Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кемпінговий ліхтар акумуляторний, із зарядкою від USB. Світлодіодний ліхтар для намету, підвісний, в похід, для туризму, риболовлі, відпочинку на природі. Лампа для кемпінгу, саду. (Type-C)

Оцінка користувачів 4.42/5
на основі 84 відгуки
  • Євгенія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Купила лампу чоловіку на фронт . І він попросив мене написати відгук так ,як радив цю лампу побратимам і прочитав останні відгки які написані про цю лампу . Цитаю текст - Розібрав лампу до гвинтика , так як було важливо чи може вона працювати як павербанк. В середині дійсно 3 батареї по 1200 маг з відповідним маркуванням ( більше не влізе) Як павербанк вона працює . Світло потужне - легко освітлюємо бліндаж і паралельно щось не велике заряджаємо , і при тому лампа світить більше 4-х годин. Дощ лампа переносить легко - тобто вона водовідштовхуюча . Якість шикарна . Тому я не уявляю кому ноже бути не достатньо даної лампи . Стосовно сонячної батареї - заряджати вона буде довго але заряд вона дає . Ми заряджали від двох сонячних панелей ( здорових) Хто розуміється хоч трохи в єлектриці , розуміє яка потужність потрібна щоб зарядити 3600 маг батарею. Продавцю дякую за його постійну нам допомогу , фантастичні знижки та дуже необхідні для нас товари .

Переваги:
    Відповідність опису ,довгий час роботи, потужне світло
  • Андреева О***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Прошу не зараховувати мій попередній поганий відгук,де я хотіла повернути товар! Зі мною зв'язався продавець, та пояснив , що принципово заряджати зарядкою 5V, а також важливо , що індикатор зарядки не вказує реальний рівень заряду ( має простояти на зарядці годин 4-5). Після того як зарядила правильно все працює ідеально, світить наче світло і не вимикали вже більше 6 годин! Але все ж таки хочу зауважити- настільки важлива інформація має бути написана 10 разів великими літерами! Бо маю багато ліхтарів і всі заряджаю тим , що під руку попаде) і все ок.А тут так не працює!

Переваги:
    Дуже яскраве освітлення
    Недоліки:
    Немає регулювання температури освітлення, але то таке)
    • Продавець  VilliniShop

Дякую вам за відгук

• Олександр

Оксана, підкажіть, будь ласка, ці 6+ годин роботи — це на повній яскравості чи на якомусь середньому режимі?

• Андреева О***

Це з бічним сильним світлом( коли світиться весь ліхтар, без нижньої поділки) . Для однієї кімнати ( близько 20 м кв) цього достатньо як на мене , у кімнаті дуже світло! Єдине , що трохи дошкуляє це холодна температура освітлення, від такого освітлення втомлюються очі

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Чудовий ліхтарик. Замовила ще один.

• Олександр

Людмило, підкажіть, будь ласка, з власного досвіду: скільки приблизно годин ліхтарик працює на максимальному режимі яскравості? Дякую.

• Андрій Т***

Лампа сподобалася.
    Заряджав 5 год.
    На максимумі, з усіма включеними діодами пропрацювала 3 години. Світить яскраво.
    На половині потужності буде годин 5 світити.
    Спілкувався з представниками компанії яка їх продає , важливо декілька раз заряджати з нуля десь 5 годин.

Переваги:
    Якісний корпус
    • Продавець  VilliniShop

Дякую вам за покупку і за ваш відгук . Добре що все вияснилось

• Александр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Работает хорошо, проверено на даче. Зарядки хватает на долго. От солнца заряжается долго . Мы довольны.

Спасибо за покупку !

