Відгуки покупців про Кульки для прання білизни, пуховиків, ковдри 6 шт.

Оцінка користувачів 3.95/5
на основі 22 відгуки
  • Сабина В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний

Стирала разные пуховики ( и детские и взрослые)
    Эти мячики выпадают в резиновое кольцо машинки и там застревают. Пуховик не выбивают. Шерсти и волос на них не видела после стирки

Переваги:
    Красивые
    Недоліки:
    Не выполняют свои заявленые функции
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо!

Нам прикро, що кульки для прання не дали очікуваного результату у Вашому випадку. Ефективність таких м’ячиків дійсно може залежати від моделі пральної машини, типу речей і особливостей самого прання, тому в окремих випадках вони можуть зміщуватися до гумового ущільнювача та працювати не так ефективно, як очікується.

• Игорь С***

Ще не застосовував

Переваги:
    Прислали швидко.В було так як написано в опису
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Людмила П***

Дійсно працює. Вперше випрала пуховик, щоб комками не збився. До цього прала неодноразово і зажди те саме л***о - збивається середина комками. Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Супер!!!
    Недоліки:
    нема
  • Лариса

Купила такие) Пользуюсь и всё нормально. Но сперва поизучила отзывы, почитала как удачнее располагать, и в итоге пуховику реально помогает. Но есть один момент - если пуховик как мой, не супертяжелый, то годится и маленький шарик, но на более плотные лучше добавить к этим подобные, но крупнее. Они и тяжелее будут - у меня есть несколько таких. Я смешиваю и располагаю их вразнобой по пуховику, и всё взбивает еще лучше. Советую и их поискать)) А так - норма, с задачей справляются) И стекло не бьют, и не лопнут (как оказалось это тоже важый момент..)))

Переваги:
    Много в пакетике)
  • Олена С***

Купувала по відгукам 20 кульок. Клала по рукавах, кишенях, просто в усі места…Ефекту нуль. Пуховик збився як без нічого.. Ціна цім кулькам 30 грн.

Переваги:
    Можна відати коту
    Недоліки:
    Мабуть замалі.
  • Вадим К***

Придбав непотріб.Вони не працюють ,западають між кришкою стіралки

• Андрей С***

Все ок

Андрію, доброго дня!

Дякуємо Вам за короткий, але дуже позитивний відгук про наші м'ячики для прання VMHouse! Дуже раді, що вони повністю виправдали Ваші очікування і допомагають підтримувати Ваш одяг у відмінному стані.

Можливо, Вас також зацікавлять інші корисні товари для дому та догляду за одягом, які представлені в нашому магазині. Запрошуємо переглянути повний асортимент за цим посиланням: посилання
      Впевнені, що знайдете ще багато цікавого!

Щиро вдячні за Вашу довіру і чекаємо на нові зустрічі в нашому магазині.

• Діана Ф***

Успішна покупка. Товар відповідає моїм очікуванням.

• Продавець  VM HOUSE

Діано, дякуємо за відгук!

Ми дуже раді, що Вам сподобалися ці М'ячики кульки для прання. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.

Щиро дякуємо за Вашу підтримку!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse

• Тамара П***

Купила м'ячики для прання. Дуже задоволена. Використовую за призначенням.

• Продавець  VM HOUSE

Тамаро, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.

Раді, що ці М'ячики для прання сподобалися і виправдали Ваші очікування.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.

Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Артем Г***

М'ячики порадували. Куртку поправ без проблем.

Артеме, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук і за довіру. Щиро дякуємо за Вашу підтримку!

Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Кульки для прання.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse

• Зоя Б***

Дієвості не побачила.

• Продавець  VM HOUSE

Ось кілька порад, які можуть допомогти Вам отримати кращий та дієвіший результат при пранні з кульками:

1. Залиште близько 30% вільного місця у барабані пральної машини для забезпечення ефективного прання.
      2. Розкладіть рівномірно кульки між різними шарами білизни, у кишені, кожен рукав. Це зменшить збирання кульок біля дверей пральної машини та підвищить їх ефективність.
      3. Кількість потрібних кульок слід визначати експериментальним шляхом, оскільки універсальної інструкції не існує.
      4. Досягнення бажаного результату можливе лише через власний досвід, враховуючи різні умови прання, типи білизни та пральні машини.
      5. Рекомендується прання з кульками при температурі не вище 40 градусів Цельсія.
      6. Режим прання та швидкість обертання барабана треба підбирати індивідуально для свого одягу та пральної машини.
      7. Використання декількох комплектів кульок підвищує ефективність їх використання за рахунок присутності майже в кожній точці барабану.

Дотримуючись цих порад, Ви зможете досягти найкращих результатів при пранні з кульками.

• Скринько О***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість в упаковці: 6. Колір: Різнобарвний

для прання нормальні, але без "вау"-ефекту.

Переваги:
    якість пластику
  • Віталий

Друзі, я хочу поділитись своїм досвідом використання м'ячиків для прання! Поставили мені завдання вибрати ці м'ячики і ось що в мене вийшло:

Чинник ціни був головний при виборі. Єдиний недолік, про який я прочитав у відгуках, був той факт, що кульки іноді збираються біля дверей пральної машини. Але давайте розберемося, що відбувається насправді.

Про всяк випадок, я купив відразу 3 комплекти кульок. Мені здавалося, що якщо частина з них випаде, решта залишиться в барабані і все працюватиме як задумано.

