Відгуки покупців про Підставка чорна на колесах для зарядної станції EcoFlow (Екофлоу), Bluetti, універсальна

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Ілля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний

Свої функції виконує! Все добре.

Переваги:
    Дуже швидко доставили запасне колесо безкоштовно!
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний

Підставка відповідає очікуванням, тепер станцію легко перемістити, це зможе зробити навіть дитина. І взагалі вони разом органічно виглядають, я вважаю

Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталія Н***

Відповідає фото. Все ок.

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний

Спасибо , все понравилось!

Переваги:
    Качество
  • Поліна

Нормально)
    Ничего не обычного. Обыкновенная 16мм лдсп доска с колесиками. Такую честно говоря не составит труда самостоятельно дома соорудить. По-этому 1000грн она точно не стоит. Но по скидке взяла за 479. Снимаю 1 звезду за то пришлось искать по друзьям шуруповерт, чтобы колесики прикрутить. Спасибо хоть отметки насверлили :)

Переваги:
    Со своей задачей справляется. Удобно.
    Недоліки:
    Хотелось бы, чтобы колесики были прикручены сразу, а не искать шуруповерт по всем друзьям.
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за зворотний зв’язок! Ми вже вдосконалили процес виробництва: зараз робимо спеціальні мітки (кернення) під саморізи, тому шуруповерт більше не потрібен — для збірки цілком достатньо звичайної викрутки. Стосовно форми — ми навмисно робимо краї закругленими, щоб ви не вдарялися об них ногами під час переміщення станції. Хоча зробити таку закруглену деталь із ДСП у домашніх умовах значно складніше, ніж звичайну квадратну, ваш комфорт та безпека для нас у пріоритеті. Користуйтеся із задоволенням!

• Василь Т***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний

Дякую продавцю за товар для задядної станції bluetti підішло )

• Продавець  CyberStaff

Вітаємо! Приємно чути, що наш товар став у пригоді для зарядної станції. Дякуємо за підказку іншим покупцям, тепер знатимемо, що підставка витримує і такі гаджети. Користуйтеся із задоволенням!

• Максим С***
    Продавець: CyberStaff. Колір: Білий

Якість низька.

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість, дуже дешеві коліщата.
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Ми розробляли цю підставку саме як просте та надійне рішення для переміщення зарядної станції. Її головна мета — дозволити вам легко змінювати локацію пристрою в домі. При такої ціні вона повністю виконує свою функцію, не перевантажуючи бюджет складними конструкціями. Сподіваємося, у використанні вона покаже себе як корисний помічник!