Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Крісло геймерське з тканини Bonro B-146 сіре з підставкою для ніг (42401177)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Відгуки про товар продавця MIP
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Чорний

Очікував більшого, при розпакуванні виявлено багато дефектів. Але як виявилось, для мого робочого місця юільше ніж достатньо. І цілком зручне крісло, правда пошиття бажає кращого, навіть за таку ціну.

Переваги:
    Зручне. Легко збирається.
    Недоліки:
    Пошиття бажає кращого. Поламаний пластик.
  • Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

купив крісло декілька місяців нормально було потім началось шататись ричаг підйома крісла непрацює розібрав ржавчина заклинило все нераду це крісло і продавця крісло на пару місяців

Переваги:
    недорого
    Недоліки:
    ржавчина заклинює все
    • Продавець  BoBko

Перепрошуємо за незручності. Наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб допомогти вирішити ситуацію.

• Віра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Світло-сірий із сірим

Две позиции были в грязи , на улице пакуете коробки что ли ?

• Продавець  BoBko

Добрий день. Будь ласка підкажіть чи оглядали при отриманні ? Можливо у вас збереглась інформація,яка допоможе анм вирішити це питання ?

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Світло-сірий із сірим

Хорошее кресло за свою цену, под мой рост подошло (194)

Переваги:
    Мягкое, цена
  • Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Доброго дня, перше користуюся послугами цієї компанії, але приємно вражена роботою менеджера та швидкістю оформлення замовлень, максимально швидке відправлення.
    За свої кошти, крісло приємно вразило, як якістю так і мобільністю, тому тут мої особисті рекомендації

Переваги:
    Гарна якість еко-шкіраи у поєднані з тканиною, що не буде парити у жарку погоду.
    Подушка під поперек під шию, що розвантажує спину під час довгої роботи за комп'ютером.
    Підставка під ноги
  • Широн Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Це крісло, це просто мега круто! Комфортно, зручно, і навіть в такі холодні дні, сидячи на ньому тепліше ніж на моєму дивані!
    Рекомендую!!! Я вже так 2 чи 3 неділі сижу в ньому і не бачу ніяких мінусів чи недоліків. Для гри в майнкрафт 25/7 ващє чотко. )) Мій кіт рекомендує і я також.
    Він тяжкий, тому якщо у вас буде бажання його в ручку дотягти додому, то поспішаю вам сказати, що це буде важко, краще визвіть таксі. Я пробувала йе зробити, і це було ще ті пригоди з 15кг-вим кріслом))
    Складається бистро, десь час і все буде. Зручне і практичне, тому ставлю 5 зірочок!!
    За таку ціну він максимально вартий, навіть можу сказати, що дала би більше!

Переваги:
    Зручно, комфортно