Відгуки покупців про Ковдра туристична ультралегка вологонепроникна 210х140 см плед спальник для кемпінгу походів подорожей тепле покривало в намет термоковдра тактична килимок для пікніка вулична компактна спальна нейлон зелена
- Кумейко-Макарова Н***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Компактна, приємна ковдра
- Переваги:
- Дуже легка та вологонепроникна
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручна ковра) дякую ще б блискавка була і взагалі було б чудово)
- Продавець MARITIM
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Купували на подарунок. Ковдра якісна, приємна на дотик, та має чудовий колір.
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручна і тепла, навіть при 5°
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Гарна ковдра,тепла і компактна ,чудово підходить для намету і пікніку на природі
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручна річ. Можно використовувати і як плед і як підстилку. Легкий. Приємний материал.
- Переваги:
- Легкий та компактний.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець MARITIM