Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Елегант-1 білий; Стелаж металевий фарбований з полицями зі сталі,1840х950х340мм,5 полиць,50кг/полицю (ЕЛ18411 09534 54 )

Є в наявності

4.5/5
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця Склад 24/7
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Це вже другий стелаж, який я замовляю. Попередній працює відмінно з 2022 року. Все ціле, фарба як нова. (Додаю фото). Навантаження випробовувала десь до 35 кг. Тримає без прогинів.
    В новому стелажі більше куточків металевих, які роблять конструкцію це міцніше.
    Збирала сама, все зрозуміло, логічно. Єдине, треба міцно затягнути всі гайки, це важливо.

Переваги:
    Легка, зручна, міцна
    • Продавець  Склад 24/7

Ірино, щиро дякуємо вам за такий детальний відгук та найвищу оцінку!

Нам особливо приємно знати, що ваш перший стелаж, придбаний ще у 2022 році, чудово служить і досі, а фарбування та сама конструкція добре збереглися за цей час.

Дякуємо, що відзначили зміни в новій моделі, зокрема збільшену кількість металевих куточків для додаткової міцності конструкції. Також дуже цінно, що ви поділилися власним досвідом складання та експлуатації стелажа — така інформація буде корисною й іншим покупцям.

Дякуємо, що знову обрали нас через декілька років! Нехай і другий стелаж служить вам так само довго та надійно. Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Оксана С***

Стелаж просто класний.Раджу.

• Продавець  Склад 24/7

доброго дня. дякуємо Вам за відгук!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Все гарно запаковано, збирати доволі зручно, в інструкції правда з кутками довго розбиралися) Єдиний мінус, фарба в багатьох місцях взялась пухирцями.

Переваги:
    Легкий, зручний
    Недоліки:
    Фарба здулася в багатьох місцях
  • Віктор В***

які гроші такий і товар

Недоліки:
    хлюбковатий
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Хороший стелаж. Ціна, якість, доставка. Дякую!

Переваги:
    Подобається
    Недоліки:
    в декількох місцях полиць збита краска, але не критично.
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Идеальная конструкция! Собрала сама, муж только болты затянул крепче. С одной стороны легкая, перенесли легко, с другой - достаточно устойчивая. Идеально окрашена вся поверхность и внутри и снаружи.
    Не уверена, что выдержит 50 кг, так как количество уголков ограничено, не получилось их везде применить. Но, на одну полку хватило - там легло колесо 18 диаметра, ничего не шелохнулось!
    В целом качество выше ожиданий. Продавец очень оперативный, оплата и доставка были максимально удобны для нас. Рекомендую!

Переваги:
    Отлично прокрашена, удобна и понятна в сборке, устойчива
    Недоліки:
    Можно увеличить количество уголков железных. Если честно, взяла бы даже за доплату
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Стеллаж брала для спальни, много мелких коробок коробочек. Собирала сама, на вайбер была сброшена инструкция, ничего сложного. Пока собирала немного расстроилась, он казался таким хлипким и не устойчивым, но... когда в конце все болтики затянулись он стал устойчивым и довольно крепким. Хотя к стенке на всякий случай мы его все же прикрепили. Хорошо покрашен, смотрится в спальне вполне привлекательно, очень довольна, рекомендую!

Переваги:
    красивый, достаточно крепкий, вместительный, подходит и для комнаты
    Недоліки:
    трудно надеваются наконечники на ножки и сверху
    • Склад 2***

Уважаемая Елена!! Благодарим Вас за позитивный отзыв!!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Хороший стелаж за свою ціну. 50кг на поличку максимум. Пофарбований чудово.

Переваги:
    Якість фарбування, варіанти кріплення.
    Недоліки:
    Не дуже стійкий без додаткового кріплення до стіни
    • Склад 2***

Уважаемый Андрей!!!Благодарим за столь высокую оценку нашей работы!!!Рады будем видеть Вас снова! Хорошего дня! С Уважением, Склад 24/7!!

• Заровская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Очень внимательный менеджер магазина. Все уточнили, все детали обсудили. Большое спасибо. Доставлено вовремя и очень быстро. Рекомендую для приобретения.

