Відгуки покупців про Органайзер підставка для косметики 360° що обертається, для зберігання кремів косметичних аксесуарів, поворотний одноярусний пластиковий бокс, настільний з високими бортами ніжками 5 відділень у ванну на косметичний стіл білий

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця LEWAJN
  • Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN

супер класна штука замовила одну, потім ще одну, не знаю як раніше без неї жила)))

• Руслана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN

Класний органайзер, компактний, вмістимий

Переваги:
    Компактний, крутиться
  • Ганна А***

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ганно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Виктория Л***

Все Отличго. Спасибо

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Емма Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Прийшла мені посилка и мені подобається)

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Еммо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ніна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Мои косметические средства ведут себя как на карусели. Забавно и удобно.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ніно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Диана Л***

Обертання зручне, борти тримають

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Діано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Діана П***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Зручний і практичний органайзер для щоденного використання.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Діано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Валерія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Зручно зберігати косметику і все завжди під рукою.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валеріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Мирослава С***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзер отлично спасает от хаоса на столе кремы и кисточки всегда под рукой и выглядит словно космический аппарат для косметики.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Мирославе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Мария Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Очень удобно, что органайзер крутится на 360 градусов. Не занимает много места, нормально держится.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анна Г***

Чудовий органайзер. Рекомендую!

Переваги:
    Ідеальне співвідношення ціни та якості. Легкий, місткий, красивий.
    Недоліки:
    Не виявлені
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Нарешті все на своїх місцях. Якість гуд

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анастасію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Вещь удобная, все на месте и не занимаёт много места.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Станіславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Альбіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Ця підставка просто космос для всього мого косметичного безладу! Крутиться легко, все під рукою.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альбіно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Уляна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Удобный и практичный органайзер, позволяет быстро найти нужное средство. Благодаря высоким бортам все хранится аккуратно и не падает.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Уляно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ярослава Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

В мене тепер креми не губляться, все крутиться як треба.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Очень классная штука , всё что нужно в одном месте и крутится легко, не надо долго искать крем или кисточку.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Натали Д***

Миленький, стильный, функциональный.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Хороший та зручний органайзер, прикольно виглядає

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга П***

Сподобався.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзер чудовий! Дуже зручний! Купила собі, потім ще на подарунок!

Переваги:
    Гарний, зручний
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Придбав для дружини. Якісний та місткий органайзер. Впишиться у будь-який інтерʼєр.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Сподобався органайзер, якість хороша, зручний та місткий! Опис відповідає дійсності!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ангелина М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзер супер! Якість, форма, ціна - все на відмінно!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ангеліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!