Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Письмовий стіл з Надставкою Еверест Школяр-3 венге + дуб молочний (DTM-2159)

Код:  580761979
Оцінка користувачів 4.75/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Молочний + Венге Дуб. Ширина: 110

Все добре, якби не інструкція на пєтушинам ізикє.

Переваги:
    Все добре, якби не інструкція на пєтушинам ізикє.
    • Продавець  ВерестМ

Олександре, вітаємо! Дякуємо, що обрали нас та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те, що Ви залишились задоволені) Інструкцію ми мали змінити всю на нашу співучу мову. Мабудь лишилося щось з невірною мовою, ми будемо більш уважні при пакуванні. Дякуємо за Ваше зауваження.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома + Дуб Сонома Трюфель. Ширина: 110

Ранее покупала два шкафа-пенала у вас. Теперь купила для ребёнка в школу стол, качество шикарное, все болтики шурупчики есть. А инструкция по сборке вообще супер, все чётко все ясно, я его собирала сама, так как все мои мужики на фронте, и проблем у меня не возникло. Хорошо когда есть шуруповерт Доставка у меня 3 дня, я заказывала до подъезда, отдельное спасибо!

Переваги:
    Хлопці з доставки ВАМ низькій уклін, я безмежно вдячна Вам, ви дуже круті!!! Нехай вам завжди буде легко по життю, міцного здоровья та вдачі, від щирого серця велика подяка!!! Ви наша сила!
    Недоліки:
    Нема!
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Тетяно!
      Дуже вдячні вам за теплі слова та високу оцінку.
      Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)
      Раді що залишилися задоволені якістю товару.

Приємного користування!
      Чекаємо вас знову.

• Владимир Б***

Замовленням задоволений. Хочу дати рекомендації тим, хто буде збирати самостійно, стільницю потрібно досверлювати в місцях кріплення надбудови, тож сверління виконувати слід дуже обережно щоб не зробити сколу поверхні. Я притискав брусок в місці виходу пера.
    Також при збиранні надбудови уважно дивіться праву та ліву бічні стінки. Різниця між ними в тому що в одній є мітка де вкручувати кріплення газового амортизатору для дверці тумби :)

Переваги:
    Стіл зручний. Якіть гарна. Збирати не важко якщо маєте до цього хист. Всі отвори та розмітка дуже гарно підігнані. Інструкція зрозуміла
    Недоліки:
    Не вістачило 4 конфірматів, для кріплення надбудови до столу. Але це дрібниці.
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Володимире! Дякуємо Вам за високу оцінку та корисні поради для наступних покупців! Також раді повідомити, що ми підготували відеоінструкцію по збірці на кожнен товар з нашого магазину. Запрошуємо вас за наступними покупками та сподіваємося, що ви зможете оцінити наш сервіс)) Бережіть себе!
      З найкращими побажаннями, команда ВерестМ

• Артем К***

Задоволений. Функціонально. Легко склав, надійні кріплення, зрозуміла інструкція, все необхідне було в комплекті.

Переваги:
    Доступна ціна
    • Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!

• Белоконь Э***

Заказал у этой компании письменный стол ребенку. Все отлично, пришел быстро, лёгкий в сборке, с трехлетним сыном собирали дети довольны!!!

• Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Жанна М***

Заказала письменный стол для учебы ребёнку, очень понравился, удобный, вместительный, много места на столе чтобы расположить все школьные принадлежности и ещё хватает места для ноутбука. Ребёнок очень довольный. Доставили в течение 3х дней, лёгкий в сборке, всё комплектующие в наличии.

Переваги:
    Компактный, вместительный.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ВерестМ_old

Жанна, спасибо за отзыв!! Рады, что Вам все понравилось!

• Яна С***
    Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Молочний + Венге Дуб. Ширина: 110

Заказала ребенку письменный стол.Очень удобный и вместительный.Дочка в восторге.Хотела поблагодарить ребят с магазина,все очень оперативно.Спасибо.

Переваги:
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  ВерестМ_old

Спасибо за отзыв! Мы стараемся для Вас!