Відгуки покупців про Акумуляторний обприскувач садовий 12 л 8 А·год Nowa OP 1812k 4 м розпилення ранцевий електричний розпилювач для саду городу теплиць для добрив та хімії оприскувач для рослин дерев кущів автоматичний садовий

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Задоволений покупкою,все працює,прийняли замовлення та відправили дуже швидко
    Найкращі рекомендації, рекомендую до співпраці

Переваги:
    Легкий та простий у використанні, мобільний та потужний , комплектація товару
    Недоліки:
    Поки що не знайдено
  • Ігор Б***

Оприскувач чудовий. Задоволений на 100%

• Анастасия Б***

Чудовий оприскувач

• Лілія А***

Задоволена, хороший оприскувач, рекомендую

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Оставляла хороший отзыва, а стала пользоваться второй раз, трубка металическая слетает от давления,не могу закончить работу, буду отдавать в ремонт(( вот жду второй, для родителей заказала, и обидно если так будет трубка слетать

• Валентина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Оприскувач просто СУПЕР! Чудовий помічник , практичний у використанні . Акумулятор швидко заряджається та довго тримає заряд. В наявності декілька насадок, які зручні для оприскування саду чи городу. Легкий за вагою ( брала на 12 л ). Доставку Новою поштою здійснили швидко . Є зворотній зв'язок з магазином за яким особисто можна залишити подяку ! Дякую ! Рекомендую !

Переваги:
    Легкий за вагою, різні насадки, добрий акумулятор
  • Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Опрыскиватель суперовый, я в восторге, удобный, продуманный до мелочей работает отлично, гораздо быстрее идет с ним работа доставка быстрая, продавец вічлевий

Переваги:
    Удобный, быстро работа с ним
    Недоліки:
    Пока нет!
  • Наталія З***

Обприскувач працює добре.

Переваги:
    Швидко заряджається.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Сергей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LV Tools

Все добре, товар відповідає дійсності.
    Все працює, батьки задоволені.