Відгуки покупців про Велофара передня на велосипед на акумуляторі на руль на кермо для вело самоката мотоцикла зарядка від сонця лед фара водонепроникна ліхтар далекобійна з кріпленням дзвіночком задній стоп блимак в комплекті OnePro 73942
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Покупкою задоволена на всі 100%
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велофара повністю виправдала очікування та покупкою задоволені на всі 100%. Нехай вона надійно служить у поїздках і робить ваші поїздки безпечнішими. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар дійсно так як в описі )
Все працює ,все зручно !
Рекомендую !
Недоліків не бачу !- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та довіру до товару. Раді, що велофара повністю відповідає опису, зручно у користуванні та працює без зауважень. Вдячні за рекомендацію іншим покупцям. Нехай користування буде безпечним і комфортним у кожній поїздці!
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Думал что будет плохой за эти деньги а оказался топ
Советую- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і довіру до товару! Раді, що велофара приємно здивувала якістю та виправдала очікування за свою вартість. Нехай освітлює дорогу яскраво й надійно, а поїздки будуть безпечними та комфортними. Завжди раді бути корисними для вас!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Купував цю велофару деякий час тому і залишився дуже задоволений. Світить дійсно гарно та яскраво, вистачає із запасом для нічних поїздок. Стан чудовий, пластик та збірка якісні. Спокійно вистачає на тиждень користування при щоденних вечірніх поїздках, заряджав раз на тиждень. Також круто, що є вбудований дзвінок. Рекомендую!
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за розгорнутий відгук і високу оцінку нашої велофари. Раді, що яскравість, час роботи від заряду та якість матеріалів повністю виправдали очікування, а вбудований дзвінок виявився корисним. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємних і безпечних поїздок!
- Михайло У***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Фара швидкознімна, це плюс. З коробки не фіксуваалася. Довелося спилювати 2 мм пластику, щоб дотиснути до надійної фіксації.
Фару то можна швидо зняти, але про кнопку можна якось забути і вирвати з коренем. Кріплення кнопки таке собі, але норм, як для знімного пристрою.
А якщо я б хотів без неї?..
Не зазначено в описі, що кріплення розраховане діаметр >30мм. Підкладки помогли якось зафіксувати кріплення на кермі.
Мій провтик, можна було б докопатися, та все ж. Саме ж кріплення фари надто слабке, як на мене, для нелегкого пристрою.
Сигнал дуже гучний - впісятися можна випадкоаово натиснувши. Це плюс тільки для шумних місць і для водіїв з закритими вікнами, але точно не для паркової зони,
ворони всі злітають.
Висновок: фара для шумних міських вулиць, для велосипедів з товстим (3см+) кермом.
Хотіли відгук - отримуйте.- Переваги:
- Яскрава. Ємність акумулятора.
- Недоліки:
- Кріплення. Не сигнал, а сигналізація, кнопка незнімна.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за розгорнутий відгук та вибір нашої велофари. Цінні зауваження щодо кріплення, кнопки та гучності сигналу вже передані до відділу розробки для доопрацювання конструкції та опису. Бажаємо надійної роботи фари та безпечних поїздок.
- Арсен К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороша велофара світить файно, та гучний гудок.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велофара добре світить і вам сподобався гучний сигнал — це справді важливо для безпеки на дорозі. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортних і безпечних поїздок.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
дуже швидко прийшов, все добре працює
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замовлення приїхало швидко, а велофара працює справно та виправдала очікування. Нехай комплект надійно слугує у поїздках та робить катання безпечнішим і комфортнішим. Завжди раді новим замовленням!
- БорисВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Очень неплохой фонарь. Светит ярко.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку велофари. Раді, що яскравість освітлення вам підходить і товар виправдав очікування. Дякуємо, що обрали саме цю модель у нашому асортименті. Нехай фара надійно служить і робить ваші поїздки безпечнішими та комфортнішими.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
класна,в темноті дуже добре світить,рокомендую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої велофари. Приємно, що світло в темряві вас задовольняє та відповідає очікуванням. Раді, що можете рекомендувати товар іншим. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок та будемо раді бачити вас знову.
