- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Коли забирала з пошти думала що дарма потратила кошти, що якість не достатеьо хороша. Проте коли повісила і вже 2 місяць користуємось то дійсно хороша річ, спокійно витримує 100 кг.
Ціна = якість- Недоліки:
- Не має в комплекті гака щоб повісити качельку
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що після використання гойдалка виправдала Ваші очікування і Ви залишилися задоволені її якістю та міцністю.
Щодо гака - у комплект входять лише ті елементи, що зазначені в описі товару, а гак для кріплення не передбачений, оскільки спосіб монтажу залежить від місця встановлення. Саме тому кріплення підбирається окремо.
Бажаємо Вам приємного відпочинку та гарного користування!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Все добре, гарна річ! Найкращі рекомендації! Дякую!
- Продавець ForBabies
Дякуємо за теплий відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою. Нехай крісло-гамак дарує Вам комфорт, затишок і гарний настрій щодня!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ForBabies
Гамак чудовий і якісний. Користуємося із задоволенням. До товару ніяких претензій і нарікань.
Єдине що хотілося б змінити, то це доставку, бо Нова Пошта дуже дорого бере за пересилку. Було б чудово, якби можна було обирати Укрпошту або Містпошту.- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Доставка тільки Новою Поштою
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук і теплі слова про якість гамака, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!
Розуміємо, що вартість пересилки має значення, і вже працюємо над тим, щоб розширити варіанти доставки.
Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Випробування пройшли на Великдень.
Діти в захваті( брав дві штуки за кількістю доньок)
Тітку вагою 100 витримало без видимих ушкоджень( не тітки)- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Продавець ForBabies
Дякуємо за такий чудовий відгук!
Раді чути, що крісла пройшли “великодні випробування” і принесли стільки радості дітям! Приємно, що Ви відзначили міцність та співвідношення ціни й якості - для нас це справді важливо.
Нехай служать довго та дарують ще багато комфортних і затишних моментів!