Відгуки покупців про Кігтеточка лежанка з картону з дерев'яним фасадом Cat Joy Авангард Коричнева 59х18х25 см

Код:  577762090
Оцінка користувачів 4.9/5
на основі 63 відгуки
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

когтеточка як когтеточко, вот тільки не зрозуміло, чому за пів року ціна виросла з 500 грн до 720, це по якому курсу і чого в нас 50% +

• Юлія К***

Гарна когтеточка)

Дякуємо за відгук! Раді, що кігтеточка Вам сподобалась

• Ілона П***

дуже добре.
    дякую

Дякуємо, пані Ілоно!
      Раді, що кігтеточка вам сподобалась і принесла задоволення вашому хвостатому улюбленцю
      Нехай служить довго і дарує багато затишних хвилин відпочинку пухнастику

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Ще давно коли тільки завів кота придбав на рандомв в іншому магазині цю кігтеточку - кіт обожнює її. І треться об неї, і спить на ній, і грається - зараз вже майже вмерла через кілька років тому вирішив замовити таку ж саму але на розетці. Заздалегідь 5 зірок бо коту дуже подобається, сподіваюсь ця буде не гірша)

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо Вам за такий чудовий відгук і довіру!
      Нам неймовірно приємно, що Ваш котик так полюбив нашу кігтеточку — значить, ми все зробили правильно
      Сподіваємось, нова прослужить не менше, а задоволення від дряпання буде ще більше!

• Антонина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Кігтеточка як кігтеточка, котик дряпає із задоволенням

Недоліки:
    Під котом (4,2кг) трохи прогинається навіть, попередні іншої фірми були більш міцніші.
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що котик із задоволенням користується кігтеточкою

Дряпки Авангард виготовлені з тришарового гофрокартону, який добре витримує навантаження і зазвичай підходить навіть для великих котів. Легке відчуття пружності може бути нормальним через особливості матеріалу.

Ми постійно працюємо над удосконаленням продукції, тому Ваш відгук дуже цінний для нас. Дякуємо, що поділилися враженнями!

• Оксана Б***

Все супер

Дякуємо, що обрали нас!)

• Поліна О***

Луна задоволена

Переваги:
    Має стопери знизу і не йорзає по підлозі
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Классная когтеточка, но мой Мейн-Кун расправился с ней за 3 месяца.. Для обычных котиков должно хватить на дольше.

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо, пані Людмило, за відгук!
      Раді, що дряпка сподобалась вашому улюбленцю — Мейн-куни справді мають неабияку силу й енергію

Для таких великих та активних котиків у нас є спеціальні моделі з п’ятишарового гофрокартону, наприклад «Фʼюжн» або «Фʼюжн XXL» — вони значно міцніші та розраховані саме на потужних чотирилапих
      Можемо підказати, яка краще підійде саме вашому красеню

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Дякую за кігтеточку.Гарної якості, приїхала дуже швидко.Хвостики задоволені

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо вам за теплі слова!
      Нехай дряпка служить довго та приносить багато задоволення вашим улюбленцям!

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Наш кіт у захваті від цієї когтеточки!
    З моменту, як ми її поставили, він буквально не злазить з неї — і спить, і дряпає, і просто відпочиває. Дуже зручна форма, міцний картон.
    Рідко коли покупка настільки «приносить радість улюбленцю». Рекомендуємо на всі 100%!

• Продавець  C&D Joy

Яке задоволення читати такі слова! Дуже раді, що дряпка стала для вашого котусика улюбленим місцем — саме для цього ми їх і створюємо. Обіймаємо пухнастика!

• Юлия Ц***

Дуже гарна когтеточка-лежанка,Котикам подобається

• Сергей Ф***

Кішка прийняла

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ваша кішка прийняла нашу кігтеточку. Сподіваємося, вона стане улюбленим місцем для точіння кігтиків, ігор та відпочинку!

