішення.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Сьогодні рівно місяць, як придбав даний стилус. Так він універсальний, працює як з планшетом так і з телефоном. Так він чутливий, але не так як хотілось би. Ним можна виділити текст, перегорнути сторінки, але щоб зробити якісь записи цієї чутливості недостатньо. Під автономністю ''до 10 годин'' треба розуміти, що три години це і є ''до 10'', адже 3

Переваги:
    Приємний на дотик матеріал, ціна
    Недоліки:
    Автономність, чутливість
    • Продавець  TreviaBox

Дякуємо за ваш відгук! Стилус створений як універсальний інструмент для роботи з планшетами та телефонами. Залежно від ваших задач та сценаріїв використання, він може виконувати різні функції.

Щодо автономності: Показник «до 10 годин» є максимальним значенням, яке залежить від режиму роботи. Якщо автономність суттєво нижча, просимо звернутися до нас — ми відкриті до перевірки та вирішення питання.

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Замовляла стилус до планшета.Доставили швидко. Пристрій працює відмінно, жодних проблем не виникло. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Зручний, якісний

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Ідеальний пристрій підходить під всі марки планшетів дуже гарний дуже добре заряджається та вобщє дуже класний сайте він дуже підходить під iPad Навіть краще оригінального стілусу

Переваги:
    Це дуже навіть класне та немає таких не достатків але він дуже-дуже дуже класний Буду замовляти 1000 разів
    Недоліки:
    Немає не достатків він дуже гарний дуже класний та компактний дуже функціональний багато навіть функціональний та дуже підходить Не сумнівайтеся якщо думаєте що він буде поганий він дуже класний
    • Продавець  GETLUX

• Марта В***

скажіть будь ласка який у вас айпад?

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Чорно-білий

Стилус працює чудово рекомендую!!!!!

Переваги:
    Класний
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Ввечері заряджаємо, і до ранку, без використання вже сівший, постійно треба носити павер банк, якщо хочеться малювати

Переваги:
    Недоліки:
    Не тримає заряд
    • Продавець  GETLUX

Добрий день! Спробуйте зарядити пристрій іншим кабелем, якщо не спрацює - напишіть нам у чат та з Вами звʼяжеться наш менеджер для врегулювання питання.

• Дмитро Г***

Після відгуку звʼязався продавець і сам запропонував відправити стилус і перевірити, після цього відправив нам новий і додав ще одну насадку.
      Дуже вдячний за реакцію і сервіс

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Білий

Доставка швидка. Все підійшло.