Відгуки покупців про Стіл комп'ютерний Компаніт СУ 14 горіх

• Продавець  Юлмакс

Дякуємо Вам за відгук

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Венге

Самою моделью задоволений, бо стіл в кімнату все ж став гарно й зручно, але якість могла б бути й краще.

Переваги:
    Сподобалась ергономіка стола. Довго підбирав такий, щоб був зручний й став в мою малу, тісну кімнату й цей ставав як раз гарно
    Недоліки:
    1) очікування відправки. Треба було столик швиденько. Замовляв в середу, а відправили аж на наступному тижні у вівторок. Ну це ще ладно, дочекався. 2) Дощечки всі в клею, як наче його піп клеєм освячував. Виглядає як коцанки на перший погляд. Ну це ще ладно, можна змити. 3) Недоклали ніжок під стіл. В наборі вказано 8 пластикових ніжок, які прибиваються під стіл як гвіздочки, а в мене їх всього 4. Ну це ще ладно, пішов в меблевий магазин докупити, а мені їх просто подарували. 4) Шпон на стільниці на кутку з якоюсь наклейкою, поверх якої його покрасили. Наклейка виглядає стрьомно, але якщо її зняти, то під нею не буде краски на шпоні. Оце вже прикро бо вийшло на видному місці
    • Продавець  Юлмакс

Дякуємо за зворотній зв'язок. При оформленні замовлення менеджери магазину інформують про строки відправки/доставки та умови гарантій. Товар комплектується на фабриці, претензії по некомплектності чи заміні фабричного браку приймаються та вирішуються з виробником за фактичним зверненням покупця до менеджерів магазину (деталі мають бути без слідів монтажу). Для нас важлива Ваша думка, тому Ваші зауваження будуть передані до виробника для подальшого покращення сервісу

• Леся Ю***
    Продавець: Юлмакс. Колір: Вільха

Возможна ли доставка в Миньковцы, Киевской области? Если да, то сколько булет стоить?

• Юлмакс

Пересылка Новой почтой по тарифам перевозчика

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Вільха

Хороший стол , красивый , все как в описании

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  F-box

Дуже дякуємо за Ваш відгук)

• Тарас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Білий

Продавець зовсім не конктролює якість товару.
    Плити порізані з браком. Це видно на фото.

Ви задасте питання, а чому я не відправив назад?
    Бо це знову шукати грузчиків, бо його треба знести з 10-го поверху. Їхати на нову пошту, пакувати. Потім прийде знову. Знов гружчики, бус і т.д.

Я ті бажки підмалюю, і якось буду з ними жити, але це буде останнє що ви тут продали.

щастя, удачі.

Переваги:
    Достоинст нету
    Недоліки:
    Порезали плиты как будто порвали ножовкой
    • Продавець  48 квадратов

Добрый день.
      По качеству товара передали информацию на фабрику.
      С Вами наш менеджер уже созвонился и запросил фото, заказываем на фабрике. В понедельник отправим новые детали

• Тарас Г***

Товар заменили, все гуд!
      Спасибо!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Венге

Дополняю отзыв. Все хорошо, стол очень понравился, хорошо вписался в комнату :) Собирали его с мамой, потратили несколько дней, и то, только потому, что еще нужно было купить шуруповерт и биты (покупки заняли где-то два дня), и плюс сборку начали вечером. Инструкция, в принципе, понятная. Возникшие вопросы решили просмотром видео по сборке данного стола на youtube. Связались со мною по заказу быстро, все обговорили - по поводу доставки и т.д. Я довольна. Спасибо большое!

Переваги:
    Красивый стол, вроде как и тяжелый, но смотрится очень изящно
    Недоліки:
    Пока нет :) Надеюсь, их не обнаружу.
    • F-box

Спасибо большое за позитивный отзыв!)

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Венге

Привезли стол сегодня. Вроде все пока хорошо, насчет недостатков - не знаю, стол не собрала, по причине отсутствия просверленных дырок в досках, которые называются в инструкции позиция №9. Т.е., есть две дырки для стяжной планки, а для канавочных элементов направляющих, отверстий нет. Есть маленькая ямка, видимо там, где должно быть отверстие, и все. На фото эти досточки с двух сторон.

Переваги:
    Пока не знаю
    Недоліки:
    Тоже самое
    • F-box

С Вами связался наш менеджер для выяснения и устранения недостатков

• Радий
    Продавець: Interoffice

Яка сума доставки в Смт. Степань Сарненський район

• Interoffice

Напишіть нам через функцію задати питання про товар. Дякую!