- Олексій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сину сподобалася.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що миша Marvo M355 з ігровою поверхнею G1 сподобалася вашому сину. Бажаємо комфортного використання та нових перемог у іграх! Якщо виникнуть запитання чи потрібна додаткова інформація — звертайтеся, завжди раді допомогти.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень доволен, мышь классно легла в руку, можно настроить чувствительность под себя. Коврик тоже нормальный)
- Переваги:
- Не дорого, классно лежит в руке
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Приємного використання.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
рекомендую
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не має
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сенсор уводит, срывает иногда в сторону или по кругу непонятно как исправить?
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Сенсор иногда даже выключается приходится, переподключать мышь((
- ...
У мене не було я маю вже 3 роки
- Семигулин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Гибкая настройка чувствительности и дополнительные программируемые кнопки
- Недоліки:
- Пару раз приходилось переподключать мышь в порт при включении компа, а то комп не хотел ее видеть.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Клавиши не люфтят. Скрипа - нет. Удобное расположение кнопок. Подсветка не раздражает. Хорошо скользит по коврики. Удобный настраиваемый софт.
- Переваги:
- Все норм.
- Недоліки:
- Софт на английском
- Яриш С***
А как ты его запускал? У меня такое при запуске plug in.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Проста, не дорогая, с симпатичной подсветкой и хорошим не вонючим ковриком. Клавиша босс порадовала )
- Переваги:
- Просто и надежно
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миши непогана, але наступного дня перестала працювати ліва клавіша. Не знаю куди звернутися для вирішення цієї проблеми.
- Андрій Б***
До речі, забув сказати, що тут дуже хороший килимок під мишу.
Ще трішки про мишу: нескрипить, гарно лежить у руці, від чого рука не втомлюється. Все дуже добре, якби не одне але, - проблема з лівою кнопкою :( - Андрій Б***
Задоволений сервісом ROZETKA, швидко обміняли по гарантії.
- Іванна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
9 программируемых клавиш Добрый день! А где софт? Как программировать клавиши без софта?
- Сергій
- Бушученков С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Осень классная мышка,в руке лежит идеально,не понравилось то что долго доставляли мышь аж 3 дня ,пока что минусов для себя не нашел.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Даже сподобалась
- Переваги:
- Маэ налаштування ваги
- Недоліки:
- Не замітив
Представник постачальникаДякуємо, Олександре, за ваш відгук про Marvo M355 USB з ігровою поверхнею G1!
Раді, що вам сподобалась мишка та можливість її налаштування, для персоналізації гри. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи потрібна буде допомога, звертайтесь – ми завжди раді допомогти.
Гарного користування та перемог у ваших ігрових баталіях!
- Роман С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сенсор просто отличный за такие деньги. В дизайне ничего лишнего, подсветка смотрится круто и интересно. На этой поверхности катать ею CS: GO само удовольствие. В целом покупкой доволен.
- Вова В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже подобається!