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар якісний, швидка доставка. Все супер!!!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велофара виправдала очікування, а доставка була швидкою та зручною. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо комфортних та безпечних поїздок, нехай освітлення буде надійним за будь‑якої погоди.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Светит отлично, гудок громкий отлично отпугивает собак. Отправили быстро
- Переваги:
- Долго держит заряд, светит ярко
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велофара яскраво світить, тримає заряд та що вам сподобався гучний сигнал. Приємно, що відправка була швидкою й товар виправдав очікування. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок та будемо раді бачити вас знову.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Фанарик класний непоганий світить добре
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої велофари. Раді, що світло вам підходить і забезпечує хорошу видимість під час поїздок. Дякуємо за вибір цього товару. Хай фара надійно служить і робить ваші поїздки безпечнішими та комфортнішими.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все відповідає дійсності
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Топ
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого товару. Раді, що велофара вам сподобалася та відповідає очікуванням. Нехай вона надійно служить у поїздках, дарує комфорт і безпеку на дорозі. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все відповідає дійсності, працює добре
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що велофара повністю відповідає очікуванням і добре працює. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай надійно служить у поїздках і дарує комфортне та безпечне пересування у будь-який час доби.
- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Норм за таку ціну
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велофара виправдала очікування за свою ціну. Ваша думка допомагає іншим покупцям з вибором та мотивує підтримувати якість товарів. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок із новою велофарою!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Велофара гарна, дуже швидко встановили,світе ярко у трьох режимах і дуже легка фара,бо це грає роль ,щоб велосипед був теж легких .
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велофара виправдала очікування, легко встановлюється, яскраво світить у різних режимах і майже не додає ваги велосипеда. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо безпечних і комфортних поїздок!
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний набір, вчасна доставка, дякую
- Переваги:
- Гарний пристрій, рекомендую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку набору! Раді, що велофара та комплект вам сподобалися, а доставка була вчасною. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Нехай освітлення буде надійним, а поїздки безпечними та комфортними.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже хороший фонарь. Акумулятор тримає довго. Рекомендую
- Переваги:
- Освітлює велику територію
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велофара якісно освітлює дорогу та акумулятор тримає довго. Дякуємо, що обрали саме цей товар і рекомендуєте його іншим. Нехай поїздки будуть безпечними та комфортними за будь-яких умов освітлення!
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже подобалось.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що велофара вам сподобалась і виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок, нехай фара надійно служить та радує під час кожної подорожі.
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Фара устанавливается на все виды велосипедных рулей (как по форме, так и по толщине). Полной зарядки хватило на 5 дней езды (продолжительностью 1,5-2 часа). Покупкой доволен
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Приємно, що фара зручно встановлюється на різні типи керма та показує гарну автономність у щоденному користуванні. Раді, що покупка виправдала очікування. Бажаємо безпечних поїздок і комфортного освітлення дороги!
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Монтується легко, працює чудово
- Переваги:
- Можна і телефон підзарядити
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно чути, що фара легко монтується та чудово працює, а можливість підзарядити телефон виявилась корисною. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай надійно служить і робить ваші поїздки безпечнішими та комфортнішими.
- Артур Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та відгук про велофару OnePro! Раді, що товар вам підійшов і все сподобалося. Нехай фара надійно служить у поїздках, забезпечує гарну видимість і безпеку на дорозі. Завжди раді бути корисними для ваших наступних покупок.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Фара сподобалась. У темний час не катаюсь, але про всяк випадок прикріпила до веосипеда. Кріпиться легко, тримається добре, знімається легко, світить яскраво. Сигнал гучний.
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Недоліки:
- Нема поки що
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велофара сподобалась, легко кріпиться, добре тримається та яскраво світить. Приємно, що сигнал також виправдав очікування. Бажаємо зручного й безпечного користування!
- юрий з***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Всё ОК!
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже цікавий продукт. Подивлюсь як буде в користуванні. Дуже порадувала ціна. Дуже гучний сигнал. І плюс в зарядці для пристроїв. Буду пробувати)
- Переваги:
- Ціна. Гучний сигнал. Батарея. Світло.
- Недоліки:
- Тонкі проводи.
- Продавець kidsDM
- Захар Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Фара Огонь светит очень ярко и хорошо держит акамулятор!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Окей
- Переваги:
- Великий акамуоятор
- Недоліки:
- Не виявленно
- Продавець kidsDM
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Приобрел фару ,удивился как хорошо светит... а сигнал аж уши заворачиваются (громкий,что надо)
- Переваги:
- Цена хорошая , свет ,сигнал , вид
- Недоліки:
- Пока что нету
- Продавець kidsDM
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер, як і повинно бути. Придбали 2шт, працюють добре. Пікалка дуже гучна.
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний ліхтар
- Дарія Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже якісний і хороший ліхтарик.
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Добре світить
- Сирота Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарно світить
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарно працює
- Продавець kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чудовий ліхтар за свої гроші
- Переваги:
- Гарно світить і тримає заряд.
- Недоліки:
- Трошки гучний дзвоник
- Продавець kidsDM