Відгуки покупців про Віброплатформа фітнес тренажер для схуднення з Bluetooth, дисплеєм, пультом та еспандерами – вібраційна платформа для домашніх тренувань з масажною поверхнею
- Леонід Т***Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний
Все чудово, дружина зацінила
- Переваги:
- Безліч.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець EasyMart
Добрий день, дякуємо за ваш гарний відгук, користатися. З повагою EasyMart
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний
Хороша річ. Якісний вібро масажер для дому. Займає мало місця і гарна річ для закінчення важкого дня.
- Переваги:
- Працює чітко
- Недоліки:
- Невиявлено
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний
Доброго дня! Тренажер отримали швидко, все працює добре. Покупкою задоволені.
- Недоліки:
- Невиявлено.
- Продавець EasyMart
Добрий день, дякуємо за ваш відгук, користуйтесь. З повагою EasyMart
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний
Дуже класна вібро платформа, користуюсь другий тиждень, набряки зменшились, тіло підтягнулось, використовую кожного дня 20 хв. Зранку 10 хв і після роботи 10 хв знімає втому.
- Переваги:
- Стильний девайс
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Чудова платформа! Працює на відмінно.
- Норик Н***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Річ дійсно працює. Тільки чи на довго. Гарантійного талону немає, а гарантію 6 місяців зазначено було продавцем
- Переваги:
- Класна річ,необхідна для здоров'я, відчувається результат відразу
- Недоліки:
- Немає гарантійного талону та має різкий запах пластику
- Продавець UA National Group
Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа сподобалась і результат відчувається вже з перших тренувань.
За правильної експлуатації тренажер стабільно працює не один рік. За інструкцією після кожних 10–15 хвилин використання потрібно робити перерву, щоб двигун не перегрівався.
Запах нового пластику та гумового покриття зазвичай швидко вивітрюється, особливо якщо залишити платформу в добре провітрюваному приміщенні. Гарантійний талон надішлемо в електронному вигляді на Viber - перепрошуємо що не поклали в посилку.
- В'ячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Замовляв для дружини - користується вся сім'я. Добре знімає втому після цілодобово чергування.
- Переваги:
- Компактне. Підключається музика з телефону
- Недоліки:
- В пульті керування відсутні батарейки. Було б добре щоб продавець пропонував доукомплектувати.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Отримав те що очікував
Добра штука.- Переваги:
- Все клас
- Недоліки:
- Не побачив
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже крута платформа !!! Дякую продавцю за швидку відправку!
Користуюсь кожен день - рекомендую- Переваги:
- Класно що можна займатись з музикою. Не шумна
Вітаємо, Олена!
Дякуємо вам за відгук!
Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування, і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Руслан Ю***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Брали на подарок батькам, люди у віці та постійно все болить, тиск такий що голова обертом йде, похилі люди одним словом, і після 10 хвилин на даному приборі стає лібше! Можливо це лише самі собі надумали, але воно того стоїть, раджу!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Гарний тренажер для дому. Добре працює як масажер для всього тіла розбиваючи застої рідини в організмі.
Вітаємо, Наталія!
Дякуємо вам за відгук!
Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Після приблизно трьох тижнів успішних та регулярних занять помітила, що платформа почала сильно косити на правий бік. Звернулася до продавця. Мене попросили відправити товар на гарантійний ремонт. Більше тижня пристрій перебував у них, після чого мені його повернули.
Результат: абсолютно нічого не змінилося, перекіс як був, так і залишився. При цьому жодного акту виконаних робіт чи гарантійного документа з відміткою про ремонт мені не надали.
На моє обурення представники магазину почали відверто маніпулювати. Спочатку в переписці написали, що «це типова ситуація для цієї моделі», а згодом заявили, що платформа повністю справна, а очевидний перекіс — це «моя особиста думка». Навіть надіслали відео, де їхній співробітник руками завалює платформу в різні боки, намагаючись довести, що відсутність балансу в статиці — це норма.
Наголошую: віброплатформа — це спортивний тренажер. Будь-який постійний нахил робочої поверхні у вимкненому чи ввімкненому стані створює нерівномірне, травмонебезпечне навантаження на суглоби та хребет. Амортизатори мають самостійно тримати рівень, а не просідати на один бік.
