Відгуки покупців про Професійний гримерний столик з дзеркалом,LED-підсвічуванням та зберіганням-все для ідеального макіяжу, 160*120*50см,дуб санома, MirrorRika

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Відгуки про товар продавця MirrorRika
  • Іванка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 120. Глибина: 50

Покупкою задоволені ,швидко доставили.Дякуємо

• Продавець  MirrorRika

Щиро дякуємо за вашу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою та сервісом. Завжди стараємося працювати швидко та якісно для наших клієнтів.
      Mirror-rika - дзеркала та меблі для вашого простору!

• Дарья К***

Стол просто супер,быстрая доставка. Легко собрался. Все супер.

• Продавець  MirrorRika

Дякуємо Вам за відгук Дуже раді, що столик Вам сподобався та легко зібрався. Користуйтесь із задоволенням!

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 120. Глибина: 50

Все супер

• Продавець  MirrorRika

Раді, що товар відповідав опису та очікуванням. Дякуємо за покупку і довіру!

• Наталія К***

Столик просто
    Інструкція збору доступна, чіткі покрокові візуальні схеми

Переваги:
    Вмістка, багато шухляд для зберігання
    • Продавець  MirrorRika

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук Нам дуже приємно, що столик сподобався, легко зібрався та виглядає саме так, як Ви очікували.

• Юрий Г***

Покупкою задоволені, дякую.

• Продавець  MirrorRika

Щиро вдячні за відгук Ми стараємось, щоб кожна покупка приносила задоволення, і дуже раді, що у Вас саме так.

• Ірина Ш***

Дуже задоволена своєю покупкою.Я шукала саме такий столик у відтінку «дуб крафт білий» і тут вже він був на момент замовлення в наявності.Дуже сподобалась швидка комунікація з продавцем.Не меньше здивувала швидкість відправки.Вночі замовила,вранці внесла передоплату,на наступний день вже було в мене в місті.До деталей додається інструкція по якій дуже легко скласти самостійно.Покупкою дуже задоволена.Рекомендую!

Переваги:
    Дуже багато поличок.Акуратний та доволі компактний.
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  MirrorRika

Дуже приємно, що столик став вдалим вибором. Нехай приносить комфорт і гарний настрій щодня

• Ірина М***

Все просто супер. Починаючи від замовлення до якості. Звʼязались відразу зі мною, доставили дуже швидко, все гарно запаковано, збірка проста, я жінка і сама склала, вигляд все як на фото, ну я дуже задоволенна, гарна якість і гарна ціна.
    Буду ще замовляти обовʼязково меблі у вас дякую щиро

Переваги:
    Все дуже швидко і гарна якість
    Недоліки:
    Немає ніодного
    • Продавець  MirrorRika

Раді, що збирання було легким, а результат повністю відповідав вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали саме нас

• Олена Б***

Не доробили 2 отвори та декілька поставили криво, через що деякі тумбочки нахилені в бік. Доставка також затрималась. Поклали 2 доски яких немає в інструкції. Лампи окремо. Брудні плями які не витираються на двох досках. За таку ціну можна було б кращу якість.

• Продавець  MirrorRika

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності.

Щодо зайвих планок — це транспортні елементи, які необхідні для безпечного транспортування та збірки столу. Вони не є частиною конструкції і не повинні використовуватись у готовому виробі.

Що стосується нахилу тумбочок, це статися через те, що деталі не були правильно зафіксовані під час складання. Нам було передано, що ви погодились на заміну деяких деталей, які були пошкоджені при транспортуванні.

Щодо плям на досках — це дуже неприємно, ми передамо вашу заувагу до виробництва для перевірки якості.

Сподіваємось, що всі питання були вирішені максимально в вашій користі. Якщо виникнуть ще будь-які питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтесь.

• Ірина Б***

Покупкою задоволені, дякую

• Продавець  MirrorRika

Користайтесь із задоволенням, нехай столик приносить приємні ємоціі)

• Иван И***

Все добре сподобалось

• Продавець  MirrorRika

Дякуємо за довіру! Раді, що столик сподобалася. Власниці приємного користування і чекаємо на вас знову, завжди раді допомогти з новими меблями!

• Ірина Г***

Швидка доставка,ввічливий продавець
    Отримали швидше ніж обіцяли

• Продавець  MirrorRika

Дякуємо Вам за відгук) Корситуйтесь із задоволенням, будемо раді бачити нові замовлення)

• Юрій С***

Товар якісний, доставка вчасно. Задоволений

Переваги:
    Менеджер спілкується з клієнтом
    Недоліки:
    Що нема відеоінструкції
    • Олена Б***

Можете написати в особисті повідомлення? Потрібна допомога невелика на рахунок стола

• Продавець  MirrorRika

Добрий день. Написали в особисті

• Ольга Я***

Все зроблено якісно. Збирали довго, то ж всі деталі роздивилися :) (схема є)
    Виглядає дорого і надійно, дуже зручний. Абсолютно задоволена і продуктом, і компанією.

Переваги:
    Зроблено якісно
    Недоліки:
    За тиждень використання не знайдено
    • Продавець  MirrorRika

Дякуємо за довіру! Нам приємно, що якість і зовнішній вигляд Вам сподобались та покупка була вдалою

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Glossmir. Колір: Білий. Ширина: 120. Глибина: 50

Чудовий столик, з якісного матеріалу та хорошим дизайном, по зборці нічого складного, все розписано

• Продавець  Glossmir

Добрий день, Віталій! Дякуємо Вам за довіру і за зворотній зв'язок!