Відгуки покупців про Шейкер спортивний VOLTRX Gallium 700 мл. Tritan Pink

Відгук від покупця. Продавець: Mobi Fish. Колір: Чорно-синій

Комфортний стильний шейкер

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Купляв бо побачив що можна з бананом. Не перемолює банан взагалі, хоча у фото є приклад виколристання, звичайний шейкер. Якщо купити звичайний за 400-500 грн зі змішувальним елементов в середені ефект такий самий.

Банан просто потрібно трохи зробити м'якшим і все. Перед тим як закинути банан у шейкер його потрібно трохи помятати і все буде добре. Провірено дуже багато разів. Спробуйте

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Пользуюсь электрическим шейкером примерно полгода. В целом штука удобная — хорошо мешает протеин, удобно брать с собой в зал. Но спустя полгода аккумулятор начал хуже держать заряд — теперь хватает максимум на 3 дня, хотя раньше спокойно работал 3-4 недели . Заряжается, но быстро садится.
    Жаль, потому что сам шейкер по функционалу отличный, но качество батареи подкачало.

• Артем А***

Поправка :
      Спустя 4 месяца возникла проблема с аккумулятором

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      Це дуже рідкісний насправді випадок. Другий якщо бути точним.
      В даному випадку можна спробувати розібрати сам блок і замінити акумулятор.

відповіли Вам на ваші два попередніх відгука

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Трохи розбавлю позитивну хвилю у відгуках про товар.
    По-перше, посилку очікував 6 днів. Ну, таке, буває. По-друге, отримав товар з браком - пропускає ущільнювач між чашею та блоком двигуна через недостатню висоту, в результаті рідина з внутрішнього боку потрапляє в різьбу і тече назовні. Я до таких речей ставлюся спокійно - це середній Китай і точковий брак я розумію. Але ж звісно на тому все не закінчилося. По-третє, процес повернення. Це просто жах якийсь. Час від часу натрапляв на відгуки про схожі ситуації, але повністю не вірив в них. Але ж ні, правда. Повернення оформив того ж дня в системі - не через місяць. Наступного дня приніс в точку видачі. Почалося невміле заповнення якихось бланків, аматорський огляд зовнішнього вигляду товару, нерозуміння що сталося. Далі - заява про те, що гроші повернуться тільки після огляду профільним фахівцем у невстановлений термін. Відстежити рух товару неможливо. Відписки "стоїть в черзі на огляд" нікого не цікавлять, шановні! Поверніть гроші і оглядайте! Запропонував кілька варіантів вирішення, в т.ч. обмін - ні. В чому проблема? Це ж не телевізор чи мотокоса! Надіслали на відділення, відкрив при продавці, налив води, увімкнув. Тече - назад. Ні - забрав. В чому проблема?? Ризики щодо недобросовісних клієнтів? Розумію. Так прискорюйте процес в рази, в десятки раз! Просто ганьба. Як це все виглядає зі сторони клієнта? Втюхали невідомо що, забрали товар назад, а я ще й чекай гроші. Точніше ні, наразі я чекаю не гроші, а тільки висновку фахівця. І невідомо ще, що з товаром станеться десь по дорозі, і яким буде його заключення.
    Підсумовуючи, товар загалом нормальної якості, двигун працює надійно, зібрано гарно, матеріали використано якісні. Задум гарний, я думаю, це тільки початок розвитку таких девайсів. Але ж теж, чого не дати в комплект ще одне дно на різьбі з додатковим відсіком для суміші? Було б більш універсально - можна носити без двигуна з собою. Не тихий. Змішує гарно. Потужний. Брак - буває. Ставлення Розетки - дно.

Переваги:
    Загалом на свою ціну норм. Якісна збірка, потужний двигун, гарні матеріали.
    Недоліки:
    Трапляється брак ущільнювача, недопрацьовано конструкцію.

Дякуємо за детальний відгук! Раді чути, що загалом шейкер сподобався - двигун потужний, матеріали якісні, а змішування відбувається добре. Шкода, що вам потрапив брак ущільнювача та виникли складнощі з процесом повернення.
      Стосовно перенесення без блоку - то є модель Vortex - там можна і без блоку користуватись.

• Валерій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Шейкер чудовий, протеїн розмішує без проблем, грудочки залишає рідко, але якщо ввімкнути два рази — проблем не буде. Заряду вистачає надовго.

Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.

• Павло П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Шейкер по дизайну ,але шумний насправді ,плюс протеїн так собі перемішав є грудочки ,хоча можливо залежить від протеїну ,в мене ось видно по фото який саме протеїн

Переваги:
    Дизайн,не треба перемішувати вручну
    Недоліки:
    Шумний насправді ,так собі перемішує протеїн,хоча можливо дивлячись який протеїн

Доброго дня

Відверто кажучи дивно чути такий коментар

Стосовно шуму - він тихий, у цій моделі механізм суцільний, не має прилеглих елементів, тому він працює у всіх тихенько, Ви можете ознайомитись як і по відгуках так і вже багато відеооглядів по ньому є.

А стосовно грудок ще більш дивно. Даний шейкер розмішує банан морозиво молоко полуницю все разом - в однорідну масу і це без проблем. Перевірено не одноразово.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Вартує кожної гривні! Все як в описі! Рекомендую!

Переваги:
    Електричний

• Богдан

Шейкер – вогонь!

Переваги:
    ціна\якість, нема грудочок, швидкий і тихий
    Недоліки:
    ні

Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це надзвичайно цінно для нас.

• Юра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Я і не знав шо є такі поки випадкового не побачив! Я вам скажу, що різниця між звичайним і цим - є. Один і той же коктейль виходить по різному і в електричному - смачніше

Переваги:
    Однорідна текстура
    Недоліки:
    Жодних

Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Стосовно того що коктейль по різному виходить - тут Ви праві, ми також це оцінили)

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Прикольный. Брал на подарок, А теперь купил и себе, смешивает быстро и как надо!

Переваги:
    качество

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
      Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Бажаємо приємного користування!