Продавець відмовляється виконувати вимоги ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів» та повертати кошти за бракований товар, який не змогли відремонтувати. Категорично не рекомендую зв'язуватися з цим продавцем та купувати цю модель! Дуже сподіваюся на втручання адміністрації Rozetka для вирішення цього питання- Переваги:
- На самому початку користування все було чудово. Перші три тижні тренування приносили лише задоволення, платформа працювала добре і повністю виконувала свої функції.
- Недоліки:
- Швидко з'явився сильний фізичний перекіс на правий бік. Сервісний центр проблему не вирішив, документи про ремонт не надали, а продавець заявляє, що кривий тренажер — це «норма» і «особливість констр.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Попробовала у подруги и решила купить как дополнительный девайс к тренировкам на орбитреке. Использую для лимфатичпского массажа ног, так как работа сидячая. С задачей справляется, мышцы мягкие, тонус ушел.
- Переваги:
- Улучшение лимфооттока ног
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Товар повністю відповідає опису, працює на відмінно, є кілька програм, зручно керувати з пульта, як бонус є блютуз, можна підключити смартфон та займатись під улюблену музику.
- Переваги:
- Товар повністю відповідає опису
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Лизак Ю***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Досить якісно зроблена.
- Переваги:
- Безшумна
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний
Якість платформи гарна, не ковзає, поверхня ребриста.
- Переваги:
- Компактний розмір, всі функції працюють без проблем
- Недоліки:
- Погано тримається штекер живлення в роз'ємі, іноді від'єднується при пересуванні.
- Продавець ShemUA
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю віброплатформи та її функціональністю.
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний + Чорний
Товар дійсно крутий! Для мене 100% ефективності. Релакс після завантаженого дня. Дякую
- Переваги:
- Ефективність 100%
- Продавець UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що віброплатформа допомагає вам розслабитися після насиченого дня та повністю виправдала ваші очікування.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Товар відповідає замовленому. Відразу протестували - ми в захваті. Товар та продавця рекомендуємо.
- Переваги:
- Одні переваги
- Недоліки:
- Наразі немає
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Рекомендую даного продавця.
- Переваги:
- Платформа прийшла вчасно, все працює, розібратися можна навіть без інструкції. Менеджер зразу після отримання написала в месенджер для допомоги в налаштуванні.
Вітаємо, Екатерина!
Дякуємо вам за рекомендацію та довіру!
Щиро раді, що платформа прибула вчасно, а її налаштування виявилося простим і зрозумілим. Нам також приємно знати, що супровід менеджера був корисним для вас. Бажаємо комфортного користування та чудових результатів!
Якщо у майбутньому виникнуть будь-які запитання, ми завжди раді допомогти.
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Класна штука за свої гроші ,рекомендую всім
- Переваги:
- Зручність у використанні , якість
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Користуюсь два тижні, поки все добре. Покупкою задоволена.
Інструкція українською/російською як вказано в описі до товару відсутня! Гарно працює в якості лімфодренажного масажу від застою лімфи та набряків. Доставка швидка, запаковано відмінно.- Переваги:
- Швидка доставка, тихо працює, 5 програм з різними ступенями навантаження, лімфодрінажний ефект. Окрема подяка менеджеру за відмінну роботу, вирішення питання (інструкцію надали в електронному вигляді)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Використовую сім днів, два рази на день. Поки працює на відмінно. Плюс швидка доставка. Дякую.
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Покупкою дуже задоволена. Саме перше спробувала вправи у гостях своєї донечки і відразу мені підійшло. Вирішила замовити собі,бо сидяча робота і мало руху. Рекомендую дуже хороший тренажер, дякую магазину до швидку доставку.
- Переваги:
- Завжди знайдеться час 10-15 хвилин для себе
- Недоліки:
- Трохи пульт цікавий
- Алла Ц***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
дуже вдячна за обслуговування. Швидко, без пошкоджень, те, що хтіла. Дуже гана платформа. Менеджер турботлива, цікавиться, чи все добре. Дякую і рекомендую.
