- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Норм другие не пробовал
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Найкращі, дівчині теж сподобались! Тримають свою структуру, максимально гладкі
- Юлій К***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Користуюся безлатексними презерватива , дуже тонкі й зручно сидять, мастило приємне, все працює без зайвого дискомфорту.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Офигенно тонкие и гладкие, вообще не чувствую никакого дискомфорта. Без латекса реально кайф, рекомендую тем, кто на него аллергичен.
- Продавець Make it now
Дякуємо вам, раді що вам усе підійшло !
- Генадій Д***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Добре сідають, зручно і без алергії.
- Федір Ф***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Користуюсь і майже не відчуваю що він там.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Відповідають опису
- Ярослав Х***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Комфортні!!!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Легко, незаметно и без аллергиі – кайф!
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Make it now. Кількість в упаковці: 10
Юзали ці прези, бо алергія на латекс – нормально, тоненькі, гладенькі, мастило хороше. Ширина у сам раз, все добре.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Товар ок
Представник брендуАндрію, дякуємо за відгук!
Раді, що товар вам підійшов. Будемо раді бачити вас знову)
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Це найкращі презервативи.
- Переваги:
- Тоненькі.
Без латексні. - Недоліки:
- Немає.
Ну хіба що ціна за висока.
Представник брендуТетяно, дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що ви оцінили тонкість і безлатексний матеріал — саме за це презервативи Skyn так цінують. Щодо ціни, вона зумовлена преміальною якістю та сучасними матеріалами.
Приємного користування та будемо раді вашим наступним замовленням!
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Поки все гаразд.
Представник брендуІгор, дякуємо за відгук!
Раді, що все сподобалось!
Нехай і надалі буде тільки приємний досвід)
- Віра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Змазки достатньо, запах норм, легко розкачується. Задоволені з чоловіком
- Переваги:
- Змазки достатньо, запах норм, легко розкачується.
Представник брендуоброго дня, Віро!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку )
Раді чути, що презервативи Skyn Original Вам сподобалися. Ця модель справді поєднує комфорт, м’якість і якісне мастило для природних відчуттів.
Дякуємо, що обрали нашу продукцію!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Забирав різний товар і саме мені цей товар не прийшов (не було) на розетці
Представник брендуДоброго дня, Владиславе!
Щиро вибачаємося за ситуацію!
Нам дуже шкода, що Ви не отримали замовлений товар.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka — фахівці оперативно перевірять деталі доставки та допоможуть вирішити це питання.
Дякуємо за розуміння!
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 15
- Переваги:
- Шикарні багато лубриканту
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Кул
Представник брендуАнастасіє, дякуємо за відгук!
Раді, що Skyn Original вам сподобались — якість, комфорт і "кул" враження)
Будемо раді бачити вас знову!)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Ще не випробувала. Йшов енний місяць. Але 5 зірочок за швидку доставку))
Представник брендуВікторіє, дякуємо за чесність і п’ятірочку за доставку!
Бажаємо, щоб момент для тест-драйву настав вдалий, приємний і незабутній
Успіхів на всіх фронтах — і не тільки логістичних
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Мені все підійшло, єдине побільше б лубриканту
- Переваги:
- без латексту
- Недоліки:
- недостатньо лубриканту
Представник брендуДякуємо, Микито, за ваш відгук та оцінку!
Раді, що презервативи Skyn Original вам підійшли.
Щодо рівня лубрикації — взяли до уваги!
Рекомендуємо спробувати додатковий лубрикант на водній основі — тактильні відчуття стануть ще приємнішими
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
все чудово
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Всё отлично, очень понравился товар.
Запах приятный, не резкий. Ощущения лучше чем с латексом, партнёрша осталась довольна, рекомендую- Переваги:
- Притяный запах, более комфортные и полные ощущения, меньше ощущений трения
- Недоліки:
- Цена, но для безлатексных презервативов она вполне оправдана. Поэтому недостатков нет.
Представник брендуМаксиме, щиро дякуємо за розгорнутий і щирий відгук!
Дуже приємно знати, що ви та ваша партнерка залишилися задоволені Skyn Original. Безлатексні презервативи дійсно вирізняються комфортом і природнішими відчуттями, і ваш досвід це чудово підтверджує.
Дякуємо за довіру — будемо раді бачити вас знову
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Отличный товар
Представник брендуЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Skyn Original виправдали ваші очікування. Це чудовий вибір для тих, хто цінує комфорт і надійність без латексу. Будемо раді бачити вас знову!
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Беремо не в перший раз, дуже подобаються))
- Верена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Товар явно підробка. Навіть не користувалася. Вчора відкрили презерватив а вони просто воняли милом,на дотик якість самого презерватива не така,як завжди.Користуватися не стали. Взагалі завжди користуюся саме презервативами цієї компанії,але тут підробка. Краще брати в секс шопі.
- Недоліки:
- Підробка
Представник брендуШановна пані Верена! Дякуємо за ваш відгук. Ми продаємо лише оригінальну продукцію, це підтверджуєсться відповідними документами. Жодних підробок не може бути в принципі. Різні партії можуть вироблятися в різних країнах, в Індії, або в Таїланді (так як в цих країнах розташовані виробництва). Партію товару ми переглянули, і позиції як в заводських корробках по 3, 10, 24 шт, так і ті, що продаються у поштучній фасовці абсолютно ідентичні, і ми гарантуємо бедоганну якість і надійність продукціїї, стосовно запаху - дійсно може бути нейтральний запах лубриканту, але це не є відхиленням. Дякуємо за розуміння!
- Вілл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Скін сила, дюрекс могила
- Переваги:
- Найкращі
- Недоліки:
- Невистачає лубриканту
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні вам за покупку та позитивний відгук!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Я замовила 30 штук, а по факту в упаковці нарахувала 24 штуки, де ще 6 презервативів за які я заплатила але не отримала???????
- Переваги:
- Класні, не викликають алергічної реакції
- Недоліки:
- В презервативів їх немає, а в доставці цього разу є
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Хороша якість, приємні, набагато кращі за стандартні презервативи з масмаркета.
Представник брендуДобрий день, Вікторія. Дякуємо вам за покупку та гарний відгук!
- Джо Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Не знадобилися, на що я сподівався взагалі
Представник брендуДобрий день. Дуже вам дякуємо за покупку! Дана партія має строк придатності до 05/2028. Так що в вас ще є час.
- Вілл С***
Не розчаровуйся, твій час обов'язково прийде
- Богдан М***
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Дуже приємні і надійні
Рекомендую - АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 15
Прийшли неправильні презервативи. Вказано, що це - Skyn Original, без запаху, а прийшли Skyn з різними смаками (вишня, піна колада і т.д.). Дуже розчарований.
- Билли
это бонус
- Євгеній Ч***Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 40
Товар не якісний. Зроблений із звичайної резини, як і презервативи вюрекс чи контекс чи ще якесесь сміття.Оціна (-1)
- Переваги:
- Недоліки одні
- Недоліки:
- Недоліки одні
- Родіон К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5
Не маленькими буквами указанл АНОНІМНЕ ПАКУВАННЯ. А по факту на
Представник брендуРодіон, дякуємо за ваш відгук! Скорше за все це були залишки попередньої партії, зараз всі нові поставки відвантажуються в темних не прозорих пакетах!