Відгуки покупців про Лонгслів ISSA PLUS 14865 XL коричневий (issa2007682784080)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Леся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний

Бомба

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Білий

• Відповідність фото

Хорошее качество по приемлемой цене!

Переваги:
    цена-качество

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Червоний

• Відповідність фото

Дуже гарний лонгслів, покупкою повністю задоволена. Усе підійшло, тканина приємна до тіла. Залишилося дочекатися тепліших днів, щоб частіше його носити

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Милана М***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Цілком задовільний за таку вартість. Придбала чорний, гарно підійшов розмір, добре тягнеться. Досить акуратні шви, але тканина трохи тонка може просвічувати. Відчувається, що частково натуральний склад, не сильно синтетична, приємна до тіла.

Переваги:
    Приємний на дотик
    Недоліки:
    Тонка тканина
    • Відповідність розмірній сітці

• Руслана С***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Бежевий

Лонгслів, перевершив всі очікування! Чудовий колір, ідеально пр фігурі. Тканина приємна.

Переваги:
    Тільки переваги!

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Насичений бузковий рожевий

Дуже гарний йогуртовый колір. Приємний на дотик.

Переваги:
    Виглядає дорого.
    Недоліки:
    Трохи кашлатиться на рукавах, але не критично
    • Продавець  «ISP»

• Христина К***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Червоний

Дуже чудовий лонгслив , якість супер , колір відповідає фото , навіть кращий просто ідеальний

• Анжела
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Товар відповідає опису, гарна ціна і якість

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний зелений

Дуже сподобався

Переваги:
    Добре тягнеться, все як на фото
    Недоліки:
    Не має
  • Наталя А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий

• Відповідність фото

лонгслів дуже гарно сидить по фігурі, білий трохи просвічується, але не критично, ткань приємна на дотик. Довгі рукава з отвором для пальця це кайф. Недоліків не знайшла

Переваги:
    Лонгслів ISSA PLUS