- Переваги:
- зручно, якість висока
Вітаємо, Алла!
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкістю доставки та нашим сервісом.
Щиро дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити вас знову!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже крута штука, прям рекомендую!!!!
Вітаємо, Наталья!
Дякуємо за такий емоційний відгук!
Нам дуже приємно, що віброплатформа вам сподобалася. Ваші рекомендації — найкраща оцінка для нас. Бажаємо, щоб тренування й надалі приносили задоволення, гарне самопочуття та чудові результати!
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Мені сподобався . Наче ти бігаєш і в тебе все трясеться, а насправді ти стоїш , але все одно - все трясеться. Спорт для лінивих
- Росина Ж***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний + Чорний
Дякую!!! Продавець відправив дуже швидко. (Несла його від пункту приймання, на багато довше,,ледь неснесла,але це теж плюс (думаю до кілограма втратила)))
До самої платформи нарікань нема, все як в описі,справне без різних нюансів. Трусить дуже добре, а далі справа за мною.- Переваги:
- Актуальний опис.
- Продавець UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що віброплатформа встигла додати трохи активності ще до першого тренування) Бажаємо приємного використання і гарних результатів!
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Я дуже рада що її замовила. Для тих у кого сидяча робота, вона підійде в самий раз. Рекомендую.
- Переваги:
- Є різні режими займання, еспандери то взагалі тема.
- Соломія Р***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Користуюсь кілька днів, поки все подобається
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний
Огромное спасибо за быструю доставку виброплатформы. Очень довольна ее приобретением. Надеюсь со временем усовершенствовать свою фигуру и подтянуть мышцы. Удобная она , мало места занимает, надеюсь эффективная.
- Продавець ShemUA
Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже приємно, що ви залишилися задоволені віброплатформою та нашим сервісом.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний + Чорний
Штука офігенна. Отеки десь поділися неділі через дві. Дуже задоволена. Через чотири дні перетерлися експандери. Написала продавцю, вислали нові безкоштовно. Але через півтора місяці знов порвався. Треба купити одразу хороші,
- Переваги:
- Дуже класна річ для схуднення і гарного самопочуття
- Недоліки:
- Не має
- Продавець UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже приємно знати, що віброплатформа позитивно вплинула на ваше самопочуття, а також що ви залишилися задоволені нашим сервісом.
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Выждал паузу для испытания данной платформы и пишу свои впечатления: мышцы расслабляет хорошо, особенно после нагрузок, лимфу разгоняет (проверено на себе и жене) главное регулярно использовать каждый день и результат будет сто процентов) спасибо продавцу за оперативность отправки в общем для домашнего использования точно рекомендую!!!
- Переваги:
- Помогает снять напряжение в конце дня и снимает отечность
Вітаємо, Максим!
Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук!
Дуже приємно чути, що платформа добре допомагає вам у відновленні після навантажень, сприяє розслабленню м’язів і зменшенню набряків. Особливо цінно, що ви відзначили ефект при регулярному використанні та задоволені результатом як для себе, так і для родини.
Дякуємо за довіру та рекомендацію — бажаємо приємного і ефективного користування!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Мне очень понравилась платформа. Продавец отправил очень быстро. Связались после получения посылки чтобы помочь с управлением.
- Переваги:
- Реально есть результат
- Недоліки:
- Не выявлено
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже зручна та якісна платформа. Працює дуже добре. Рекомендую однозначно.
- Переваги:
- Якість, функціональність
Вітаємо, Віталій!
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Дуже приємно знати, що платформа виправдала ваші очікування та ви задоволені її якістю й функціональністю. Бажаємо комфортного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Перше враження позитивне.
Це точно гарно працює в якості лімфодренажного масажу, щоб не було застою лімфи та набряків.
В залежності від того стояти на ній просто чи робити вправи чи навіть просто зігнути коліна буде різне навантаження.
Поки я задоволена- Переваги:
- Компактна, не дуже шумна, лімфодрінажний ефект.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Платформа чудова ! Зроблена якісно . Задоволені усією сімʼєю !!!