Відгуки покупців про Жіночі кросівки Skechers Stamina Sport Silver 35 Сірий 150710-SIL
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Сірий. Розмір: 38
Дуже красиві та зручні!
Розмір відповідає - Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 40
Отлично подошли
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 36
Якість!
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 39
Зручні та легкі кросівки
Все гуд
Дитина дуже задоволена!
- Переваги:
- Приємна знижка.
- Недоліки:
- СніжанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 37
Дякую, отримала швидко, якістю задоволена, надіюсь кілька сезонів відносити по стельці 24 см - 37р.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 39
Як завжди зручні Скетчерс. В міру товста підошва, в міру строкаті, щоб не було видно літньої пилючки. На стопу 26см підійшли добре
- Переваги:
- Сподіваюсь носити не один сезон
- Недоліки:
- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Сірий. Розмір: 38
На фото не красивые, но в жизни красивые. Цвет интересно переливается. Не могу сказать что ваау. Обычные кроссовки как и розово-черные за 2600 грн. Разницы нет совсем. Не знаю откуда такие цены берете. Эту фирму ношу не первый год, на лето и осень хватает. А дальше лопается на местах сгиба. Меняет цвет. Сзади думаю будет тоже натирать, но я пришиваю спец пяточки и норм.
- Переваги:
- Красивый цвет. Доставили в принципе быстро.
- Недоліки:
- Жаль на долго не хватает их и цена именно на эти кроссы высока. Они не стоят столько. Эта фирма для удобства и не за все деньги мира должна быть
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 39
Супер, як завжди, у Skechers!;)
- Переваги:
- Якісні, легенькі, зручні. Підходять на широку ногу. Розмір відповідає.
У реальності кращі, ніж на фото:) - Недоліки:
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Рожевий. Розмір: 40
Щиро дякую за такі гарні кросівки.Мені дуде важко знайти відповідний розмір на свої лапки))
Але ці кросівки гарні,зручні та якісні.
Дуже задоволена!
РЕКОМЕНДУЮ!Відповідність повноті
Широке
Відповідність підйому
Високий
Відповідність розміру
Відповідає
- Оксана С***Продавець: Take a step. Колір: Сірий. Розмір: 39.5
Зручні легкі "дихаючі". Рекомендую данну модель кросівок.
- Переваги:
- Легкі.
- Недоліки:
- Не виявила.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Високий
Відповідність розміру
Відповідає
- Елена Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з чорним. Розмір: 39
Дуже зручні,легкі,і гарні.розмір дуже комфортний
- Переваги:
- Зручність