Картка Rozetka

Відгуки покупців про Пляшка для води EasyFit AquaFlow 800 мл синя з ремінцем для тренувань (EF-7004-BE)

Оцінка користувачів 3.03/5
на основі 31 відгук
  • Марія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 600

Протікає,бо не все в комплектації було.Надіюсь обміняють чи повернуть кошти.

Переваги:
    Доступна ціна
    Недоліки:
    Приїхала бракована не все в комплектації

Доброго дня!Дякуємо за ваш відгук!
      Щиро перепрошуємо за незручності, які ви зазнали. Якщо пляшка надійшла з браком або неповною комплектацією, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину, щоб оформити обмін або повернення коштів.

• Олексій В***

Якісна пляшка,не протікає.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Купила відразу 2 такі пляшки різних кольорів. Силіконова заглушка не тримається, при різкому відкритті просто вилітає, також постійно вилазить "гвіздок", який тримає пружину на кришці, потрібно його контролювати, щоб не загубити.

Доброго дня ! Рекомендуємо звернутись до служби підтримки Rozetka — якщо товар ще на гарантії або ви нещодавно його купили, можна подати запит на обмін або повернення.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Сподобалась якість матеріалу,в містка.Буду замовляти ще.

Переваги:
    Гарний колір,якісний матеріал
    Недоліки:
    Не має

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

• Нікіта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

удобная и компактная, красивый дизайн

• Олена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 600

Силіконова заглушка постійно випадала при відкритті бутилки, декілька разів довго її шукали, бо без неї ніяк. Потім дитина її впустила і пляшка дуже тріснула, к вживання вже непригодна

Переваги:
    Яскравий колір
    Недоліки:
    Низька якість

Доброго дня, Олено. Дякуємо, що поділилися оцінкою від використання нашого товару. Стосовно заглушок вже інформацію взято в роботу та працюємо над покращенням!
      Стосовно тріщини, то на жаль, жоден пластиковий виріб не призначений для ударів та не застрахований від них. Це не є гарантійним випадком. Важливо дотримуватися правил користування подібних виробів, щоб уникнути пошкоджень чи ламання.

• Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 600

Жахлива пляшка. Кріплення заїдає,дитина сама не змогла відкрити. Якість дуже низька.Вийшли з магазину, пуста пляшка впала і тепер там дирка,і не повернеш і вже і не скористаєшся. Не рекомендую нікому!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Низька якість пластику, розбилася від першого падіння-тріщина в 2 місцях.

Доброго дня, Надія. Дуже шкода, що пляшка склала саме таке враження. На жаль, жоден пластиковий виріб не застрахований від пошкодження, якщо падає на підлогу (кахель, плитку, асфальт чи ін. поверхню).Через це важливо дотримуватися правил експлуатації та не допускати падінь, щоб уникнути подібних ситуацій.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Пляшка зручна, надійно закривається, не протікає. Поки що питань до пляшки немає. Зручно носити за рахунок ремінця. Стильно та мінімалістично виглядає.

Переваги:
    Зручна, стильна, ідеальний обʼєм, нормальна якість.
  • Ульяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

майже місяць користуюсь, поки все тримається

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 800

Пляшка була оглянута при отриманні, пошкодження не було виявлено, але коли дитина налила туди воду і трішки похилила в бік вся вода витекла, все було мокре.

Переваги:
    Недоліки:
    Витікає вода
  • Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 800

З моменту отримання відпадає силіконова заглушка при кожному відкриванні, якість жахлива(

Переваги:
    Недоліки:
    Герметичність, надійність конструкції, якість
  • Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 600

Пластик без запаху, зручна по розміру. Не протікає,якщо всі заглушки на місці.

Недоліки:
    Дуже легко випадають силіконові заглушки на внутрішній стороні кришечки. Звичайно, коли вони випали,вода з пляшки починає протікати.

Доброго дня, Андрію. Дякуємо за відгук.

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 800

пляшка виявилася дуже крихкою. Купляла дитині на тренування. І одного разу впавши на підлогу, дно пляшки тріснуло.

Переваги:
    Яскравий колір, зручна конструкція, легко мити
    Недоліки:
    Крихкий пластик

Доброго дня, Марино. Дякуємо за відгук. Нам шкода, що пляшка не витримала падіння. Пластик у таких пляшках легкий і зручний, він може бути чутливим до механічних пошкоджень.
      Якщо виріб впав на тверду поверхню, то ймовірність пошкодження досить висока. Через це важливо дотримуватися умов експлуатації та бережного користування.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 600

Сміття. Заглушки силіконові вилітають разом з відкриттям кришки чи коли миєш/наповнюєш водою, а без неї усе протікає..

