Відгуки покупців про Мишка Marvo M355 7colors-LED USB Black

Оцінка користувачів 3.13/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

хороший вибір для тих, хто не хоче витрачати багато грошей, але при цьому отримати функціональну ігрову мишку.

Драйвер тут: посилання

Переваги:
    виглядає досить стильно, в руці лежить комфортно, кнопки розташовані зручно.
    Недоліки:
    За таку ціну важко знайти щось краще з подібними характеристиками.

Дякуємо за розгорнутий відгук, Олександре!
      Раді чути, що мишка Marvo M355 виправдала ваші очікування і стала вдалим поєднанням ціни та функціональності. Дякуємо також за посилання на драйвер - це буде корисно іншим покупцям.
      Бажаємо комфортної гри!

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка на свої гроші. Нормальна.
    Приємна, комфортна, але нажаль драйвер для налаштування кнопок скачати неможливо... Прсилання www.marvo-tech.hk приводить на лівий сайт. Сайт компанії який доступний не має ні в переліку ні у пошуку дану мишку тому ставлю 3 зірки за мишку

Переваги:
    Нормальна за свої гроші
    Недоліки:
    Неможливо скачати драйвер, він банально відсутній на сайті
    • Олександр

Вітаю
      драйвер знайшов на рум сайті
      посилання

• Олег

Теж ніяк не міг знайти драйвер для цієї миші. Думав, що вже перегуглив все що тільки міг. Дуже дякую Олександру за посилання.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь вже більше двох місяців цією мишкою - дуже задоволений.
    Додав реальні фото її, може комусь будуть корисні, коли вибирав собі, мені не вистачало таких фото...

Переваги:
    Ціна-якість - чудове поєднання

Вітаємо, Павле!
      Дякуємо, що обрали ігрову мишку Marvo M355 і залишили розгорнутий відгук.
      Приємного подальшого Вам користування!

• Сергій К***

перша ревізія мишки була на багато якісна і користуватися було одне задоволення!

• Серг

Добрий день, побачив ваш, дякую, та інші коментари та вирішив придбати цю мишу в іншому магазині, і коли вже дома почав крутити колесо то дуже засмутився, бо воно притиралося до миші зліва, гума до пластику, та й взагалі склалося враження що на заводі неправильно зібрали, колесо було зміщено вліво, а не натомість, як на фото на сайті воно зміщено праворуч. Та й вирішив запитати, бо по вашому фото здається що с колесом також щось не так і воно зміщено вліво, чи я неправий і все гаразд, чи це масова проблема і я просто поверну гроші і не буду купувати таку ж саму.

• Марк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Приятно удивлён покупкой! Отличный сенсор не срывает, мискликов нету и это очень радует. Понравилось то, что есть собственное ПО мышки, можно легко настроить сенсу и кнопки по своему вкусу, и подсветка работает без всяких проблем. Определённо рекомендую!

Переваги:
    Цена, ПО для мышки, Сенсор не срывает
    Недоліки:
    За такую ​​цену нет недостатков, все супер!

Вітаємо, Марк!
      Дякуємо за вибір ігрової мишки MARVO M355 і за високу її оцінку.

• Слабченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь мишкою вже більше місяця. Все чудово працює, гарні та якісні матеріали, сенсор не зривається в іграх. Особливо сподобалась форма миші, бо в мене достатньо велика рука, і не всі мишки мені зручні. Рекомендую!

Переваги:
    Якість, зручність , дезайн, форма.

Вітаємо, Валерій!
      Дякуємо за вибір ігрової мишки MARVO M355 і за високу її оцінку. Ми дуже раді, що ви задоволені мишкою і зичемо вам приємно подальшого користування!

• Глеб М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Обрав цю мишку в якості стартової для свого сина, він іноді отримує в якості премії можливість пограти в шутери, М. - мотивація вчитися і розвиватися))
    Мишка якісно зроблена, пластик корпусу клавіш, як на мене, не гірше тактильно і на вигляд ніж у відомих брендових гризунів, але вартість тих починається від одніє тисячі гривень, також за моделі начального рівня. Тому робіть висновки самі, чи варто витрачати на стартову мишку більше 500 грн.
    Є можливість налаштування макросів, зарахунок фірмового ПО, яке качати треба з оф.сайту виробника.
    Мишка з оптичним сенсором, з можливістю налаштувань підсвітки і додатковими клавішами, одна з яких міняє dpi.
    Ще хочу відмітити якість дрота, він в нейлоновому оплетені і посилений при виході з корпуса самого гризуна, дуже гнучкий і має ферітовий фільтр.

Переваги:
    Фірмове ПО для налаштування макросів для всіх дев'яти клавіш, режимів підсвітки. Чутливість сенсора від 1200 до 7200 dpi, якісний, перевірений сенсор.
    Недоліки:
    Я не знайшов, а зважаючи на ціну і якість - думається мені, що і не знайду

Вітаємо, Глеб!
      Дякуємо, що обрали ігрову мишку MARVO M355 для вашого сина і високо оцінили сам пристрій. Ми дуже задоволені, що вам сподобався даний маніпулятор і ви настільки розгорнуто описали свої враження від покупки.
      Приємого користування і приємних досягнень вашому синові в навчанні і відпочинку!

• Жадан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Норм працює, є один нюанс: макрос програмується тільки на 10хв. що в деяких іграх дуже незручно. Якість миши в цілому за цю ціну дуже приємна! Рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Макрос до 10хв.