• Андрей Х***

Рекомендую

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Дуже прикольна лампа. Виручала не тільки в блекаути, а й в деяких нестандартних ситуаціях коли треба підсвітити там де світла не було))) наприклад під автомобілем, або в кузові ....
    Єдине що хотілось би більший заряд та все-таки розьем Type C а не застарілий microusb який не завжди під рукою

Недоліки:
    Немає type c
    • Продавець  VilliniShop

Дякуємо за покупку і за ваш відгук. Нова партія з така С буде але то особливо ні на що не вплине а от щодо батарей то їх більше в корпус фізично не влазить

• Злата М***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Ліхтар працює дуже довго , на мінімумі десь годин 6-8 на максимумі біля трьох . Зібраний дуже якісно і виглядає доволі дорого. Працює як павербанк , що в наш час доволі цікавий плюс . Товар повністю відповідає опису

Переваги:
    Дуже довго працює
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

питань нема, ліхтар класний.

Переваги:
    ціна/якість
    Недоліки:
    поки не виявлено
  • Вадим Т***

Якість хороша. На максимумі тримає 4 год. Рекомендую

• Хоменко М***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Вже встиг багато разів відтестувати , дуже цікава модель . Довго і яскраво світить . Якісно зібрана . Працює приблино 6 голин але не пробував на самому мінімумі , думаю на багато довше . Продавець дуже швидко відповідає і товар в наявності.

Переваги:
    Довго світить , Якісна лампа
  • Марина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Дякую за оперативність і швидку доставку. Замовляла для мами. Світить файно. При відключенні світла буде незамінна річ. Час повного заряду і розряду ще не тестували

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Не знаю як кому , а мені завджи від бренду Вілліні попадаються товари просто чудової якості - от і ця лампа в чудовий якості . Виконана ,як завжди дорого і працює згідно опису . Працює 5+ годин і заряджається відмінно. З продавцем завжди можна звʼязатись і він мені завжди допомагає, якщо виникають питання - дуже приємний продавець

Переваги:
    Якість на висоті
    • Ніна

Підкажіть, будь ласка, 5+ годин — це лампа світить на максимальній яскравості чи на мінімальній?

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Працює 5-6 годин , заряджається біля 2-3 годлини звичайною зарядкою. Освітлює кімнату 25 кв.м . Якістю та функціоналом повністю задоволений

Переваги:
    відмінна якість
    • Олександр

Роман, а на якому режимі яскравості у вас виходить 5–6 годин роботи — максимум чи середній? Дякую.

• Продавець  VilliniShop

Олександр - все на максимумі ! Так як вам потрібно . Лампа працює неймовірно довго та світить фантастично

• Продавець  VilliniShop

Дякуємо за замовлення та за ваш неупереджений відгук

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

В цей не легкий час дуже виручае, світить ярко, на black out вистачає заряду

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Якісно зібрана , великий аккумулятор як на таку лампу .Світить довго і потужно . Зручна форма лампи і взагалі вона дуже функціональна . Вона в мене навіть під дощ потрапляла і нічого з нею не сталось. Загалом корисна штука за такі гроші ще й працює як павербанк

Переваги:
    На максимумі світить більше 3-х годин
    • Продавець  VilliniShop

Дякуємо за покупку та за ваш відгук . Для нас ваш відгук дуже важливий . Якщо у вас виникнуть якісь питання ви завжди можете до нас звернутись

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Гарна лампа. В економному режимі тримає довго. Світить якісно.

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Лилия Д***

Бездоганный

Переваги:
    Регулируется яркость
    Недоліки:
    Не вижу
  • Вікторія Р***

Якісний ліхтар, світить яскраво. Рекомендую

• Йосип К***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Підтверджую слова вдячних покупців - цей ліхтар світить більше 5-ти годин . Річ виконана якісно - і в середині дійсно вказаний обʼем батареї. Раджу до покупки товар у даного продавця

Переваги:
    Відповідає опису
    • Продавець  VilliniShop

Дякуємо за замовлення та за ваш неупереджений відгук

• Олександр

Йосипе, підкажіть, будь ласка, де саме вказаний об’єм батареї — на самих акумуляторах чи в описі/інструкції?
      Буду вдячний за уточнення.

