Відгуки покупців про Розумні картки. Моє тіло. 30 карток
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Epigraff
Все швидко прийшло. Картки якісні.
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудові картки
- тамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя трьорічна внучка з уважно слухає і з цікавістю розглядає малюнки. Картки виготовлені якісно і яскраво. Рекомендую. Дякую виробникам і продавцям.
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Зручні та цікаві картки за дуже демократичну ціну. Дитині подобаються.
- ОЛЬГА П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хотілося б, щоб картки Домана були розраховані не тільки на молодших школярів. Адже за допомогою карток засвоєння матеріалу покращується у будь-якому віці.
- Переваги:
- Цупкий папір. Яскраві, але не відволікаючі кольори. Детальна промальовка елементів. Чіткі описові характеристики. Зручний контейнер для зберігання і транспортування карток. Професійно поданий навчальний матеріал
- Недоліки:
- Знадобився ще один комплект, аби доповнити і допрацювати той, що вже є. На новому я наклеїла додатково картинки із поясненням імунної, ендокринної, лімфатичної, репродуктивної, дихальної, травленевої і 5 карток нервової систем.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Все сподобалось
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую не перші картки з цієї серії, все супер. Дитина задоволена( купуємо з 1 року)
- Переваги:
- Гарна якість фото, товстий картон дитина може кусати, ставати всією вагою і буде все гаразд.
Додатково є пояснення на іншій стороні картки.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Брала для донечки, картки дуже якісні, з цупкого картону, що не постраждає від першого дотику дитячих зубів без гострих країв, що важливо для малюків) зображення яскраві , запаху немає
- Переваги:
- Якість, міцність, скруглені краї
- Недоліки:
- Не виявили
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала для сина, дуже сподобалося, картки яскраві, чітко написано, малюнки чудові, дитина в захваті!
- Переваги:
- Ціна, якість!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні яскраві картки
- Переваги:
- Дитині подобається розглядати та називати
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. Картинки з твердого картону і гарні та чіткі малюнки. Картинки з частинами тіла дитина добре запам'ятовує і показує на собі чи комусь іншому від 1 року. Картинки з внутрішніми органами для дитини старшого віку, тому поки відклала. Вартує купити такий набір для розвитку!
- Переваги:
- Товстий картон і чіткі малюнки.
- Недоліки:
- Не має
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість, цікаві для дитини
- Переваги:
- Тверді картки
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні навчальні картки. Дуже зручний формат, плотні, займають мало місця на поличці. І дорослому і дитині цікаво. Також можна придумати багато ігор з ними. Для меншого віку є багато інших карток цієЇ серії.
- Переваги:
- Якісні, плотні, зрозумілі дитині
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна альтернатива дорогим книжкам про тіло. Для дітей те що треба. Сзаду карток короткий опис до зображення. Картки тверді, якісні.
- Переваги:
- Усі
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Переваги:
- Дуже гарні картки, якісний картон
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: МАЛА ЛАМА
Для дитини цікаво, рекомендую
- Продавець МАЛА ЛАМА
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що обрали наш магазин.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Картки класні,якісні,інформація на них доступна.Дитині дуже сподобались!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличные карточки. для ребенка 5 лет очень интересно. большой плюс что есть краткое описание о том, что изображено на картинке. ребенок 2года с удовольствием и интересом тоже рассматривает . цена со скидкой радует.
- Переваги:
- описание краткое на каждой карточке . плотный картон
- Недоліки:
- цена
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порадовало как само качество карточек - очень плотные и приятно глянцевые, так и изображения на них - красивые не блеклые цвета, простые, четкие, понятные для детей рисунки.
Полезная информация на обороте каждой карточки.
Прослужат долго: сначала изучать части тела, а позже - отдельные органы (сердце, желудок, почки, ...) и системы (органы чувств, скелет, мышцы,...).
Также отмечу коробочку для хранения - компактная и очень плотная.
Ребёнку в три года карточки нравятся- Переваги:
- Плотность карточек, описание на каждой, коробочка для хранения
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даний набір складається з 30 карток, які виготовлено з міцного картону (товщина 0.2 см. ), розмір 10х10 см. Малюнки зрозумілі, а на звороті додатково є опис частин тіла, органів... Дитині будь-якого віку показувати можна, хоча потрібно пам'ятати, що вони з картону, а діткам до 1.5 цікаво все вивчати на смак. Порвати їх складно, а облизувати важко заборонити)
Однозначно раджу. В грайливій формі дитина вивчить будову свого тіла.- Переваги:
- Міцний картон, потрібно докласти зусилля, щоб дитина порвала.
Зрозумілі зображення
Цікаво дитині (2.4 роки)