Відгуки покупців про Повідець-трос Trixie для собак до 50 кг для прив'язі хромований 5 м 4011905022918
- пипкин п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Обалденный трос! Одни карабины и пружинка стоят этих денег. Длинны более чем достаточно, теперь думаю сделать натяжку вдоль забора, чтоб собаке было веселее бегать.
- Переваги:
- Карабины! Выдержат даже медведя!
- Недоліки:
- Надо было брать два.
- dollВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
супер трос!
правда собака не задоволений, ми його перший раз припнули )- Переваги:
- надійний, міцний, гнучкий
- Тимур А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
- Переваги:
- Легки и очень прочный. Перекусить или порвать не смогут. Плюс не пачкается. Я очень доволен. Намного лучше, чем сажать собачку на цепь.
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Чудовий трос!
- Мейта О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Трос міцний та якісний. Як на мене трохи незручні карабіни.
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
супер
те що треба доя нашого двору - Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Трос дійсно чудовий - легкий, міцний, не торохкотить, не закручується, класні карабіни. І цілком достатня довжина. Суперовська заміна ланцюгу.
- Максимяк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
За 2 місяця користування трос як новий.
- Переваги:
- Міцний і надійний.Не дзвенить.Що тільки не робив з ним мій собака.А трос як новий.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Хорошая вещь, купили для собаки(17кг), собаке легко и намного лучше чем цепь
- zorjanka.k З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Класний трос!
- jambino78Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Отличный трос, просто супер! Взяла два для коз- идеальное решение! Очень удобно, крепко, надежно. Спасибо продавцу за акцию!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Можно содержать не только собаку но и медведя.
- Переваги:
- Цена и качество изготовления
- Недоліки:
- НЕТ
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Дякую
- Переваги:
- Доволі міцний, зручний у використанні (прив'язувала кізоньку)
- Недоліки:
- витримав 1 сезон
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Трос хороший, супер качественный, но у нас активная овчарка, запуталась у нас в ногах и побежала за котом. Удар троса об ногу был очень сильным. Пользоваться нужно с осторожностью и со спокойными собаками
- Переваги:
- Качество, надёжность, лучше чем цепь
- Недоліки:
- Тонкий, может быть травмоопасен
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Через півтори місяці весь потрісканий і перервався. Спочатку потріскався на морозі, а потім в місцях тріщин захист перестав врятовувати від вигибання на 180 градусів, що в кінці кінців і зламало трос. Вага собаки 10кг. Але були морози, можливо трос потріскався саме через це. Знову посадив на цеп, пес не дуже зрадів. Буду вирішувать що робить, або куплять ще один коли стане тепліше... або ні. Трос зручніше і псу і мені, але вже дуже швидко перервався. Ще на укпаковці в декількох місцях написано "для не тривалого тримання пса на прив'язі", чи то вони за тваринок переживають, чи то сам трос такий недовговічний.
- ЄВГЕНІЯ
За тваринок переживають. Довговічність тут ні при чому. Собак взагалі не можна тримати на прив'язі постійно. Це для виїздів на природу, річку і т. д.
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Порвался через пару месяцев
- Недоліки:
- Не надёжный
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
У меня порвался через 2,5 месяца. И это притом что дворняге не было и 15 кг.
- Переваги:
- внешний вид
- Недоліки:
- долго не прослужит
- Муравьева Л***Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Порвался на следующий год, сперва потрескался, морозов не было, использовали летом. Опасен для активных, неспокойных собак - повредил себе лапу, может перерезать или опутать и ноги хозяев, запутывается.
- Переваги:
- красивый
- Недоліки:
- ненадежный, неудобный, опасный
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
Якої породи Ваш улюбленець, або скільки він важить? Та в яких умовах Ви зберігали трос?
Будемо чекати на Ваші коментарі!- Муравьева Л***
метис хаски и овчарки, весит 25 кг, для щенка было нормально.
- Муравьева Л***
хранился на веранде
- Геннадій К***Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Товар непоганий - знаю з досвіду.
А ця покупка невдала - коли товар не може бути доставлено вчасно чи взагалі, то покупцю треба про це сказати. Ну, хоч щось сказати, повідомити.
Повна тиша від продавця.
Замовлення скасував. - Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Разочарована. Ориентировалась на хвалебные отзывы. Товар прослужил два месяца и собака его перегрызла.
- Переваги:
- Красивый вид
- Недоліки:
- Срок 2 месяца
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Подойдет для небольшой собаки до 15 кг?
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Добрый день , подскажите пожалуйста как правильно пристегнуть , где должна быть пружина , возле шеи или в месте крепления ?