• Андрей З***

котикам дуже сподобалась

Переваги:
    гарно зроблено
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що вашим котикам сподобалась наша кігтеточка, і що ви оцінили якість. Завжди раді старатися для вас і ваших улюбленців!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

все нравится, хорошее качеством, спасибо

Переваги:
    сделано из картона
    Недоліки:
    после эксплуатации сыпется
  • Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Дуже сподобалась дряпалка. Хороша якість, котик задоволений

Дякуємо за ваш відгук!

Ми дуже раді, що вам сподобалася наша дряпалка і що ваш котик задоволений! Якість наших продуктів — це наш пріоритет, і ми щасливі, що ви це помітили. Дякуємо, що обрали нас!

З найкращими побажаннями,

Команда C&D Joy

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Классная царапка, только принесла в дом, котенка посадила и показала лапками, она сразу начала царапать. Умница))

Переваги:
    Стильный
    Недоліки:
    Нету
  • Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Кішка спала на когтеточці місяц! Просто нікого не підпускала))) Дуже подобаеться кішкі точити кігідки! До іншої кігтеточки не підходить, просто забула за неї!Рекомендую!

Переваги:
    Дуже подобається кішки, меньше сміття в порівнянні з жгутовою кігтеточкою, легка в зручна .
  • Мирослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Киці дуже сподобалась драпка!

Переваги:
    Якісно зроблено та стильно
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що ваша киця оцінила дряпку. Нехай користується із задоволенням!

• Вадим І***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

котикам подобається функціонал, мені подобається оригінальний дизайн

Переваги:
    чудова дряпалка. Коти регулярно і "тренуються" і відпочивають на ній
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  C&D Joy

Щиро дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ваші котики оцінили функціонал кігтеточки, а вам сподобався її дизайн. Раді, що вона стала улюбленим місцем і для тренувань, і для відпочинку. Сподіваємось, вона буде служити вашим улюбленцям ще довгий час!

• Кристина С***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Трошки менша ніж очікувала, моя кішка (середнього розміру десь 4 кг) не поміщається в середину але то мій недочіт. Все одно все подобається і функції свої виконує

Дякуємо за ваш відгук!

Нам шкода, що кігтеточка виявилася трохи меншою, ніж ви очікували. Сподіваємося, що ваш котик буде й надалі з задоволенням користуватися нею!

Дякуємо вам за те, що поділилися досвідом з іншими покупцями!

З найкращими побажаннями,

Команда C&D Joy

• Юлія З***

Ми подібні кігтеточки після добрячого використання пухнастиками розрізаємо на дві частини. І котик ще дере оті середні частини. Бо викидати шкода, коли ще є що дерти) а розрізається воно легко ножем, що має пилочку. Бо в середину хіба що кошеня зможе залізти)

• Роздобудько О***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Киці сподобалося , вона на ній відпочиває , дряпає і грезе)))

• Продавець  C&D Joy

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ваша киця не лише дряпає кігтеточку, але й відпочиває на ній. Це означає, що вона відчуває себе комфортно та у безпеці. Вдячні Вам за приємний відгук та Ваш вибір!

З повагою, команда C&D Joy

• Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Кошка его не дерет. Но, это личные предпочтения кошки. К товару нет претензий

Переваги:
    Качественный, упаковано толково, смотрится эстетично. Кошке удобно на нем лежать.
    • Продавець  C&D Joy

Розуміємо Вашу ситуацію. Кожна кішка має свої власні уподобання. Бувають ситуації, коли котики починають використовувати дряпку за призначенням не з першого дня. Це нормальна реакція киці. Спробуйте погратись з кішечкою на дряпці іграшками дражнилками, так щоб вона могла заганяти кігті у дряпку, це може прискорити процес адаптації пухнастої до нового предмету. Дуже раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Якщо у вас будуть будь-які питання або потреба у виборі товару для кішки, будь ласка, звертайтеся до нас.

