- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 39
Вони класні
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Все ок
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 39
Дуже зручні, на нозі виглядають гарно
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 39
Зручні сандалі, м'якенькі, класно пружинить підошва, комфортно сидять, легко перуться.
За рахунок кольору швидко брудняться, але тут я знала, на що йшла
Єдине що бісить, це вдавлене штамповане лого під п'ятою, туди забивається пил при кожному виході на вулицю і кожен раз треба її звідти вимивати (на носку це ніяк не впливає)- Переваги:
- Зручні, якісні
- Недоліки:
- Зборник пилюки під п'яткою)
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 40
Взула і забула)Люблю Skechers маю 3 пари кросівок,босоніжки взяла перший раз,дуже акуратно виглядають на нозі,легесенькі і дуже зручні тим,що регулюється ширина.Плюс їх можна прати в пралці,що теж зручно!
- Светлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38.5
Гарні,зручн
- Переваги:
- Легкі,акційна ціна
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 39
Очень удобные и мягкие при ходьбе. Покупкой очень довольна. Розетка как всегда на высоте!
- Переваги:
- Удобные и кпасивые
Середнє
Відповідає
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Задоволена покупкою!Дуже зручні,ноги не втомлюються від довгих прогулянок.
- Переваги:
- М'які,не натирають,регулюється повнота
- Недоліки:
- Треба трошки пристосуватись до підошви при ходьбі
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 36
Купила за рекомендацією своєї доці. На нозі дивляться гарно, ну дуже зручні. Для моїх проблемних ніжок -це велика знахідка! В мене 35 розмір, але купила 36 і скажу ,що нормально. Підійдуть як на худеньку ,так і на повну ніжку завдяки застібкам. Хто цінить комфорт - рекомендую!
- Переваги:
- Зручні, легкі, комфортні, можна прати в пральній машині, м'яка устілка.
- Недоліки:
- Не виявила
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Відмінна якість, зручні.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Інна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 38
Зручні, м'які, ніжний колір, все супер!
- Переваги:
- Зручні, взула і забула
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 38
Супер сандалii. Легенькi,ногам комфортно,дуже зручни. Швидко сохнут послi прання.
- Переваги:
- Цена-кочество
- Недоліки:
- Немае
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 37
Скетчерс як завжди на висоті! Висока якість, зручність, легкі, рекомендую!
- Емма Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Відмінна якість.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 38
Більшомірять, але я забрала, мені подобається що є вільне місце для пальців, а не впритик. Зручні.
- Анастасія
Доповнюю: найзручніші босоніжки що у мене були, ніде не давлять, не натирають, ноги не болять навіть якщо ходити цілий день і багато. Прала в машинці, все супер.
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Skechers моя любовь, у них единая размерная сетка уже столько лет, и никогда проблем с размером не было, а качество их восхищает уже более 20 лет. Еще ребенком мне покупали обувь этого бренда, тут цена качество равны, износостойкость всегда на уровне, но босоножки Skechers в отличии от кроссовок беру впервые, и жалею только что раньше это не сделала... легкие, удобные, на любую полноту ноги, качественные и стильные
Широке
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37
Я обожаю фирму Skechers. И эти босоножки тоже суперовые. Лёгкие, мягкая подошва. У меня тяжёлая походка и вечно пятками стучу,то эта модель для меня просто находка. Ноги так не устают в них при ходьбе и сильно не отбиваю себе пятки. Комфортные.
- Переваги:
- Мягкая подошва
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37
Замовила ці босоніжки — сіли ідеально, відповідають заявленим розмірам. Виглядають дуже стильно та акуратно.
- Переваги:
- Дуже зручні,гарно виглядають на нозі.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Супер, на нозі м'яко сидять , рекомендую
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Гарні, зручні. Все супер
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Невиявленно
- Аліна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Зручні та красиві
- Ольга Б***
ви на стопу 25 брали 38рр?
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37.5
Крутые, удобные, очень лёгкие.размер соответствует таблице. Липучки регулируют полноту
- Переваги:
- Удобные, невесомые
- КрістінаПродавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 39
Дуже зручні, я задоволена. Рекомендую
- Елена Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Отказ, потому что размерная сетках не верная во первых,а во вторых подошва снимается, слишком мягкая,я не вешу 100 кг, качество не очень
- Переваги:
- Недоліки:
- Размер не соответствует
- Наталья Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Купила, розмір в розмір. Перший день було трошки не звично й не зручно, а зараз найкраще і найзручніше взуття. Люблю і довіряю Sketchers.
- Переваги:
- Легкі, розмірна сітка чудова.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Светлана Я***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Гарні,зручні!!!!
- Переваги:
- Легкі,відповідають розміру
- Недоліки:
- Поки нема ,хоча хотілось дешевше
- МаринаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Дуже сподопались, зручні у використанні, якісні
- Переваги:
- Якісні, гарна модель, товаром задоволена
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Середнє