- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Різнобарвний
Взяла на заміну старої. Тепер дві пташки, різні. Ця прикольна, невеличка. З побажань - трошки би гучніше звук.
Кішка пір'я зничтожила в першу добу. Сама іграшка їй сподобалася- Переваги:
- невеличке, прикольний звук
- Недоліки:
- тихо пищіт
- Продавець WD Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купувала 3 шт. на подарунок трьом різним котикам — усі задоволені, усі бавляться! Дякую! Замовила ще ))
- Переваги:
- Приємний спів пташки, не гучний, цілком природній
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUCAT Fun Melodic і залишилися задоволені покупкою.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Звук видавала лише в магазині,нажаль
Добрий день, шановний Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Різнобарвний
Одна из крутейших игрушек. Купили дополнительные, так как наши коты с ними всё время носятся.
- Переваги:
- Очень понравилось как котятам так и взрослой кошке и коту.
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Звук пропал через пару часов хотя есть у меня мыш из этой серии уже год работает. Особого интереса у котов игрушка не вызвала.Вообщем хлам.
- Переваги:
- Был звук шебетание птицы
- Недоліки:
- Одноразовая.Неинтересна жывотным
Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дякую.
- Переваги:
- Качество
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Waucat Fun Melodic та залишились задоволені покупкою.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Моя кішка дуже любить з нею гратися, кожен день з нею грається. Птичка співає при дотику. Дуже класна іграшка. Рекомендую!
- Переваги:
- Гарна, якісна іграшка
- Недоліки:
- На ніч пташку краще ховати))
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер! Котику подобається!
- Переваги:
- Приваблива
- Недоліки:
- Немеє
Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Waucat Fun Melodic та залишились задоволені покупкою.
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Котикам очень понравилась игрушка, рекомендую!
- Переваги:
- Поёт, как птичка, с перьями, коты в восторге.
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Waucat Fun Melodic та залишились задоволені покупкою.