Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Бездротовий геймпад WALKER WPS-401 red Bluetooth контролер для PS4 ПК Android iOS

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця JZTrend
  • Любов С***
    Відгук від покупця. Продавець: JZTrend. Колір: Чорний

Гарна якість

Переваги:
    Ціна приваблива
  • Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Геймпад сподобався зручно лежить у руках, кнопки натискаються легко та швидко реагують.

Недоліки:
    не має
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо знадобиться допомога - ми завжди на зв’язку. На продукцію Walker діє гарантія 24 місяці.

• Андрій Б***

На свої гроші гуд.

• Леонід Т***

Суперовий товар. Рекомендую

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Купувала чоловіку на подарунок. Підключився до PS4 без проблем, працює чудово. Зручний у руках, кнопки чіткі, вібрація приємна. Чоловік задоволений, рекомендую.

• Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що пристрій відповідає вашим очікуванням та приносить задоволення у користуванні.

• Михайло М***

дуже задоволений геймпадом
    гарна альтернатива оригіналу

Переваги:
    мякий хід клавіш та хороша збірка
    • Продавець  easytell

• Лариса Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Червоний

Усі кнопочки і стіки працюють бездоганно. Рекомендую!

Переваги:
    Якість збірки
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування та зробити покупку приємною.