• Лілія А***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Прекрасна лампа , ліпшої ще не купувала . Її просто не реально розрядити . Один раз зарядила і вже майже неділю по кілька разів на день користуюсь . Якість просто супер

Переваги:
    Довго працює
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

В порівнянні з дешевими аналогами данна лампа має 3 батареї по 1200 маг тобто 3600 це в тричі більше ніж удешевих аналогів і потужність іі навіть з першого погляду на багато більша . Користуюсь майже щодня , використовую і в будинку і на вулиці як фонар. Річ дуже потрібна в господарстві

Переваги:
    Реальний обєм батареї та потужність лампи
  • Герман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Потужна лампа , легко освітлює 20-25 кв в середині реально 3 батарейки , аналогічні лампи мають одну . Працює як павербанк і доволі швидко заряджає. Сама лампа трансформер і можна змінювати вугли освітлення і ставити на стіл як настільну лампу

Переваги:
    Потужна лампа - довго світить
  • Віталіна
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Замовляла для батьків. Вони задоволені.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Гарно світить, яскраво, тримає заряд довго

• Игорь Е***

Дуже гарний

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Немае
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Якість хороша.Брала на фронт.Використовують без нарікань.
    Яскраве світло,можливість заряджати телефон,компактні розміри.Все влаштовує.

• Євген В***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Дуже задоволений якістю . Дійсно довго працює і сильно світить. Куплю ще поки знижка

Переваги:
    яскраве світло
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Лампа світить яскраво , зібрана якісно . Коробка теж симпатична . Загалом просто все супер

Переваги:
    Працює більше 6-ти годин
  • Аниф О***

Норм, пару годин світить

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Цікава кемпінгова лампа . Дуже якісно виконана . Світить довго та й пристрої іноді через неї заряджаю . Вожу з собою в машині коли кудись їду . При відключеннях світла саме те що потрібно.

Переваги:
    Класна лампа-трансформер
  • Станіслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Неймовірно крута лампа! Світить яскраво, розкладається в декількох варіантах, тримає заряд довго та дуже компактна, можна підвісити на вбудований гачок. Ще лампа має класну функцію павербанка, телефон заряджає, але роутер 12V, на жаль не тягне. Зарядку від сонячних панелей не тестив, але гадаю, що покладати великих надій на неї не варто.
    Лампа прийшла з невеликими подряпинами сонячних панелей, та випадаючою гумовою заглушкою для портів, але це не критично, міняти не став. Загалом покупкою дуже задоволений, класний і практичний варіант під час блекаутів. Рекомендую!

Переваги:
    - Довго тримає заряд
    - Компактна
    - Яскраво світить
    - Функція павербанка
    Недоліки:
    - Прийшла з невеликими подряпинами та погано тримаючою гумовою заглушкою
    - Як павербанк заряджає не всі пристрої
  • Вита Л***

СВІТЕ ЯРКО ,ДО 4 ГОДИН.
    ЯКЩО СЛАБИЙ СВІТ ТО НА ДОВШЕ ХВАТАЄ.МОЖНО ПІДЗАРЯДИТИ ВІД ПАВЕРБАНКА.

Переваги:
    Світе довго.заряджаеться за 2 години.
    Недоліки:
    Нема.
  • Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Освітлює кімнату 20 кв.м і працює біля 6-8 годин .

Переваги:
    Працює 3 дні ще ні разу не заряджав
  • Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Ліхтар ну прямо дуже довго працює , я навіть не очікував . Світить доволі яскраво і загалом він практичний ,а те що він ще й працює як павербанк то взагалі виручає

Переваги:
    Яскраво світить довго працює
  • лариса г***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір корпусу: Чорний

Приобрела фонарь. В связи с отключениями электричества незаменимая вещь. Читаю, шью, готовлю еду.

Переваги:
    Небольшой. Лёгкий. Удобный крючок для подвески. Прекрасно освещает. Рекомендую.
    Недоліки:
    Для меня, как для пенсионера, дороговато. Но не жалею, что купила.