Відгуки покупців про Рюкзак міській водонепроникний дорожній чоловічий жіночий шкільний універсальний для студента роботи подорожей з відділенням для ноутбука 15.6 дюймів органайзер кишені спинка вентиляція ремень багажний міцний надійний Оксфорд чорний 22л Bange Travel
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Чорний
Рюкзак гарний і зручний.
- Переваги:
- Непоганий акуратно прошитий, виглядає надійно.
- Недоліки:
- Нема USB порта як на фото.
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Чорний
Візуально і по якості наче не поганий. Але не відповідає опису. В описі є USB-вихід, фактично в тому рюкзаку що надіслали відсутній
- Недоліки:
- Не повна відповідність характеристикам. Відсутній USB вихід
- Продавець MARITIM
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Чорний
Рюкзаком дуже задоволена ,виглядає гарно і якісно зовні і в середині ,не промокає!
- Переваги:
- Гарна якість ,стильний вигляд
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір: Чорний
Дуже сподобався рюкзак. Якісно все зроблено. Реально універсальний. Ноут 15 дюймів влазить без проблем. Якість матерьялу хороша
- Переваги:
- Стильний. Комфортний. Не промокає. Юсб вихід
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець MARITIM