Відгуки покупців про Книга «Тореадори з Васюківки». Автор - Всеволод Нестайко

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Антон Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2004. Мова: Українська

Книга молодості

Переваги:
    Чудова книга
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports. Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2019. Мова: Українська

обкладинка міцна, переклад гарний - питання відсутні )

• Євген Г***

Донці книжка не сподобалася. Мені теж не дуже

• Галина З***
    Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ. Палітурка: Тверда. Мова: Українська

Це шедевр!

• Марія

Дитині дуже сподобалась ця книга.

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BL. Палітурка: Тверда. Мова: Українська

Сам в дитинстві не один раз читав, старші діти читали )) тепер меншому купили в новій редакції

• Євтушенко С***

Цікава

• Алексей С***

Таке сяке.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Видавництво: Школа. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2022. Мова: Українська

Дитина, що не дуже полюбляє читати, почала читати і розповідати всім яка цікава книга

• Анна П***

Крупний шрифт, зручно читати. Чудове обслуговування на точці видачі м. Полтава, вул. Сінна 2/49. Лише сюди замовляю товари:)

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: More best. Видавництво: Школа. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2022. Мова: Українська

Чудова книга! Дякую!

• Сергій С***

Доставка дуже швидка. Внуку книжка дуже сподобалась, читати її не відмовляється.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: BooksHobbyToys. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2013. Мова: Українська

Чудова книга

• Яна Л***

Неймовірна книга, неповторного автора Стосовно магазину - обробка замовлення та доставка швидкі.

• Андрей Ч***

Подобався з дитинства цей автор

Переваги:
    Класна книга
  • Ольга

Дуже сподобалась,читали всією родиною.

• Сергій М***

Цікаві пригоди

• Юлия С***

Це ви таку книгу отримали? Вона іншого видавництва, не того, що вказане в описі

• Наталия Б***

Книга вроде неплохая, но брала сыну 8 лет, не зашло:( Половину слов на украинском не понял. Я думаю, книга действительно для среднего школьного возраста, а не младшего.

Переваги:
    Вроде интересная, количество страниц, цена
    Недоліки:
    Младшим школьникам тяжело воспринимать
    • Ігор К***

Я вперше прочитав уривок у початковій школі. Мені дуже сподобалось.

• Алексей С***

Якісна, дуже задоволений

• Вікторія В***

Дуже сподобалась якість книги. Тверда обкладинка. Є закладка.

Переваги:
    Швидка доставка
    • Юрій Д***

Отримав книгу без закладки.

• Евгения Б***

Чудова історія! Рекомендую до читання!

• Анна Р***

Рекомендую!

• Тетяна М***

Дитина у захваті!!!

• Анна

Гарна яскрава тверда обкладинка, шрифт зручний для читання, товар швидко відправили.

• Юлия В***

Задоволена покупкою. Дякую.

• Анастасія К***

Книга супер, дитині зайшла з перших сторінок! )

Переваги:
    Цікаво
  • Олександр П***

Мій малий вчить українську по ций книзі бо там вистачає фраз які не почуєшь кожен денью Чудова книжка та чудовий автор. Незважаючи що книга для середнього шкільного віку, першокласнику дуже сподобалось, він її сам спочатку прочитавю

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: BL. Палітурка: Тверда. Мова: Українська

Дуже задоволені книгою, дитина читає з задоволенням, написано в жартівливому легкому пригодницькому стилі. На канікулах - це просто настільна книга хлопця) Must have.

Переваги:
    Дуже якісний друк
  • Владислав К***

Чудова книжка і чудова якість

• Світлана І***

Книгу читаємо з дитиною 11 років. Дуже цікава, читається легко. Рекомендую прочитати, як дітям так і дорослим.

Переваги:
    Задали дитині читати влітку, але вже читаємо, бо пригоди цікаві.
    Недоліки:
    Немає.
  • Соколов Р***

Чудова книга!

• Ольга

Рекомендую

Переваги:
    Дуже весела і цікава книга. Дитині сподобалась.
    Недоліки:
    Не має
  • Таня А***

Ребёнок прочитал взахлёб!

• Катя Ф***

Сину дуже подобається книга. Цікава і легко написана

• Вадим А***

Замечательная книга, брал на подарок - человек остался доволен)

Переваги:
    Ностальгия
  • Евгений П***

Чудова книга, читав його ще у 90х, сусідка дала стару товсту потріпану книжку. Сміявся аж до кольок. Ось тепер купив і донечці читаю :)

Переваги:
    Легка, захоплююча
    • О М***

Якщо не аналізувати, то нема.