Відгуки покупців про Чоловіча сумка через плече M-KET півкільце Oxford 600D з регульованим ременем і липучкою для патчів 25х20х5.5 см Чорна
- ЛюбомирВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Товар якісний, покупкою задоволенний
- Продавець WASHOPIK
Щиро дякуємо, Любомире, за високу оцінку! Нам дуже приємно. Приємного користування сумкою, і завжди раді бачити вас знову!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все подобається
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Анна, за відгук та оцінку! Для нас дуже важливі Ваші враження про товар. Бажаєм приємного користування сумкою через плече і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Сумка супер
- Продавець WASHOPIK
Дуже вдячні, Михайло, за відгук та оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені якістю сумки. Користуйтесь із задоволенням і заходьте в наш магазин знову за покупками.
- Герман К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Сумка супер
- Продавець WASHOPIK
Щиро дякуємо, Германе, за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю товару. Приємного користування сумкою, і завжди раді бачити вас знову!
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Товар на вищому рівні
- Переваги:
- Продавці молодці, оперативно все зробили
- Недоліки:
- Недоліків нема
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Ігор, за відгук та оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені якістю сумки та нашим сервісом. Користуйтесь сумкою із задоволенням і заходьте в наш магазин знову за покупками.
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Дуже сподобалась, якисть супер(за свої гроші), доставка теж порадувала, рахмет!
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Валерій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені якістю сумки. Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Чудова якість, водонепроникна молнія, якісно вироблений товар
- Переваги:
- Якість, швидкість
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь сумкою із задоволенням і заходьте в наш магазин знову за покупками.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Сумка невелика але всі необхідні речі (гаманець, ключі, телефон, павербанк, зарядка, документи і навіть лист А4 складений пополам) спокійно влазять. Матеріал якісний, замки щільні і зручно відкриваються в обидві сторони.
- Переваги:
- Якісна сумка
- Недоліки:
- За такі кошти немає
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені якістю сумки. Бажаєм і надалі приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.