Переваги:
    Недоліки:
    Сміття

Доброго дня! Нам дуже шкода, що пляшка не виправдала ваших очікувань. Силіконова заглушка повинна щільно прилягати до отвору, щоб запобігати протіканню. Якщо вона випадає або не виконує свою функцію, це може бути виробничий брак. Ми хочемо розібратися в цій ситуації та допомогти вам. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки.

• Дарʼя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 800

Хороша не дорога пляшка, не тече.

• Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Течёт из двух отверстий в крышке, которые должны закрывать силиконовые заглушки. А еще при открытии эти заглушки вылетают. Не рекомендую

Переваги:
    Объём
    Недоліки:
    Всё остальное

Доброго дня, Олександре. Шкода за ситуацію, що трапилася.
      В пляшці є один силіконовий ущільнювач, який знаходиться в самій кришці, яка відкручується. Підкажіть, будь ласка, із яких саме отворів протікає вода? Чи присутній ущільнювач на кришці?

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

Пляшку викорстовую щодня, вода не протікає. Дуже сподобався дизайн

• Альбіна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 600

Не протікає!

Переваги:
    Прозорий
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

Вода виливається з кришки, байдуже як не закрути все рівно протікає

Переваги:
    Недоліки:
    протікає

Доброго дня, Максиме. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

дуже швидко відпала силіконо вставка, яка не дає воді витікати, і все, тепер протікає...

Переваги:
    зручна, стильная пляшка за невеликі гроші
    Недоліки:
    швидко відпала частина
  • Едуард
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

При відкритті пляшки постійно з кришки випригує силіконова заглушка.
    Тільки викликає роздратування...

Переваги:
    Великий об'єм
    Недоліки:
    погана герметичність
  • Ілона Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

У день лтримання випала якась силіконова маленька штучка, втратила герметичнфсть через це і залила рюкзак і все, що в ньому

Доброго дня, Ілоно. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. У конструкції пляшки передбачені силіконові ущільнювачі, які забезпечують герметичність. Ймовірно, випала одна з таких деталей. Рекомендуємо перед першим використанням перевіряти всі елементи кріплення. Якщо у вас залишилися запитання щодо використання, будемо раді допомогти!

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Протекает- это раз, два - она тупо лопнула через месяц использования!!! Не рекомендую!!!!!

Доброго дня, Марія. Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація. Пляшка виготовлена з міцного харчового пластику, і за нормальних умов використання вона не може просто так лопнути. Причинами появи тріщини може бути, як механічне пошкодження (пляшка падала чи інша схожа ситуація), а також різкий перепад температури рідини в пляшці (було налито кип'яток). На жаль, на разі встановити істину причину неможливо, але запевняємо, що наш товар пройшов діагностику тривалим користуванням та лишив позитивне враження на користувачів.

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 600

Очень удобная, цвет соответствует, но пришла с очень большой царапиной на корпусе

• гулиева э***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 600

Пляшка хороша , ходу з нею до спорт залу . Одразу кажу не протікає. Колір яркий . Зручна

• Авксентьев Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

Резинки не держат, протекает если перевернуть

Переваги:
    Недоліки:
    Течет

Доброго дня! Нам дуже шкода, що пляшка для води не виправдала ваших очікувань. Хочемо зазначити, що всі наші пляшки проходять тестування перед продажем. Проблема з протіканням може виникати, якщо ущільнювач або кришка встановлені неправильно, або якщо пляшка має виробничий дефект.
      Рекомендуємо перевірити, чи щільно закрита кришка та чи правильно встановлений ущільнювач. Якщо проблема не вирішується, будь ласка, зв'яжіться зі службою підтримки Розетки.

• Марія М***

Полностью поддерживаю!!! Тоже самое и у нас - деньги на ветер...

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

Класна пляшка, виглядає стильно і акуратно, зручно закривається (не проллється в сумці) і відкривається. Я б зробила саме горлишко, з якого п'єш, трохи ширшим. Але то уже нюанси.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

невже важко перевірити пляшку перед відправкою на брак? вона не повинна протікати

Переваги:
    Недоліки:
    проходить вода крізь кришку

Доброго дня, Тетяно. Весь товар перед відправленням проходить перевірку. Прохання уточнити, в якому саме місці протікає вода? Чи щільно прилягає кришка до пляшки в закритому стані?

• Виктор У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 600

Хорошая бутылка. Неплохого качества. Рекомендую.

Переваги:
    В руке приятно держать. Крышка открывается на пружинке. Не подтекает.
  • Сергей
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 800

Все тече

• Артем Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм: 800

Пляшка не герметезована. Бачу що я не перший про це пишу. Просто вся вода вилилась у рюкзак з речами… даремно я не прочитав відгуки а купив в сліпу. Не рекомендую.
    Плюс ще й відкривається кришка з затримкою якоюсь, та кріплення кришки хитається і не надійне.