Перший експеримент: прання легкого пуховика у режимі "делікатний" (шовк, 30 градусів). Я розподілив по 2шт в кожну кишеню і кожен рукав, по 4шт на дно, всередину пуховика і зверху. У результаті за час прання випали всього 2 кульки. У режимі віджиму всі кульки були в барабані.

Другий експеримент: прання того ж пуховика, але в режимі синтетика (30 градусів). Тут я також використовував 20 кульок, але з них відразу випало 6. Розміщував вже по іншому, 6 кульок на дно барабана, по одній кульці в кожну кишеню (3шт), по 2 кульки в кожний рукав, 7 кульок зверху куртки. Однак у процесі прання вони, то випадали, то поверталися в барабан. Зверху краще залишати мінімальну кількість кульок і ближче до стінки барабана, а більшу частину рівномірно розподіляти по кишенях та во внутрішній частині виробу. У результаті близько 10 кульок продовжували свою роботу.

Отже, мої висновки: кількість та поведінка кульок залежать від багатьох факторів, включаючи обраний режим прання та швидкість обертання барабана. Рішенням для мене стала купівля кількох комплектів. Фізично біля дверцят більше 10 кульок затриматися не зможуть (кількість вибирайте від об'єму своєї пральної машини, у моєї 5кг). Як на мене багато дрібних кульок працюють краще, ніж кілька великих.

Сподіваюся, що мій досвід виявиться корисним для когось із вас, і час витрачено на цей відгук не дарма! Діліться своїм досвідом використання кульок для прання!

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    треба декілька комплектів
    • Продавець  VM HOUSE

Віталію, дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук, за таке справжнє дослідження )

Дійсно, ці м'ячики є дуже корисним помічником для прання. Але завдяки такому досвіду як Ваш, можливості і розуміння використання їх тільки збільшуються.

Ще раз дякуємо Вам

• Андрей

Хорошо собирают шерсть, волосы. Не прям идеально, но не плохо.
    Брал 2 комплекта. Спсаибо за рекомендации по использованию !

Переваги:
    Интересная цена
    • Продавець  VM HOUSE

Андрію, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

З повагою, VMHouse.

• Марія С***

Всі мʼячики затримуються біля дверей пральної машини, дуже маленькі.

Недоліки:
    Не виконують свою функцію на 100 %
    • Продавець  VM HOUSE

Маріє, дякуємо за Ваш відгук, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ваша думка використання кульок для прання дуже важлива для нас.

Ми дуже раді тому, що більшість наших клієнтів все ж таки задоволені цими м'ячиками. Якщо не проти ми запропонуємо Вам декілька порад, які можуть бути корисними в майбутньому при використанні цих кульок.

Ось кілька порад, які можуть допомогти Вам отримати кращий результат:

1. Залиште близько 30% вільного місця у барабані пральної машини, щоб уникнути викидання кульок.
      2. Розкладіть кульки між різними шарами білизни для рівномірного розподілу.
      3. Для кожного випадку використання кульок немає універсальної інструкції; кількість потрібних кульок слід визначити експериментальним шляхом.
      4. З огляду на різні умови прання, типи білизни та пральні машини, досягнення бажаного результату можливе лише через власний досвід.

• Катя Г***

Задоволена м'ячиками. Робила все по інструкції. Нічого не випадає.

Катя, дякуємо за відгук!

• Юлія

Вони дійсно всі в одному місці, барабан не заповнен .Поклала 2 штуки в кішеню, так ті на місці )

Недоліки:
    Збираються в дверях машини .
    • Продавець  VM HOUSE

Шановна Юлія!

Дякуємо Вам за зворотній зв’язок щодо досвіду використання м'ячиків для прання. Для нас дуже важлива Ваша особиста думка і оцінка. Кожен голос і кожен відгук формує загальний рейтинг цих пральних кульок, що в подальшому допомагає майбутнім покупцям при виборі. Ми дуже раді тому, що більшість наших клієнтів задоволені даним товаром. Це безумовно є підтвердженням його якості і функціональності. Також зростає попит, що говорить, про щирі поради і рекомендації. Звісно існують індивідуальні умови для використання цих кульок для прання і вони у кожного різні. Але, як раз можливість показати це на практиці, дозволяє наперед зрозуміти як краще застосовувати їх.

5. Рекомендується прання при температурі не вище 40 градусів Цельсія.

Крім того, якщо сплачувати за замовлення онлайн, комісія за переказ коштів відсутня.

Будь ласка, звертайтеся до нас, якщо виникнуть будь-які питання, або потреба в додатковій підтримці.

• Юлія

Все по інструкції ,прала одну куртку .Кульки все одно на двері
      В рукава ,в середину поклала ,ні допомогло

• Глеб П***

Нормальні м'ячики! Пробував стирати ковдру, все вийшло без проблем. Ставлю 5 зірок!

• Продавець  VM HOUSE

Глеб, дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.

• Корнієнко С***

Не працює
    Шарики пралка викидує в ободок люка

Переваги:
    Хз
    Недоліки:
    Шарики складаються в ободок пралки
    • Продавець  VM HOUSE

Шановна Світлана!

• Маша С***

М'ячики класні. Попрала куртку з ними, пух не збився. Я приємно здивована) Рекомендую!

Маша, дякуємо за відгук!

• Аліна В***

Чудові якісні м'ячики. Виконують функцію збивання пуху на відмінно!

• Продавець  VM HOUSE

Аліна, дякуємо за відгук! Вдалого дня!

• Белоусов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Hopin. Кількість в упаковці: 6. Колір: Синій