Доброго дня, Микола! Дякуємо за вибір продукції ігрової миші MARVO та Ваш розгорнутий відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Плюс фото не відповідаю реальному вигляду миші

Переваги:
    Зручний дизайн перемикання режимів
    Недоліки:
    Через два роки сдох лівий свіч (придбано 19.02.21)
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

перша ревізія з 6400dpi. була набагато якісніше зроблена як підсвітка так і сами матеріали, взагалі не було зауважень. стару ревізія я спалив вставивши в старий комп. шукав із старої ревізії ніде не найшов. нову краще НЕ беріть. один негатив як матеріали так і мікрики і робота миши

Переваги:
    перша ревізія з 6400dpi була ідеальна.
    Недоліки:
    зробили не мишку а хлам!
  • Влад Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

1) На ламинате не хочет адекватно передвигаться, по кнопкам ОК/Отмена невозможно попасть, начинает прыгать, даже если поднять мышь, все равно прыгает курсор. 2) Программа не захотела находить мышь, установил 2 версии с оф.сайта, не помогло. Ради программируемых кнопок и покупал. Буду возвращать и покупать A4Tech X-7, сэкономить не вышло

Переваги:
    Мышь передвигает курсор. ЛКМ, ПКМ, скролл работает.
    Недоліки:
    ПО не видит мышь, даже интерфейс не хочет открываться
    • ....

Так всі пишуть

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У мышки есть иногда мисклики и непонятные движения. Итог: Купил - подключил провевирь и настроить - понял что не о чём ПО да и мыш тоже - пошёл вернул через два часа назад(
    Очень был расстроен.

Переваги:
    Очень удобная в руке.
    Недоліки:
    ПО для настройки мышки не работает.
  • Анастасия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша на перший дотик непогана. Дуже приємно лягла в руку, візуально непогана. Нажаль, мишу не побачило ПО, скачане з сайту виробника, при цьому було протестовано абсолютно всі ЮСБ-порти. Сенсор - обійняти і рюмсати. Миша бралася на тимчасову заміну 5-тирічному рейзеру, який страждає на даблклік, але схоже ще ним покористуюся. Не рекомендую. Оформила повернення.

Переваги:
    Під руку лягла чудово, тактильно гарна миша
    Недоліки:
    ПО від виробника не бачить миші.
    • Владислав С***

Попробуй скачать драйвер для версии с ковриком

• Александр Б***

С каким к черту ковриком? Драйвер идёт на мышь, по барабану, с ковриком она или без....

• Кожедуб Е***

просто она продавалась в комплекте с ковриком

• Ярослав З***

Рекомендую

Переваги:
    Дуже зручна
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Рекомендую дану мишу для тих хто бажає собі чогось футуристичного але нехоче переплачуват гроші за брендовані товари. м'які клавіши та приємний дизайн миші котрий лягаж чітко під руку залишив в мене лише приємне відчуття.

Переваги:
    Дешевий, м'які кнопки, приємний на дотик пластик
    Недоліки:
    За свою ціну відсутні
  • Дмитрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кнопки, дизайн - отличные. Софт тоже неплохой, настройка кнопок - моё почтение. Но сенсор - это полнейший провал, а это самое главное в мышке. На максимальной чувствительности курсор неуправляемый, также на любом уровне чувствительности курсор дёргается очень сильно

Переваги:
    Кнопки, Дизайн
    Недоліки:
    Сенсор
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Из-за легко нажимаемых кнопок бывают случайные нажатия, особенно когда ты сконцентрирован на игре и не чувствуешь силу нажатия и получается случайно нажимаешь на ПКМ. На прошлой мышке у меня такого не было. В программе можно биндить кнопки, настаивать DPI и настаивать подсветки. В принципе мышка не плохая.

Переваги:
    Дизайн и ПО
    Недоліки:
    Легко нажимаемые кнопки
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка нормальная, но есть пару замечаний.

Переваги:
    Хороший дизайн, приятная на ощупь, шустро работает.
    Недоліки:
    1 Мышка пришла полностью черная, не такая как на фото.Сразу не обратил внимание, заметил уже дома. Фото прилагаю.
    2 Упаковка была повреждена. За такое нужно отказываться от заказа, но это для себя, ок
  • Сергій Ф***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Збирав для себе хороший ігровий компютер і практично не залишилося грошей на дорогу мишку та клавіатуру. Тому свій вибір залишив на цій мишці, але після року використання мені все наскільки сподобалося, що більш дорогу вже і не став шукати. За таку ціну недоліків у ній немає.

Переваги:
    Ціна, дизайн, зручність
  • Андрей М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Неплохая мышка, дизайн красивый, есть много кнопок - можно настроить нажатия под себя. Пластмасса среднего качества, кнопки нажимаются хорошо, но громко. Запаха пластика после открытия почти не было. Подсветка немного тусклая, но для меня это плюс.

Переваги:
    Цена, внешний вид
  • Михайло І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Неплохая мышка с неплохим дизайном для такой бюджетной мышки довольно неплохо сделана покупал в подарок. Имеет неплохой сенсор который у меня не вышло сорвать и множество дополнительних клавиш на которые можно забиндить макросы красивая подсветка в общем хороший бюджетный вариант.

Переваги:
    Качествено сделана
    Недоліки:
    Незаметил