Відгуки покупців про Повербанк Gelius RDS GP-PB302 20000mAh 22.5W(QC/PD) Black

Оцінка користувачів 3.89/5
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Не знаю. Хороший павер. Користуюсь уже рік. Нічого не шкварчить і не пищить. Працює без нарікань. Використовую навіть для роутера. Класна річ.

Переваги:
    Добре тримає заряд. Швидка зарядка. Якісно зроблений.
    Недоліки:
    Швидко царапається.

Вітаємо Андріє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

В минулому брав декілька різних моделей цього бренду- все суперподобалося, але ця модель перекреслила все.
    Через деякий час зарядки гаджетів починає відчутно шкварчати/піщати, грітися, через хвилин 10 це все припиняється і зарядка іде нормально. Повернув кошти, купив в іншому магазині- та сама ситуація. Знов повернув кошти, але купив інший бренд і задоволений. Більше Gelius навіть не розглядатиму.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Іноді шкварчить/піщить, гріється, кнопка бовтається.

Вітаємо!
       Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
      Ми обов'язково приймемо до уваги Ваші зауваження!

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Є переваги швидко заряджає, і тримає заряд довго
    Мінуси випадково впав і вже не працює кнопка, і не показує що йде заряд швидкої зарядки

Вітаємо Маріє!
      - Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Юрий В***

Хороший повербанк

Переваги:
    Хорошая ёмкость и цена

Вітаємо Юріє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Не рекомендую ! Купив 2 шт! Обидва Погані! При зарядці телефона і зарядці самого павербанка Пищить! Також Нагрівається! Тримає заряд Дуже мало !!

Переваги:
    Ніяких !
    Недоліки:
    Пищить! Гріється ! Мало тримає !

Вітаємо Дмитре!
      Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже якісний. Відповідає характеристикам. Заряд тримає довго. Є швидка зарядка. Доволі класна річ.

Переваги:
    Стильно виглядає. 20000 mAh. Ціна. Якість збірки.
    Недоліки:
    Немає.

Вітаємо Андріє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• НАТАЛИЯ И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Рекомендую бистра доставка та якісний товар.

Переваги:
    Заряджає бистро. Замовила вранці, в обід вже було доставлено. Сподіваюся на тривалий час вистачить.

Вітаємо Наталіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку функціоналу. Бажаємо Вам приємного користування!

• Юрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Зарядка Бистра.На 4 рази хватает!¡!

Вітаємо Юріє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Вера М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Покупкой довольна. Работает отлично. Спасибо за быструю доставку.

Вітаємо Віро!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
      Бажаємо приємного користування! Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.