Переваги:
    Отлично смотриться. По качеству надежный и прочный. Эстетично вписывается в размеры и территорию. По сборке очень прост и удобен.
    Недоліки:
    Недостатков Нету.
    • Склад 2***

Благодарим Вас за оставленный отзыв! Работать с Вами - одно удовольствие! Надеемся что наш товар будет служить Вам долго, до скорой встречи!

• Заровская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Очень удобный и надежный стеллаж. Красивый и эстетичный. Размер и надежность полностью соответствуют описанию. Сборка очень быстрая и доступная. Качество хорошее . Стоит устойчиво. Рекомендую для приобретения.
    Замечаний по товару нету.

• Саня С***
    Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7

Хороший, качественный товар. На 100% оправдал мои ожидания. 50 кг на одну полку не положишь, но порядок в квартире после ремонта помог навести -инструмент, остатки стройматериалов все разместились с достаточным комфортом. Если найду место куда поставить-куплю еще)

Переваги:
    Достаточно устойчив, эстетичен в интерьере,качественная упаковка и щепетильный подбор всех комплектующих.
    Недоліки:
    При такой цене их нет.
    • Склад 2***

• Кисач Р***

Здравствуйте.
    Этот стеллаж будет в черном цвете?

• Гость
    Продавець: Склад 24/7

Оплата по безналичному расчету с НДС, не возможно выбрать при оформлении заказа. Как возможно провести?

• Склад 2***

Добрый дент! Оплата с НДС возможна! Вам необходимо оформить заявку на сайте и указать это в комментариях, и наш менеджер свяжется с Вами для уточнения деталей.

• Анатолий П***
    • Склад 2***

Благодарим Вас за позитивный отзыв. Будем рады увидеть Вас снова. Хорошего дня!

• Сергей
    Продавець: Склад 24/7

Скажите, пожалуйста, здесь покраска порошковая?

• Склад 2***

Добрый день, Сергей! Спасибо за вопрос. Покраска - порошково-полимерная, высокого качества.

• Сергей К***
    Продавець: Склад 24/7

Раньше этот стеллаж продавался в другом магазине! Теперь нигде нет, хорошо что на розетке нашел ещё и по такой цене

Переваги:
    Это тот самый стеллаж!! Кто знает тот поймет
    • Склад 2***

Благодарим Вас за позитивный отзыв. Будем рады увидеть Вас снова. Хорошего дня!

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримала замовлення. Одна полиця була трохи пошкоджена (залом, можливо від удару), в комплекті не вистачало 3 болта і 4 гайки. Повністю зібрати стелаж з першого разу не вийшло, прийшлось наступного дня їхати в магазин, докуповувати необхідне. Додаткові витрати часу, пального, грошей.
    Захисні насадки на ніжках не тримаються, відлітають. Не допоміг навіть молоток.
    Інструкція- взагалі окрема історія, людина, яка її писала явно не уявляє що таке 30 мм.

Переваги:
    Сам стелаж гарний
    Недоліки:
    Не вистачає кріплення, незначне пошкодження полиці (можливо при транспортуванні)

Доброго дня
      Мобільний телефон +38 067 321-02-82
      Просимо зв`язатись із нами для оперативного закриття проблеми та доукомплектації
      Дякую

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Було б добре якби виробник зробив нормальну специфікацію і опис вкладення, дав достатню кількість кріплень

Переваги:
    Виглядає добре, збирати не складно
    Недоліки:
    К комплекті не вистачило 8 болтів і 8 гайок. Відсутній опис вкладення.
      Представник бренду

Доброго дня) Дякуємо за зворотній зв`язок, ми обов`язково перевіримо та врахуємо дане зауваження.
      Гарного користування)

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Певно ще в житті не крутив таку кількість болтів і гайок

Переваги:
    Непогано виглядає візуально
    Недоліки:
    Тонкий метал полиць, точно не для важких речей, величезна кількість болтів з гайками для збирання

Доброго дня.
      Будемо вдосконалюватися.
      Гарного користування.

• Вікторія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидка доставка. Якісний вироб. Купували в санвузол. Легко збирати.

Переваги:
    якість металу, фарбування, виконнання виробу - висока

Доброго дня.
      Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування