- Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Гирлядны нормальные в целом, но заказывали тёплый белый (при чем теплый белый и просто белый отдельно прописаны в цветах гирлянды и мы выбирали именно "тёплый белый"), но прислали почему-то холодный белый. Нужно было срочно, поэтому пришлось забрать
- Переваги:
- Заказ пришёл быстро
- Недоліки:
- Пришло не совсем то, что заказывали
- Продавець SaleBomba
Доброго дня)ми вам відправили саме те,що ви замовляли)на фото та в описі гірлянда саме така як ми вам відіслали
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Купила гирлянды ещё летом, пришли вместе с батарейками. Работают до сих пор, мягкий теплый свет
- Переваги:
- Мягкий теплый свет
- Пьянков Ю***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Спустя неделю работы, перестала включаться Достаточно дорого для такой безделушки.
- Переваги:
- Скорость доставки
- Недоліки:
- Не работает
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Прислали поломанную гирлянду. Нет пружинки для батарейки.
- Переваги:
- Писаренко В***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Замовили дві: цю теплу, та білу ( холодного відтінку). Обидві працюють. Приємний колір.
- Переваги:
- Колір, зручність
- Недоліки:
- Не виявили
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Товар пришел полностью в рабочем состоянии, огни приятные, не слишком яркие такие как я и хотела.
- Недоліки:
- Тяжело распутать саму гирлянду
- котелевская ю***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Товар поступает без батареек невозможно проверить, когда раскрутила катушку оказалось она посередине поломана и соединена заново, не работает
- Недоліки:
- пришел поломаный комплект
- Милешко К***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Дуже карний декор, великий плюс що на батарейках,можна прикрасити дитячу кімнату!
- Переваги:
- На батарейках-добре для дітей
- Недоліки:
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
- Переваги:
- Очень довольна покупкой, компания быстро созвонилась, моментально отправили заказ, доставка быстрая. Очень красивая гирлянда. Я довольна покупкой!!! Рекомендую!
- Недоліки:
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Я дуже задоволена гірляндою, працює чудово, вигляд бомбезний.
- Переваги:
- Все чудово, працює. Вигляд їх дуже гарний
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
перед новим роком довго шукав такі гірлянди, але на 220в не було. Купив ці і трохи переробив - батарейки відрізав і підключив через стару зарядку від телефона, все працює відмінно =)
після замовлення подзвонили десь через пів дня.Робота магазина - відмінно- Переваги:
- світять теплим кольором
- Недоліки:
- тоненький провід, можна переламати якшо часто сгинати
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
- Переваги:
- Все як я і очікувала. Працює добре, замовлення прийшло швидко. Батарейки не перемерзали. Ввечері світилися добре
- Недоліки:
- Вішала на вхідні вуличні двері. На морозі світло стає слабшим
- Тищенко Е***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
- Переваги:
- Яркая, красивая гирлянда
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Блакитний
Не работает! Не горит вообще. Связалась по телефону на следующий день после получения товара, обещали перезвонить через 30 мин. и с концами, ни слуху, ни духу. Не серьёзно как-то!
- Переваги:
- Никаких!
- Недоліки:
- Во всём!
- Богдана З***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 20. Колір світіння: Блакитний
Все работает, а, главное - радует!
- Переваги:
- Соответствует описанию
- Недоліки:
- Сложновато открыть отсек для батареек
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Добрый день. Так ждала праздничные украшения к определенной дате и очень разочаровалась, когда на новую почту пришла одна гирлянда, вместо двух, но цена была, как за обе... А если б сразу оплатила, а не оформила наложенным платежом? Неприятный осадок остался..
- Переваги:
- Не смогла оценить должным образом...
- Недоліки:
- Прислали одну гирлянду, а должны были две
- alinka_savvinaВідгук від покупця. Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
свет не теплый,а холодный белый
- Переваги:
- отлично для декора
- Недоліки:
- только в том,что заказали 3 шт.,а прислали 1
- Ирина В***Продавець: SaleBomba. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Білий
Оформила заказ, никто не перезвонил. Продавец живой?
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Все чудово, на ялинку підійшло
- Переваги:
- гарна гірлянда
- Продавець StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий
Идеально можно украсить ёлку, красивая белая гирлянда, классного размера огоньки. Провода от гирлянд не видно, длины достаточно чтоб украсить метровую ёлку.
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!