Відгуки покупців про Брязкальце Bright Starts "Rattle & Shake Barbell" (8188)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Погремушка отличная , яркая красочная. Одна сторона зеркальная , ребенок с интересом наблюдает. В меру шумная. Малышке 2.5 месяца, берет ручкой
- Переваги:
- Красочная , удобная
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, що ви задоволені! Грайтеся з радістю!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка хороша. Тільки фото товару не зовсім відповідає дійсності, бо сторона, яка має бути жовтою прийшла зеленого кольору. Так як попередньо читала коментарі, то була готова до того, що колір може відрізнятись, та й для мене це не було критичним при виборі.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Фото товару не відповідає дійсності
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок!
Приносимо вибачення за завдані незручності.
Інформація на сайті буде оновлена найближчим часом.
- Полина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудове брязкальце. Найперше, яке син взяв у ручку. Воно легке по вазі, урівноважене, зручне для маленьких ручок, брязкотить дзвінко і приємно.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- Красавина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Яркая, качественная игрушка, звук мягкий, не напрягает, малыша заинтересовала.
- Переваги:
- Яркая, качественная
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- Вероника М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Звук тихий, приємний, зручно тримати в руці
- Переваги:
- Зручна яскрава іграшка
- Алена И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже хотіла яскраву іграшку. Мала бути жовта одна сторона, а прийшла зелена. Прийшла не того кольору.
- Недоліки:
- Безвідповідальність відправника
- Андрей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хорошая игрушка, ребёнку нравится, удобно держать в руке.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Мендзебровская О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пожалуй, самая приятно гремящая погремушка, что у нас была. Ребенку нравилась
- Переваги:
- Громко и приятно гремит
- Ольга Д***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Качественный пластик, удобно брать ребёнку, без запаха. Дочка в 3 месяца уже заинтересовалась))
- ТамараПродавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хорошая качественная погремушка. Звук не раздражающий, достаточно приятный. Пластик прочный, все хорошо закреплено, красивая расцветка.
Представитель поставщикаТамара, благодарим Вас за отзыв!
- Светлана О***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Ребенок доволен игрушкой - играет с удовольствием. Погремушка комфортно и легко размещается в ладошке. Цена адекватная. Игрушка понравилась! Советую.
- Переваги:
- Удобна и интересна для ребенка
- Недоліки:
Представитель поставщикаСветлана, благодарим Вас за отзыв!
- Юлия Г***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
не дивлячись, що це Китай, хороша, якісна річ без посторонніх запахів. Привертає дитячу увагу різними яскравими кольорами.
- Переваги:
- не дивлячись, що це Китай, хороша, якісна річ без посторонніх запахів
- Недоліки:
Представитель поставщикаЮлия, благодарим Вас за отзыв!
- ЕленаПродавець: Rozetka
Отличная погремушка. Главное - очищать аккуратно. Каа-то сунули в кипяток - прозрачный пластик пошел мелкими трещинками((
- Тертычна В***Продавець: Rozetka
Ребенок очень довольный,громкая и он любит ее грызть)))
- МарияПродавець: Rozetka
Нам подарили такую погремушку, нам очень нравится, она блестит внутри и очень привлекает внимание нашей дочки:)) приятно звенит и яркая