- Василь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Бомба 5 років користуюсь у блютуз мишці і ще працють
- Переваги:
- Просто і дешево заряджаються доволі швидко
- Недоліки:
- Прийшлось здерти наклейку з 1 акумолятора щоб не плутати
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Працюють як заявлено виробником. Нарікань нема.
- Переваги:
- багаторазові
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Дар'я Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Користуюся цими батарейками десь з 2019, іноді активніше, іноді менше. Досі добре працюють, заряджаються і тримають.
Спершу хвилювалася через конструкцію, але якщо виймати з заоядки обережно, то проблем немає- Переваги:
- Добре працюють навіть через 5 років
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Дар'я! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Користуюсь вже 3 роки. Було придбано для мишки. Працюю щодня. Заряджаю та використовую по черзі. Все працює до сих пір. Дякую за такі якісні батарейки!
Представник постачальникаОлено, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Мені дуже подобаються ці акумулятори використовую для миші 1,5 роки і досі гарно працюють . Заряджаю десь раз на 1,5 - 2 неділі
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Користуюсь 3 місяці, використовую з ліхтариком кожного вечора на зарядку ставив 6 разів
- Переваги:
- Повторне використання, без проводів і док станцій
- Недоліки:
- Невиявив
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Прийшли в вакуумно запакованій коробці зі слідами корозії на юсб порту. Очікував вищої якості.
- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
- Якість...
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Нормальні
- Переваги:
- Перезаряджаються
- Недоліки:
- Можуть попадатись браковані
- Евгения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Користуюсь три роки,. Працюють у пульті-указка, голосовий набір.. к телевизору ЛЖ. Вистачає на 2 місяці. заряджаються десь 5 годин с ноутбука..
- Переваги:
- не маю клопоту з батарейкамі,
- Недоліки:
- поки немає
Представник постачальникаВітаємо, Євгеніє! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Alina M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Сподобались, плную брати ще пару точно.
- Переваги:
- заряджаються від USB порту! прям дуже кртуо и достатньо швидко, не потрыбно купляти зайвий девайс для зарядки
- Недоліки:
- Ціна кусається + трошки більші прям на міліметр.... У дитини не влізло в одну з іграшку. А так інших недоліків немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Непогані акуми
Представник постачальникаДоброго дня,Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Купив для користування щоб не витрачати кошти на батарейки
- Переваги:
- Ціна, якість та зручність
- Недоліки:
- Поки нема)
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Виталик К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейки супер брав для мишки
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Використовую вже пів року. Для мишки. Дуже зручно заряджати. Працює норм.
- Переваги:
- Зручно заряджати
- Недоліки:
- Хотілося б дешевше
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Практичні акумулятори швидко заряджаються на довго вистачає. Використовую для тестора та електро бритви.
- Переваги:
- 1.5 вольта зарядка USB
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Андрію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Ідея прикольна, дуже зручно, заряджаються швидко. Користуюся ними в геймпаді для xbox, але їх вистачає на 2 дні активної гри по годин 5 приблизно. Тож краще їх використовувати по іншому, для мишки наприклад.
- Переваги:
- Швидко заряджаються
- Недоліки:
- Швидко сідають)
Представник постачальникаДоброго дня,Дмитро! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Дуже ненадійні контакти - після близько 10 годин роботи в геймпаді на однієй з батарейок перестав працювати контакт (тей, що в кришечці) через некоректну геометрію. Намагання його деформувати до тієї ж форми, що на робочій батарейці, призвиле до того, що контакт луснув і конструкція не дозволяє його замінити. Так як вони мають працювати в парі, я можу спокійно викинути другу батарейку.
- Недоліки:
- Ненадійні
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Наче працюють. Протестую напишу ще.
- Переваги:
- З плюсів є плюс на батарейці
- Недоліки:
- З мінусів є мінус на батарейці
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Больше года уже пользуюсь, нареканий нет. Мышка работает по паре месяцев без подзарядки. Заряжаются как от usb порта так и от блока зарядки
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Повівся на відомий бренд і зразу з пакування один акумулятор не працює. Той що залишився прогрнав по тестах і теж дуже розчарувався. Ємність по факту 900 mAh. При навантаженні в 1А напруга просідає до 1,2V. В цілому дуже розчарований. Сподіваюся вийде повернути товар. Дуже прикро що ColorWay вкинувся в рекламу з Шелягіной, але забувся вкластись у якість.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вищеописані
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
брала батарейки
(2 шт, АА, USB,
ёмкость -1200,
в декабре 22г. Использую в гирлянде (ниточка, 5 м).
Пока заряда хватает
на 4- 4.5 часа.
Покупкой довольна.- Недоліки:
- Иногда возникают проблемы с подзарядкой- плохо находит контакт.
- Екатерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Маленьку Led-гірлянду гілочку на 2 батарейки протримали всього лише 2-3 години. Довше часу уходить на зарядку цих акамуляторів, ніж на те, щоб вони працювали. Повелась на знижку та позитивні відгуки. Звичайні дешеві батарейки тримають втричі, а може і більше, ніж ці акамуляторні. Товар не рекомендую. Нажаль залишилася розчарована покупкою..
- Переваги:
- Дизайн та спосіб підзарядки
- Недоліки:
- Не коштує своїх грошей. Не відповідає характеристикам. Майже не тримає заряд.
- BeholderВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Не исключаю, что это только мне так "повезло"... Но у меня после полной зарядки по инструкции они проработали 100 минут в слабенькой LED гирлянде. (для сравнения обычные батарейки по 15 грн в той же гирлянде работают 9-10 часов. На всякий случай перепроверил с тем же результатом.(( Но опять же возможно это мне достались последние и единственные бракованные.
- Переваги:
- Крутая идея
- Недоліки:
- слабые как мертвый котёнок
- Марі
І не тільки Вам так "повезло". Ці батарейки таки дійсно слабенькі. В ліхтарику пропрацювали годину, проте зі звичайними батарейками він працював набагато довше. Не вартують таких коштів.
- Екатерина Н***
І мені так само не повезло.. Дуже мало тримають. Дуже незадоволена нажаль...Як на мене, товар неякісний та не відповідає своїм характеристикам
- АнонимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Отличные аккумуляторы, работают в тримере, выдают стабильную мощность в отличии от батареек, которые по мере разряда садятся и падают обороты. Заряжаются быстр, около часа-двух. Брал 2 года назад, покупкой доволен.
- Переваги:
- Быстрая зарядка через usb, долго держат заряд, индикатор заряда при зарядке
- Недоліки:
- Не заметил
- Али К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Були розряджені і не приймали зарядку з моменту купівлі. Але після перевірку мультиметром якимось дивом почали заряджатись від того ж самого павербанку якого спочатку не заряджались)) На вигляд дуже прикольно зроблені
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейкам около года. Стоят в мышке, за это время зарядила раз 5 (мышь на ночь не всегда выключаю).
На днях вставила их в машинку для стрижки катышков на одежде - проработали более 2х часов без остановки! Обычные батарейки в этой машинке столько не держаться (ну max 1.5 часа)... перезарядка ~пару часиков и снова в бой)))
Довольна аки слон ими.- Переваги:
- зарядка от USB, не нужно доп.зарядное устроство
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Не через всі порти USB відбувається заряджання саме цього акумулятора. В багатьох пристроях для зарядки треба порухати акумулятором, що б знайти контакт, але після торкання пропадає контакт (див. відео), хоча з іншими кабелями, приборами в цих же портах USB проблем ніяких немає - контакт надійний, нічого не відходить.
- Переваги:
- Зручно, можна заряджати не чекаючи повної розрядки та не купувати окремий зарядний пристрій. Можна заряджати напряму від комп'ютера.
- Недоліки:
- Не від усіх блоків для USB зарядок відбувається зарядка.
- Богдан Б***
- Михаил Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Купил во второй половине декабря 2019 года, до сих пор отлично держат заряд.
Никакими замерами не занимался. Полностью доволен, недостатков не обнаружил, использую для Gillette Fusion Proglide Styler и для беспроводной мышки. - Эдуард Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Покупкой доволен. Заряда хватает на 18-20 часов игры.
- Переваги:
- Юсб
- Владислав М***
Всё так же работают? собираюсь себе брать тоже для геймпада
- Эд Б***
Да, работают отлично.
- Арсений К***
Спустя півтора року,як себе показують ?
- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Вологі салфетки що йшли в подарунок просто супер. З моменту покупки акумулятори заряджялись лише раз. Поки що товаром задоврлений.
- Борис Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Брал аккумуляторы 07.09.19, использовали в беспроводных мышках
Зарядки требовали где-то раз в 3 недели - месяц
Один из них уже полностью умер - после зарядки работает максимум пару часов
Второй требует зарядки раз в неделю-полторы
Брал чтобы уменьшить отпечаток на экологию и нужды постоянно покупать батарейки, но в сухом остатке я бы поменял всего не больше десятки батареек за жизненный цикл аккумулятора.
В общем, аккумулятор не оправда ожиданий- Переваги:
- Удобно заряжать
- Недоліки:
- Не оправдали ожиданий
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Все норм
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Продавец ответственный , аккумуляторы брал для геймпадов Xbox ss и one s . Замечаний нет
- Переваги:
- Удобство в использовании
- Недоліки:
- Пока не выявленно
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Аккумуляторы покупал для компьютерной мышки, держат заряд отлично, хватает на пару месяцев плюс удобно заряжать, не нужно зарядных устройсв.
- Переваги:
- Удобная зарядка
- Сергей Ш***
Добавлю первый раз после распаковки заряжались где то 5 часов , пока не потухла красная индикация
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Купил две пары(и чехол к ним) для шлема виртуальной реальности и контроллера Xbox One.
Результаты меня впечатлили.
В случае с VR, в каждый контроллер шло по паре аккумуляторов. В итоге активной работы и при полном заряде, аккумуляторы держались очень долго, примерно 7+ часов.
А если говорить о контроллере Xbox One, тут они держались еще дольше, даже не смотря на то что функцию вибрации я оставлял включенной.- Переваги:
- Держут заряд при активном использовании целых 7+ часов. Зарядка происходит через гнездо USB.
- Недоліки:
- Заряжается приблизительно полтора часа.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Хорошо было бы иметь возможность приобретения поштучно.
И куда сдавать испорченные устройства?- Переваги:
- Удобно и практично
- Недоліки:
- Один аккумулятор вышел из строя через 5 циклов и не заряжается