Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Килимок для пляжу та пікніка Універсальний 200х210 Блакитний Водонепроникний з кілочками

Оцінка користувачів 5/5
на основі 22 відгуки
  • Марина Л***

Гарний килимок . Рекомендую

Переваги:
    Великий
    • Продавець  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Кругляк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Дуже зручний коврик, великий, сімʼя з чотирьох людей вміщається легко. Сподобалось що є кілочки, це додавало впевненості, що не будемо ловити килимок по всьому пляжу

Переваги:
    Великий

• Татьяна З***

Великий хороший килим.
    Зручний, добре фіксується кілочками.
    Легко струшувати пісок

Переваги:
    Легкий, зручний мішечок для зберігання, водонепроникний

• Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Брали для пляжу і нам все підійшло. Багато місця не займає в сумці і легкий, але досить великий, коли його розгортаєш, якщо є вітер, то є чим його прикріпити, пісок легко струшується

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Килимок сподобався,купувала на море. Виправдав сподівання.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Зручний килимок, купляв на пляж, виправдав очікування. Великий плюс, якщо забруднив, можна сполоснути швиденько і далі розкладати.

Переваги:
    Ціна, розмір, кілочки в комплекті, легко мити.
    Недоліки:
    Тоненький, потрібно якесь покривало для зручності, хоча не обов'язково.
    • Продавець  Brix

• Валерія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Супер , воно легке і не щільне , для моря і пляжу саме то!!! Дуже швидко доставили.
    Всім задоволені , дякую.

Переваги:
    Швидко сохне , легке , маленьке

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Сподобався килимок. Легкий, компактний, не пропускає вологу, легко очищується від піску. Великий розмір і чохол у комплекті — великий плюс. Рекомендую до покупки! Продавець відправив замовлення швидко

• Дарія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Хороший килимок, великий, зручно, що є кілочки для закріплення, щоб не здувало вітром.

• Ніколь
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Дуже зручний, великий, місця вистачає на велику компанію. Розстилається легко, вітром не здуває. Рекомендую.

Переваги:
    Розмір, стійкість, водонепроникний

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Хороший килимок, для ігор дитини в самий раз, купувала на пляж.

Переваги:
    Легкий, у складеному стані займає мало місця, для піщаного пляжу підходить чудово
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Brix

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Дуже зручний у використанні , особливо з малими дітьми . Швидко сохне, легкий, займає мало місця .
    Зайшла у воду ,прополоскала пару хвилин в знову як новий!!!

Переваги:
    Зручний, займає мало місця , швидко сохне .
    • Продавець  Brix

• Тетяна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Чудовий килимок, зручний, водонепроникний.

Переваги:
    Легкий, компактний
    • Продавець  Brix

• Руслан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Чудовий килимок для відпочинку! Дуже легкий і компактний.

Переваги:
    Легкий, компактний.
    • Продавець  Brix

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Очень хороший коврик, красивый цвет, легко стирается и занимает мало место, в комплекте колья для крепления в песок или землю. Советую

Переваги:
    Крепления в песок,компактность.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Дуже зручна в дорогу річ, займає мінімум місця. Але розмір великий. Має ще колишки по боках для тримання від вітру

Переваги:
    Компактна і велика

• Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Компактний та практичний, повністю оправдав покупку

• Ліана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Чудовий килимок для пляжу! Дуже легкий, компактний і зручний у використанні. Легко складається, не займає багато місця в сумці. Ідеально підходить для відпочинку біля моря чи на природі. Якість перевершила очікування, покупкою повністю задоволена. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Компактний

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Очень удобен в использовании. За свои деньги отличный коврик.

Переваги:
    Размер в разложенном виде и компактность в собранном
    • Продавець  Brix

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Чудовий коврик, брали з собою на відпочинок за кордон у Болгарію. Коли сидиш біля моря і дує вітер з моря - мастхев. Усі питали, де я такий купила. Розмір величезний, вистачило з дитиною місця і куди класти речі. Пісок гарно відстає, швидко сохне. Дуже зручно носити. Не очікувала багато, але перевершив сподівання

Переваги:
    Кілочки, як захист від вітру. Швидко сохне, пісок гарно відстає. Легко переносити, бо на сумці є карабін

• Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Килимок відповідає фото, якість гарна
    Рекомендую

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Купувала коврик, сподобався. Він не пропускає вологу, дуже легко чиститься. Покупкою задоволена