Відгуки покупців про Велофара передня на велосипед на акумуляторі на кермо для самокату мотоцикла вело зарядка від сонця лід велофара водонепроникна ліхтар далекобійна з кріпленням дзвіночком задній стоп в комплекті OnePro 73943

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Дмитро П***

Поки все добре

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велофари. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і все працює добре. Нехай освітлення буде надійним у будь-яких поїздках, а користування приносить лише комфорт і задоволення. Завжди раді бути корисними для вас!

• Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Відправили швидко, товар відповідає опису.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замовлення було відправлено швидко, а товар повністю відповідає опису. Це важливо для нас і мотивує тримати сервіс на високому рівні. Бажаємо приємного та безпечного користування велофарою!

• Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Комплект пришел в полной комплектации (как заявлено в описании) с заряженными АКБ. Светит достойно. Заряжается от type-c так же и от альтернативного источника, солнечной батареи. АКБ типа 18650 на 3500 мА, вроде не плохо.
    Звуковой сигнал немного громковат, пришлось немного сбавить Дб методом установки силиконовой накладки на зуммер с внутренней стороны. В целом, достойный вариант за данную стоимость

Переваги:
    Хорош вариант за данную стоимость
    Недоліки:
    В дождевую погоду наверное может попасть вода во внутрь блока (ещё не проверял). При разборе и сборе пришлось немного просиликонить стыки корпуса на всякий случай.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за розгорнутий відгук та вибір цього комплекту. Раді, що якість світла, автономність і комплектація відповідають очікуванням. Дякуємо за зауваження щодо герметизації корпусу — такі коментарі допомагають вдосконалювати товар. Приємного та безпечного користування!

• Борис М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Достойный вариант за свои деньги.

Переваги:
    Яркий. Даже днём отличный пучок света.
    Недоліки:
    Включается обе линзы . Раздельно было бы интереснее.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю велофару. Раді, що яскравість і якість світла повністю виправдали очікування. Дякуємо також за зауваження щодо окремого вмикання лінз — такі побажання враховуються при подальших поставках. Приємного та безпечного користування!

• Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший набор,фара светит нормально, сигнал громкий, задний габарит тоже в темноте виден отчётливо, набор пришел заряжен

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що набір сподобався, фара добре світить, сигнал гучний, а задній габарит помітний у темряві. Нехай велофара надійно супроводжує у поїздках і робить поїздки безпечнішими та комфортнішими.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарна якісна фара. надіюсь прослужить довго.

Переваги:
    Гарно світить, сигнал гучний
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велофари. Раді, що вам подобається яскраве світло та гучний сигнал, а недоліків не виявлено. Нехай фара надійно служить у поїздках та робить вашу їзду безпечною і комфортною. Завжди раді бути корисними!

• Горбачук М***

Загалом покупкою задоволений

Переваги:
    Гарна велофара, добре світло; є сигнал, що покращує їзду по велодоріжках, де часто також ходять люди; в комплекті і задній чарвоний сигнал; легко і міцно кріпиться
    Недоліки:
    Кнопка сигналу прикріплена до фари, і коли єє знімаєш на зарядку, кнопку також потрібно знімати – краще б кнопка пілдключалась через кріплення фари.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали саме цю велофару. Раді, що світло, кріплення та наявність сигналів вам сподобалися. Зауваження щодо розміщення кнопки сигналу взято до уваги й буде передано виробнику. Бажаємо безпечних і комфортних поїздок!

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудовий ліхтар, вистачає батареї надовго, дитина задоволена,планую замовити ще такий собі.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що ліхтар добре тримає заряд і подобається дитині. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай користування буде зручним і безпечним, а поїздки приносять лише задоволення. Завжди раді новим замовленням!

• Юрий А***

Все чудово, гарна якість

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велофара виправдала очікування та якість вас задовольнила. Нехай освітлення буде яскравим, а поїздки безпечними й комфортними. Завжди відкриті до ваших вражень про подальше користування товаром.

• Павло І***

Все ок. Товар відповідає опису. Недоліків поки не виявив

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велофара повністю відповідає опису та виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай користування буде зручним і безпечним, бажаємо приємних та яскравих поїздок у будь-яку пору доби!

• Валерій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже гарно освітлює дорогу вночі

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно чути, що велофара добре освітлює дорогу вночі та виправдала очікування. Раді, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай поїздки будуть безпечними та комфортними, а освітлення надійним за будь-яких умов.

• Стас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дальність освітлення точно не 200м, через 2 дні дзвінок почав сам працювати не торкаючись до нього, 3 день вирвався прохід від натискання на кнопку ліхтарика. Після тривалого використання, дальня фара починає затухати

Переваги:
    кріплення, довго витримує
    Недоліки:
    дзвінок починає сам працювати безперестанку, на 200м не світить,крихкий провід з дзівнком, вирвався на третій день
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук і опис недоліків. Вибачаємося, що товар не виправдав очікувань та виникли проблеми з дзвінком і проводом. Інформацію вже передано на перевірку. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та подальшого вирішення ситуації.

• жульен

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що товар справив приємне враження. Дякуємо за вибір цієї велофари, нехай вона зручно служить у поїздках і додає впевненості на дорозі.

• Філіп А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Перевірив поверхнево, бо не я користуватимусь: ліхтарі ввечері гарно видно, яскраві як задній, але й переднього вистачить для простих велопрогулянок та заїздів. Сигнал гучний, аж вуха ріже, для екстрених ситуацій та й взагалі функцію свою виконає

Переваги:
    Якість відповідає ціні

• Павло М***

Товар відповідає оп
    ису

Переваги:
    Швидко
    • Продавець  kidsDM

• Назарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже гарна фара просте та зручне кріплення гучний дзвінок

• Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Користуюсь більше тижня, ліхтар дуже гарної якості за свою ціну

• Олександр Я***

Добротний ліхтар, дитині сподобався

• Інна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все супер! Дуже швидко зреагували . Товар належної якості. Рекомендую!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Светит ярко, держит батарею хорошо. Задняя мигалка включается долгим нажатием

• Денис П***

Хорошая фара для велосипеда

• Євстюфєйкін Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже швидко привезли і далеко ліхтар світу а звінок дуже гучний рекомендую купувати

• Альона Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую за цей чудовий пристрій
    Гарно виглядає і все працює

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Роман І***

Товар прийшов швидко.
    Був деформований USB-роз'єм (брак виробника), але зміг його вирівняти. Все решта - ок

• Продавець  kidsDM

Просимо вибачення за незручності. Можемо обміняти фару на протязі 14 днів з дня покупки, якщо бажаєте.

• Богдан У***

Ліхтарик огонь. Працює добре

• Андрій Г***

Приміряли на велосипел , все підійшло , все працює
    Будем тестувати в роботі)

• Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Олександр Г***

Очень гарно хорошо працюе

• Соломія О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Фара справно світить та заряджається як на сонці, так і без нього. Син задоволений.

• Станіслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Світить фара добре і батарея тримає довго. Я її ставлю на кермо самоката, кріплення з дзвіночком зручне, не боюсь що впаде. Водонепроникність витримує дощ без проблем, і це великий плюс для моїх поїздок.

Переваги:
    Якісна фара, потужний дзвінок, міцне кріплення

• Лев К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидко приїхала, син дуже радий. Дзвінок чути здалека.