З повагою, команда C&D Joy.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Класна дряпка, коту подобається і дряпати і спати на ній, 5 кілограмовий котик комфортно там вмощується

Переваги:
    Легенька, практична
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Найкраща нагорода для нас — це знати, що котик задоволений і одразу зрозумів, як її використовувати

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Отримали вже на другий день після замовлення. Кігтеточка легка,компактна. Киця любить на ній спати і гризти її. В перший день обідки були обірвані,мабуть треба з дерева робити) Як царапку не використовує. І ще треба мати на увазі,що навколо постійно будуть шматки картону. Взагалі цікава штука,відволікає кицю від шпалер )

Недоліки:
    Обідки картонні
    • Продавець  C&D Joy

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук про нашу кігтеточку. Нам шкода, що ви не повністю задоволені покупкою. Насправді подібні ситуації трапляються вкрай рідко з дуже активними котиками, але мають місце бути.

Щодо ваших зауважень:

Картонні обідки: Ви абсолютно праві, картонні обідки не такі міцні, як дерев'яні. Проте, ми пропонуємо кігтеточки з картонними обідками за більш доступною ціною.
      - Шматки картону: Так, картонні кігтеточки, як і мотузкові, мають зворотний бік — кішка може розкидати шматочки картону навколо.

Важливо зазначити:

- Ви самі обирали модель кігтеточки з картонними фасадами.
      - У нашому магазині представлені кігтеточки з різними типами обідків, з дерева та з картону.
      - Ми рекомендуємо обирати кігтеточку з урахуванням активності, потреб вашої кішки та вашого бюджету.

Зверніться до нас, будь ласка, якщо вам потрібна допомога з вибором кігтеточки. З повагою,

Команда С&D Joy

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Дряпалка на вигляд чудова, стильна та легка. Проте кіт вважає, що це його лежанка, та дряпає лише коли я ставлю її догори))) Може з часом він почне не тільки спати на ній, але й дряпати.

Переваги:
    Легка, виглядає стильно
    Недоліки:
    Більше підходить для лежання ніж для дряпання через те, що горизонтальна
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалась наша дряпака. Щодо звичок вашого котика — деякі коти вимагають часу, щоб адаптуватися до нових предметів. Не усі котики одразу починають точити кігті регулярно лише об нову дряпку. Особливо, якщо у Вашого вихованця до нашої кігтеточки була вертикальна.

• Дарья К***

Пухнастик задоволений

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Дуже класна дряпалка-ліжко, кішка в захваті, можна і спати на ній і дряпати і в міру висока.

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Когтеточка отличная по размерам, кошка спокойно пролезает внутри, также используется как лежанка. Кошке сразу понравилась. Плюс классно выглядит и вписывается в интерьер

• Продавець  C&D Joy

Дуже приємно читати такий позитивний відгук! Раді, що кігтеточка вам підійшла за розміром і стала не лише зручною, але й стильною частиною вашого інтер'єру.

• Людмила І***

Класна кігтеточка

• Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Замовляла через Розетку з доставкою на відділення Укрпошти. Замовлення йшло 27 днів, з 11.01.2024 р. до 27.01.2024р., наче з Китаю. Після дзвінка на гарячу лінію Укрпошти, мені перезвонили і повідомили, що посилка взагалі чи загубилась чи пошкодилась, я так і не зрозуміла. Але через деякий час дивним чином знайшлась.
    Після такого випадку я зробила для себе висновки, що замовляти доставку через УКРПОШТУ більше не буду.
    Претензій до магазину C&D Joy та товару не маю. Але прошу звернути на це увагу.

Переваги:
    Нашій киці кігтеточка сподобалась, весь вечір на ній лежала і мурчала. Кігті поки не точила.
  • Шипко О***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Котик оцінив.Дякую,за якісну річ,і швидку доставку.Рекомендую.

• Нина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Виглядає стильно. Кішка відразу вподобала новий аксесуар.

Переваги:
    Вигляд, ціна
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Киця задоволена, лежить відпочиває і одразу пішла на нову лежанку. Ціна доступна, в магазинах дорожче.

Переваги:
    2в1 кігтеточка і лежанка
  • Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Білий

Все супер, якраз для великої кішки.

• Екатерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Кігтеточка супер! Котику дуже сподобалась. Він і спить на ній і кігтики точить, хоча до цього в будиночок навіть не заходив, який у нього раніше був

Переваги:
    Кіт зацінив
  • Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Когтеточка гарна, але мій котик не зацінив((

Переваги:
    Гарна