- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: 3XL. Колір: Чорний з блакитним
Сорочка супер
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: 3XL. Колір: Білий з чорним
Сорочка дуже сподобалася, в затяжній битві з тещею за право володіння сорочкою- отримав перемогу та вивихнуте плече...
- Переваги:
- Теплий, стильний, доступний
Відповідає
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: XL. Колір: Чорний з блакитним
Дякую за допомогу при підборі розміру! Дуже зручна тепла річ. Якісний пошив. Виглядає стильно, хлопець носить із задоволенням.
- Переваги:
- Фасон, якість, обслуговування
- Продавець Махнівський пасічник
дякую
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: S. Колір: Різнобарвний
Рубашечка симпатична , колір гарний , але вона зовсім не тепла((
Брали щоб носити зараз замість пальта , а вийде що буде замість джинсовки до футболки коли потепліє- Переваги:
- Симпатична
- Недоліки:
- Холодна
- Продавець Махнівський пасічник
Дякую за відгук.та що 950грн йде тільки фланель.а та що 990грн йде з утепленням.Вибачайте що не проконсультували
- Станислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: L. Колір: Чорний з червоним
Замечательная рубашка))))))
дякую за відгук
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: 3XL. Колір: Графіт
Гарний товар
- Переваги:
- просто непогана якість
- Недоліки:
- гудзики не дуже надійно пришиті, а так немає питань
дякую за відгук
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: 2XL. Колір: Чорний з блакитним
Дуже якісна і зручна річ.
Чоловіку подобається.
Рекомендую.- Продавець Махнівський пасічник
дякую за відгук
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: L. Колір: Чорний з червоним
Чудова сорочка , зручна та з гарного теплого матеріалу , рекомендую !
дякую за выдгук
- Анатолий Ч***Продавець: Махнівський пасічник. Розмір: L. Колір: Чорний з жовтим
Гарна та тепла сорочка, розмір в мене 52 брав L-ку все підішло. Продавець відправив вчасно та дав консультацію.
- Переваги:
- За таку ціну супер
- Недоліки:
- Немае