- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Petana. Колір: Блакитний
Іграшка приємна здивувала. На ощуп помірно м'яка, для собак невеликих розмірів до 15 кг якраз для гри і тренувань. Пакування та матеріали залишають надійність іграшки і що не нашкодить хвостику.
- Переваги:
- Швидка доставка, якісні матеріали, але кістку не замінить)
- Недоліки:
- Уви не для великих собак із сильним хватом. Для мене мінусів не має.
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Ідеально підійшов для мальтіпу вагою /- 5кг.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Эвгене! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER. Колір: Салатовий
Собаці сподобалось. Гарний матеріал. Граємось з задоволенням.
- Переваги:
- Якісь
- Продавець ZOO-RANGER
Дякуємо за чудовий відгук!
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Одна из любимых игрушек моего собакена. Надолго конечно не хватает, но цена такая, что можно часто обновлять.
- Переваги:
- Недоліки:
- Быстро изнашивается
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Валерия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца PitchDog и остались довольны покупкой!
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Купив для підростка Німецької вівчарки.Знищив за день
- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Слабенький матеріал
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Ростислав! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кільце PitchDog виконане з композитного полімерного матеріалу, у який собакам подобається занурювати зуби. На відміну від виробів із більш твердих матеріалів, PitchDog безпечний для зубів і ясен чотирилапих. Ми не рекомендуємо давати кільце PitchDog собаці на розгризання, а також залишати тварину з ним наодинці.
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Очень крутая игрушка как для собаки, так и для хозяина - не скучно будет обоим )
За свои деньги очень даже качественный Пулер. Мой пёс (питбуль, 6 месяцев) регулярно им играется уже как месяца 3-4 - игрушка в отличном состоянии!- Переваги:
- Цена- качество
- Недоліки:
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Юлия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца PitchDog и остались довольны покупкой!
- анна а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
3 раз берем, полет нормальный
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Очень крепкий и легкий
- Переваги:
- Качество хорошее
- Марианна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Классное колечко,скачет чудесно,немного мягче чем пуллер.Пуллерп хватило на год,этого кольца хватит на пару месяцев
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Не такое прочное
- анна а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
покусал быстро мой пит, но ему нравится
- Переваги:
- пока жива
Представитель брендаЗдравствуйте, Анна! Спасибо за Ваш отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием!
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Собаці дуже подобається, іграшка дуже легка та міцна.
- Переваги:
- Чудова якість, зручний розмір
- Недоліки:
Представитель брендаЗдравствуйте, Ирина! Спасибо за отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Игрушка на вид крепкая.Пока собаке не давали-сильно заболел....
- Недоліки:
- Цену,хотелось бы по-ниже
Представитель брендаЗдравствуйте, Марина.
Желаем скорейшего выздоровления Вашему любимцу. Мы уверены - он оценит кольцо по достоинству.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Первое кольцо купила 2-х месячному щенку немецкой овчарки, он с ним не расставался, никуда без любимой игрушки. Через 4 месяца разгрыз в щепки, купила новое, не выдержал и 3-х недель. Вывод: подходит только щенкам пока режутся зубки.
- Переваги:
- Нравится щенку
- Недоліки:
- Недолговечный
- MariВідгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Блакитний
- Переваги:
- -Самый удобный размер. Больший диаметр, даже для крупной собаки, и не нужен -Крепкий, играем даже в перетягивание с ретривером
- Недоліки:
- - В процессе игр все следы от зубов остаются на пуллере навсегда
- Корнев С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Рекомендую
- Переваги:
- Играем с удовольствием. Собаке 5 месяцев. Так что прочность проверяем. Тестируем
- Артем К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Кольцо классное. Собакену зашло за 100 грн классное. Но быстро изнашивается
- Переваги:
- Цена, материал
- Недоліки:
- Быстро изнашивается
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемый Артем! Благодарим за обратную связь! Для того чтобы кольцо PitchDog служило как можно дольше, мы рекомендуем использовать его только для совместных игр с питомцем и не оставлять на разгрызание собаке.
- ЯнаПродавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Все сподобалось,якість кільця гарна.Колір теж дуже гарний
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишилися задоволені покупкою!