Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Столик для ліжка та дивана з регулюванням висоти, пересувний компактний комп’ютерний стіл зі стільницею з ЛДСП та металевим каркасом для роботи та навчання, MLDG-50-Black

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана С***

Все супер
    Маленький, міцний, збирається дуже швидко

Переваги:
    Легкий , компактний, для ноутбука супер
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик зручний для роботи з ноутбуком, бажаємо приємного використання!

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Столик чудовий,легкий,симпатичний,стійкий,,,брала на подарунок внучці, ій дуже сподобався..

Переваги:
    Легкий,стійкий, легко збирається
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що столик сподобався та став чудовим подарунком для внучки.

• Светлана К***

Столик понравился . Компактный и довольно прочный

Переваги:
    Не занимает много места
    Недоліки:
    Устойчив при работе
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що столик вам сподобався та виявився компактним і зручним у використанні.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Купила цей столик і не пожалкувала. Столик прийшов добре запакований, без пошкоджень. Зібрали за кілька хвилин. Досить міцний, не хитається, висоту можна відрегулювати під себе. Користуюся для ноутбука та іноді просто п'ю за ним каву. За свої гроші дуже хороший столик. Покупкою задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Легко збирається, інструменти вже ідуть в комплекті, регулюється висота
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що столик вам сподобався. Бажаємо приємного використання!

• Олена ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Чудови! Блискавична доставка! Легко збирається! Рекомендую товар і продавця! Дякую!

Переваги:
    Зручність, лояльна ціна, легка збірка!
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Раді, що столик виправдав ваші очікування, а збірка виявилася простою та зручною.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Столик сподобався. Компактний, стійкий, висоту можна легко відрегулювати. Дуже зручний у використанні. Рекомендую!

Переваги:
    легке складання, регулювання висоти
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук, чудові фото, відеоогляд та рекомендацію! Раді, що столик виявився зручним, стійким і простим у складанні, а регулювання висоти зробило користування ще комфортнішим.