- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Взяла покрывало на односпальную кровать.Очень приятное на ощупь, легкое, летом можно под ним спать.Имеет очень хороший внешний вид.Строчки ровные, красиво простегано.Я довольна.Спасибо производителю за качественный товар и Розетке.
- Переваги:
- Качество и удобство
- Продавець Love Home Shop
Благодарим за подробный отзыв, желаем долго пользоваться с удовольствием!
- АльбинаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210x220
Заказом довольна. Плед такой, как описано. К телу очень приятный. Цвет нам попал точь в точь к дивану. Все супер. Отправили оперативно.
Спасибо за отзыв!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Пользуемся 7 месяцев. Все строчки ровные, нет пропусков. Не кошлатится, стирку переносит отлично! Ткань приятная на ощупь. На кровати у сына. (Можете представить, что оно переживает каждый день)
- Переваги:
- Отличное качество за такую стоимость
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Класне покривало на мій диван.Якість чудова!
- Переваги:
- Гарно" лягло" на диван,акуратне,створює затишок...Дякую продавцю за якісний товар!
- Ірина П***
Добрий день! Скажіть, будь ласка, на фото покривало кольору Капучіно?
- Оксана О***
Так, капучіно...
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Ціна радує, швидка доставка, якість гідна
- Переваги:
- Цінова політика
- Недоліки:
- Макелон Е***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Прекрасное покрывало , стильное . Брала для взрослого сына. Порадовало обслуживание. Спасибо продавцу! Супер! Успехов а продажах!
- Переваги:
- Отличный товар, быстрое обслуживание
- Недоліки:
- не нашла
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Купила два, мне понравилось, использую светлой стороной в качестве накидки для диванов, не скользит
- Переваги:
- Качественно пошито
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Покрывало действительно красивое и приятное на ощупь. В некоторых местах видел висящие нитки, но в целом очень хороший пошив. Покупкой очень доволен
- Переваги:
- Низкая стоимость и красивый внешний вид.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 140x210
Відмінна якість. Колір чудовий.
- Переваги:
- Можна використовувати як тонку ковдру
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Взяла два таких покрывала на два дивана. Стильные, качество пошива хорошее. Если переживут стирку и лапки котиков, то можно сказать, что они идеальные.
- Переваги:
- Цвет, стёжка, размер. Не липнет шерсть!
- Недоліки:
- Надеюсь, что окажутся живучими)
- Лелюх О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Хорошее покрывало, приятный цвет
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Дуже гарне покривало.Легеньке,м'яке.Можна вкриватися та застелити постіль.Колір як фото.Швидко відправили.
- Переваги:
- Приємне на дотик,легеньке
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Покривало гарне, без дефектів, беру вже друге таке.
- Продавець Love Home Shop
Дякуємо!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Хорошее и качественное покрывало
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Покривало гарної якості дякую
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 210x220
Отличное покрывало. По цвету - приятное. Качество хорошое. Плюс двустороннее.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 210x220
Чудесное покрывало,цвет нежный, пудровый, очень оперативная отправка,вчера заказала,на следующий день забрала, рекомендую!
- Переваги:
- Цена/качество!
- Недоліки:
- Паскалова Л***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Качественное покрывало, хорошо смотрится, после стирки форму не меняет,все супер!!! Кстати ещё и тёплое!Цвет красивый,стильный!
- Переваги:
- Хорошее качество,цвет,цена. Удобное в использовании,не мнётся.
- Недоліки:
- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x240
Все як на фото мені сподобалося. Прошивка ніби нормальна. Матеріали якісний.
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Лідія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Чудова якість за помірну ціну.
- Переваги:
- Приємне на дотик, рівні шви.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Колір: Коричневий. Розміри: 210x240
За год заказал такое же евро размер второе, по качеству норм, стирается в машинке просто. На лето очень приятно -самое то!!!
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Хакі. Розміри: 210x220
Покривало двустороннє, якість добра, багато разів вже прали , колір залишився той самий
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Sweettex. Колір: Кораловий. Розміри: 140x210
Легке,зручне, красивий колір
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Пудровий. Розміри: 210x240
Мені дуже підійшло, якоаз таке шукала, недороге і практичне
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Колір: Зелений. Розміри: 140x210
Саме на таке я і розраховувала. Покривало нормальної якості, чудового кольору.
Окремо хочу подякувати за супер швидку доставку! Була приємно вражена.- Переваги:
- Мені повністю підійшло.
- Недоліки:
- Поки не знайшла. Далі буде видно.
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Капучино. Розміри: 210x220
Покривало чудове, легке і тепле. Підходить і для літніх людей!
- Переваги:
- Покривало чудове, легке і тепле. Підходить і для літніх людей!
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Time to sleep. Колір: Капучино. Розміри: 140x210
Чудове покривало!
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Рожевий. Розміри: 140x210
Дуже гарне якісне покривало! Красиве поєднання кольорів.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки не помітила
Все супер. Никогда еще не было такой быстрой отправки. Только заказал ,через час посылка была уже принята на отправку. На след. день получил.
Изделие хорошее по своей цене. Но цвет желал бы потемнее, это не коричневый, а скорее кофейный.... В целом рекомендую!)))) - Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 140x210
Супер , якість гарна
- Переваги:
- Приємне до тіла , можна вкриватись
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Антрацит. Розміри: 140x210
Дуже сподобалось. Рекомендую.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Хорошее покрывало за свою цену
- Переваги:
- Соотношение цена-качество
- Недоліки:
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Очень красивое покрывало. Двустороннее. Можно летом использовать как одеяло. Соответствует описанию и фото. Красиво упаковано.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Антрацит. Розміри: 140x210
Хорошее стеганое покрывало.Швы прошиты хорошо.Можно использовать как летнее одеяло.Спасибо.
- Переваги:
- Две стороны.Качество.Цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Иван В***Відгук від покупця. Продавець: Time to sleep. Розміри: 210x220
Нормальне покривало
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Time to sleep. Розміри: 210x220